Όπως ήταν αναμενόμενο, ο αγώνας της ΑΕΚ με το Περιστέρι που αναβλήθηκε σήμερα λόγω... μπλακ άουτ στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ορίστηκε να διεξαχθεί την επομένη (δηλαδή την Κυριακή) και την ίδια ώρα, στις 17:00. Η Βασίλισσα, γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση τον ορισμό, ενώ υπενθυμίζει ότι όλα τα αγορασμένα εισιτήρια και οι προσκλήσεις ισχύουν κανονικά για την αναμέτρηση.
Αναλυτικά:
Τελικά, αύριο, Κυριακή (20/01), ώρα 17:00, θα διεξαχθεί η αναμέτρηση ΑΕΚ – Περιστέρι.
Η ΑΕΚ ΒC υπενθυμίζει, ότι όλα τα αγορασμένα εισιτήρια και οι προσκλήσεις ισχύουν κανονικά για την αναμέτρηση.
Για την περίπτωση, που φίλοι της ΑΕΚ για οποιοδήποτε λόγο δεν θα έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στο ΟΑΚΑ, στη νέα ορισθείσα ημέρα και ώρα, μπορούν να περάσουν Δευτέρα (21/01) και Τρίτη (22/01) από το Γραφείο Operation (αίθουσα Press), στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, και ώρες 10:30-17:30. Απαραίτητη είναι η επίδειξη του εισιτηρίου. Όσοι αγόρασαν εισιτήριο από το Διαδίκτυο, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Operation (τηλ. 210-6896793).
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Θα έρθει ο ΑΕΚτζης στο οακα η πάλι μεταξύ συγγενών και φίλων θα είναι ο Κ. Μάκης Αγγελόπουλος........???????
Αύριο η μέρα είναι αφιερωμένη στη ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΑΣ. Όλα τα άλλα έρχονται δευτερα και μπάσκετ και ποδόσφαιρο και βολλευ και χάντμπολ και ξιφασκία. Όλοι στο Συνταγμα από νωρίς και αν προλάβουμε κάτι μετά έχει καλώς. Αλλιώς την άλλη εβδομάδα δεν χανόμαστε.
Πλακα θα έχει το Πανηγύρι του Συντάγματος αλλα να μου λείπει πήγα τις προάλλες μπουζούκια
Εκτός τόπου και χρόνου είσαι τζάμπατιστα.
Πλάκα κάνεις ετσι; Στις 2 είναι αυτό και στις 5 παίζει η ΑΕΚαρα στο μπασκετ. Μια ωριτσα θα διαδηλώσεις και μετα βουρ ΟΑΚΑ. Μια χαρα προλαβαίνεις.
Φιλε κανε οτι γουσταρεις δικαιωμα σου.Το τι θα κανουμε εμεις παλι δικαιωμα μας.Αντε ομαδαρα μου για παρτι σου κατασκηνωση στο οακα!
Κουτι το αυριανο μας εκατσε!!! Κυριακη γεματη ΑΕΚ!!! Οτι καλυτερο !!!
Οοοοτι καλύτερο μπασκετακι κ μετά μπαλίτσα!!!
ΑΥΡΙΟ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΟΑΚΑ. ΟΛΟΙ ΑΕΚ
Τρελή χαρα!!! Δεν μπορουσα να παω σημερα και είχα χαλαστεί παρά πολύ!! Ενώ αυριο πρωτα μπασκετακι και καπακι μπαλίτσα. Έλα ρε ΑΕΚαρα!!! Πειτε μου που είναι οι διακόπτες αλλη φορα να ξέρω.
Βουντού..
Ένα ευλογο ερώτημα. Το κλειστό του ΟΑΚΑ δεν έχει γεννήτριες για περίπτωση διακοπής ρεύματος; Ας μας απαντήσει κάποιος αν γνωρίζει.
Άρχοντα μου ξέρεις τι μεγεθος γεννήτριες θα έπρεπε να έχει για να γίνει αυτό που είπες ??Μόνο για τα βασικά φώτα και να υπάρχουν μιλάμε για πολλά watt
Ολοκληρο κρατος δεν μπορει να εχει 2-3 γενητριες και επρεπε να το κανει ο Αγγελοπουλος στο φαιναλ φορ..
Δεν έχει γεννήτριες το ΟΑΚΑ. Να φανταστείς τις γεννήτριες στο φάιναλ φορ πέρσι τις έβαλε ο Μάκαρος.
Υ.Γ. Κανονικά από την αρχή έπρεπε να βάλουν το ματς Κυριακή για να συνδυαστεί με το ποδόσφαιρο αλλά... Ελλαδιστάν.
Δεν έχει φίλε μου. Ο Μάκης πέρυσι πλήρωσε από την τσέπη του γεννήτριες για το Final Four. Σκέψου να είχαμε πέρυσι τέτοια ρεζιλίκια.
Δεν νομιζω να εχει γεννητριες για να μπορει να διεξαχθεί ενα παιχνίδι . Ισως για να εχει βασικες λειτουργίες να έχει. Επισης η βλαβη ήταν γενικά στο συγκρότημα του ΟΑΚΑ πράγμα που σημαινει οτι δεν θα ειχε φωτισμο ολο το συγκρότημα και οι προσβασεις του πράγμα επικυνδυνο.