Πολλά ΜΜΕ στην Δανία αναπαρήγαγαν την είδηση (από τα ελληνικά ΜΜΕ...) του ενδιαφέροντος της ΑΕΚ για τον Οσκαρ Βεντ. Ο 24χρονος Σουηδός αριστερός μπακ της Κοπεγχάγης ενδιαφέρει την Ενωση, αλλά ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κίνηση από την πλευρά της Ενωσης. Κάτι που επιβεβαιώνει και ο μάνατζερ του παίκτη Νίκλας Γένσεν, με δηλώσεις του στην αθλητική ιστοσελίδα «Blot.dk».
«Δεν έχω ακούσει τίποτα για την ΑΕΚ, δεν μπορώ να κάνω κάποιο σχόλιο. Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από πολλές ομάδες» είπε ο Σουηδός ατζέντης του Βεντ και συμπλήρωσε «Ηταν ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στην Δανία τις τελευταίες χρονιές. Είναι έτοιμος να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Βεβαίως, είναι χαρούμενος στην ομάδα του με την οποία έχει ακόμα συμβόλαιο για ένα χρόνο. Ανανέωσε το περασμένο φθινόπωρο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
