Quantcast
NEWS
14 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Καθαρίζει και προχωράει…

Η ΑΕΚ φιλοξενεί σήμερα στις 17:15 τον Κισσαμικό στο ΟΑΚΑ, στην ρεβάνς του 1-1, και κλείνει θέση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος (COSMOTE SPORT 2 / aek365)

Με… φόρα από τις εντυπωσιακές νίκες επί Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΣ Γιάννινα, πέφτει στην μάχη του Κυπέλλου η ΑΕΚ. Η οποία σήμερα, στο πλαίσιο της φάσης 16, φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον Κισσαμικό (17:15, COSMOTE SPORT 2 / aek365), στην ρεβάνς του 1-1 των Χανίων, με στόχο φυσικά να κλείσει θέση για τα προημιτελικά και να κοιτάξει την συνέχεια. Σε πρωτάθλημα (αφού ακολουθεί καπάκι το Σάββατο στη Νέα Σμύρνη μάχη με τον Πανιώνιο) και φυσικά στον θεσμό του Κυπέλλου, όπου είναι μεγάλος στόχος η παρουσία στον τελικό και η κατάκτηση…

Η Ένωση στο σημερινό ματς με τον Κισσαμικό πρέπει απλά να κάνει τη δουλειά της. Πρέπει να δώσει μια συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί τελευταία και να επιβεβαιώσει πως έχει μπει σε μια σταθερή γραμμή με συνέχεια. Το ματς κρύβει παγίδες, ειδικά αν εμφανιστεί η ομάδα με τα συμπτώματα που έδειξε στο πρώτο ματς στα Χανιά όπου ισοφαρίστηκε από στημένο στην τελευταία φάση, αλλά η ΑΕΚ φαίνεται πως έχει ξεπεράσει αυτήν την κακή περίοδο και εμφανίζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Ένα πρόσωπο που της έχει χαρίσει δύο εύκολες νίκες, σε δύο δύσκολα παιχνίδια με ΠΑΣ – Αστέρα, που έχουν συνδυαστεί με την αλλαγή και στη διάταξη. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό, υπάρχει ανεβασμένη ψυχολογία στα Σπάτα και ο Μαρίνος Ουζουνίδης αυτό που ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του είναι να συνεχίσουν σε αυτούς τους ρυθμούς, δείχνοντας την ίδια συγκέντρωση και ενέργεια.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει για το σημερινό ματς στους τραυματίες Γαλανόπουλο – Γιαννιώτα, στον Γιακουμάκη που έχει πρόβλημα στο γόνατο και φυσικά στον Λόπες που δεν είναι ακόμα έτοιμος, αλλά μετρά αντίστροφα για την ολική του επάνοδο. Από εκεί και πέρα, αυτό που παραμένει ερωτηματικό, είναι το εάν διατηρηθεί η πετυχημένη συνταγή του 3-5-2 ή εάν πάμε σε τετράδα στην άμυνα με το πρώτο σενάριο να είναι πιο πιθανό.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Τσιντώτας, στην άμυνα οι Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου, Μπακάκης, δεξί μπακ-χαφ ο Γκάλο, αριστερά ο Χουλτ στον άξονα οι Άλεφ – Μάνταλος – Μπακασέτας (ή ο Κρίστιτσιτς) και στην επίθεση οι Λιβάγια – Πόνσε.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ