Τώρα δείχνει τις πραγματικές της δυνατότητες η ΑΕΚ, με τον Πέτρο Μάνταλο να μιλά στη NOVA για την ραγδαία βελτίωση της εικόνας της ομάδας, το 3-5-2, τους στόχους που έχουν απομείνει και τον Κρίστιτσιτς.
Αναλυτικά είπε στη NOVA:
Για την αλλαγή της εικόνας: “Καθίσαμε μια, καθίσαμε δύο οι ποδοσφαιριστές μεταξύ μας δεν μπορούσαμε να βρούμε την αιτία. Σίγουρα η διακοπή έπαιξε τον ρόλο της. Και εμφανίζεται μια ΑΕΚ που δείχνει τι μπορεί να κάνει αυτή η ομάδα και αυτοί οι παίκτες. Σε αυτά τα δύο παιχνίδια είναι η εικόνα ακριβώς αυτής της ομάδας του τι μπορεί να πετύχει και δείχνει πόσο αδικήσαμε τους εαυτούς μας όλον αυτόν τον καιρό”.
Για την αλλαγή της διάταξης και αν έχει βοηθήσει: “Σίγουρα και σε εμένα και στον Τάσο αρέσει να παίζουμε στον άξονα, είναι ένα σύστημα που επέλεξε ο προπονητής που απ’ ότι φαίνεται έχει δέσει για τα καλά βάσει αποτελεσμάτων”.
Για το αν δεν υπάρχει πίεση, λόγω του ότι έχει χαθεί το πρωτάθλημα: “Δεν νομίζω ότι συμφωνώ με αυτήν την άποψη. Και πριν το τελευταίο κακό ματς ήμασταν όχι 14, ήταν 11 οι πόντοι διαφοράς θεωρητικά είχε χαθεί ο τίτλος, δε νομίζω ότι ήταν αυτή η αιτία”.
Για τους στόχους από εδώ και πέρα: “Το Κύπελλο μας έχει απομείνει και είναι ο πρώτος στόχος και στο πρωτάθλημα να κάνουμε μόνο νίκες και να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά και στη δεύτερη θέση”.
Για τον Κρίστιτσιτς: “Θα δείξει στο χορτάρι, είναι έμπειρος παίκτης με παραστάσεις. Ήταν ένα μήνα στη διακοπή, αλλά στο γήπεδο δείχνει ότι το θέλει η ψυχή του και θα τα δώσει όλα για αυτήν την ομάδα”.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Αρχίζεις να βρίσκεις σιγά-σιγά τον εαυτό σου... πολύ καλό αυτό, είτε μείνεις, είτε πάρεις μεταγραφή.
Μετριος ο αρχηγος και εχτες.. Περιμενω πολλα περισσοτερα. Απαράδεκτη η ενέργεια που έκανε στον Ιγκλέσιας. Πέτρο, φίλε μου, βλέπουν και τα παιδιά μας. Δεν γίνεται να συμπεριφέρεσαι έτσι.
Άργησα τε λίγο εε
εγώ πιστεύω πως ξεκουράστηκαν καθώς η προετοιμασία είχε δώσει βάρος στο CL και στο φορμάρισμα νωρίς και τώρα φρέσκοι επέστρεψαν στις καλές εμφανίσεις.
Το προβλημα με εσενα Μανταλε ειναι οτι σου αρεσει να παιζεις μονο στον αξονα!!Ενω ο Μπακασετας μπορει να παιξει και εξτρεμ και δευτερος επιθετικος,οπως ο Μπακακης μπορει να παιξει 3 θεσεις οπως και ο Γκαλο οπως και ολοι οι συμπαικτες σου μπορουν να παιξουν 2-3 θεσεις!!
Εσυ μονο κακως νομιζεις οτι εισαι η πριμαντονα και δε θες να παιζεις αλλου εκτος απο το κεντρο σαν οργανωτης!!
???
πέτρο αργήσατε να το δείξετε...
ΠΑΙΧΤΟΥΡΑΑΑΑΑ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΑΡΑ !!! ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ ΑΡΧΗΓΟΣ !! ΜΟΝΟ Α.Ε.Κ !!!
Mπραβο ρε Πετρο. Συνεχισε ετσι. Στη μεση εισαι κορυφεος!!! μπραβο!!!
Γιατι τωρα βρε παιδια που θεωρητικα ειμαστε εκτος πρωταθληματος???
αρχηγέ είσαι σε φοβερή κατάσταση.. βρήκες την θέση σου ταιριάζει αυτός ο ρόλος και πραγματικά μαέστρος δύο παιχνίδια τώρα..
πάμε γερά.. κύπελλο και τουλάχιστον δεύτερο θέση!