Οι Λέικερς πέραν της αγωνιστικής τους κατάστασης αντιμετωπίζουν και σημαντικά προβλήματα τραυματισμού αν και αυτά αναμένεται να μειωθούν κατά ένα.
Ο Ραζόν Ρόντο θα επιστρέψει αυτή την εβδομάδα για να βοηθήσει τους «Λιμνάνθρωπους». Ο Λουκ Ουόλτον ανέφερε πως τα ξημερώματα της Παρασκευής θα πάρει χρόνο συμμετοχής και έτσι θα έχει επιπλέον μία βοήθεια.
Ο 32άχρονος γκαρντ έχει αγωνιστεί μόλις σε 14 παιχνίδια από τα 42 συνολικά που έχουν δώσει οι Λέικερς λόγω δύο τραυματισμών και μία τιμωρίας (3 ματς).
Οι Λέικερς θα τον δουν να παίζει κόντρα στους Τίμπεργουλβς με την ελπίδα να φτάσει σύντομα τους φετινούς του μέσους όρους (8.4π., 4.4ρ., 6.7ασ.).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
