Η Μπάρτσα έδειχνε ότι θα έχανε τη μάχη από την Παρί Σεν Ζερμέν, για τον Φρένκι Ντε Γιονγκ, ωστόσο το τελευταίο ταξίδι της αντιπροσωπείας των Καταλανών στο Άμστερνταμ φαίνεται πως έπαιξε καταλυτικό ρόλο προκειμένου να γίνει η ανατροπή.
Σύμφωνα με τα ολλανδικά Μέσα, οι Μπλαουγκράνα θα πληρώσουν 90 εκατομμύρια ευρώ στον Άγιαξ και θα εκτοπίσουν την Παρί Σεν Ζερμέν, της οποίας η πρόταση έφτασε μέχρι τα 75 εκατομμύρια ευρώ.
Όπως προσθέτουν τα καταλανικά Μέσα, η Μπαρτσελόνα άμεσα πλέον θα ολοκληρώσει τις λεπτομέρειες για να κλείσει οριστικά τη μεταγραφή του Ντε Γιόνγκ που εξελίχθηκε σε χειμερινό σίριαλ.
Γι' αυτό τον λόγο, άλλωστε, άνθρωποι της Μπάρτσα θα ταξιδέψουν ξανά εντός της ημέρας στο Άμστερνταμ, με στόχο να επιστρέψουν στη Βαρκελώνη με την υπογραφή του Ντε Γιόνγκ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!