Οι ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 6 εκατομμύρια ευρώ, για συμβόλαιο 4.5 ετών, έπαιξε σημαντικό ρόλο στη μεταγραφή του στην Αλ Ιτιχάντ, όπως παραδέχθηκε ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Παράλληλα, υποστήριξε πως καταλαβαίνει τις αντιδράσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ, μετά την αποχώρησή του από την ομάδα.
Αναλυτικά όσα είπε, σε συνέντευξή του στην πολωνική ιστοσελίδα sport.se.pl, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς:
Ποια ήταν περισσότερο δύσκολη αποχώρηση. Αυτή από τη Λέγκια για τον ΠΑΟΚ ή από τον ΠΑΟΚ για την Αλ Ιτιχάντ;
"Νομίζω από τον ΠΑΟΚ και τη Θεσσαλονίκη. Αισθάνθηκα πολύ καλά και στις δύο πόλεις, αλλά αν πρέπει να σταθώ σε μία συγκεκριμένα, θα πω φεύγοντας από τη Θεσσαλονίκη.
Μου άρεσε πολύ η ελληνική ατμόσφαιρα, οι άνθρωποι και η νοοτροπία, αλλά γενικά και η πόλη. Στη Θεσσαλονίκη ένιωσα σαν στο σπίτι μου. Γι' αυτό ήταν πιο δύσκολο να φύγω από εκεί, σε σχέση με την αποχώρηση μου από τη Λέγκια".
Για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποχώρησή του: "Είναι αλήθεια... Νομίζω ότι εκτιμούσαν αυτό που έκανα μέσα στο γήπεδο, αλλά έτσι είμαι εγώ, δίνω πάντα τον καλύτερό μου εαυτό, αφήνω ότι μπορώ να κάνω στο γήπεδο. Ξέρω ότι πολλοί οπαδοί αντέδρασαν συναισθηματικά όταν έμαθαν ότι φεύγω, το αντιμετώπισαν ως προδοσία.
Το καταλαβαίνω... Αλλά θυμάμαι πάντα πόση αγάπη μου έδωσαν όλους αυτούς τους μήνες που ήμουν στην ομάδα, αυτά τα βάζω ψηλότερα από ότι τα αρνητικά συναισθήματα που εμφανίστηκαν στο τέλος. Σε μερικούς μήνες οι διαθέσεις του κόσμου θα ηρεμήσουν και νομίζω ότι οι οπαδοί θα κοιτάξουν την όλη κατάσταση από μια απόσταση".
Για τον ρόλο που έπαιξαν τα χρήματα στην απόφασή του: "Νομίζω ότι σε κάθε μεταγραφή παίζει ρόλο αυτό. Ήταν πραγματικά μία δύσκολη απόφαση, γιατί ξαφνικά έπρεπε να αφήσω ότι έχτιζα δύο χρόνια. Απόλαυσα τη ζωή στη Θεσσαλονίκη, γιατί αισθάνθηκα πολύ καλά εκεί.
Όμως ήρθε η ώρα για αλλαγή. Είναι γνωστό ότι τα χρήματα έπαιξαν σημαντικό ρόλο, αλλά επίσης η νέα μου ομάδα έχει μεγάλη παράδοση, μία μεγάλη βάση υποστηρικτών, έχει την ιστορία της και ένα μεγάλο στάδιο.
Το συνολικό πακέτο ήταν πολύ πειστικό. Νομίζω είναι καλύτερα από το να πήγαινα στην Κίνα με παρόμοιο συμβόλαιο. Στόχος που είναι να βοηθήσω την Αλ Ιτιχάντ να επιστρέψει στην κορυφή".
Για το πως συνοψίζει τη διαμονή του στη Θεσσαλονίκη: "Η παραμονή στη Θεσσαλονίκη ήταν θετική. Εκτός από μία πτυχή: Ότι μας έκλεψαν τον τίτλο. Δεν κλάπηκε μέσα στο γήπεδο, αλλά έξω από αυτό.
Είναι ένα μαύρο σημείο στην όμορφη περιπέτεια μου με τον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα. Εκτός αυτού, ήταν υπέροχα αυτά τα δύο χρόνια. Θα μένουν πάντα στην καρδιά και στο μυαλό μου".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Κλεψαμε τον τιτλο????
Συνηθως κλεβουνε αυτοι που κουβαλανε οπλα...
Τι οχι????
Βρε ΨΕΥΤΕΣ!! Ποιος έκλεψε τον τίτλο; Ποιος όλο το χρόνο έβαζε γκολ ΟΦΣΑΙΝΤ και δε σφυριζόταν τίποτα; Ποιος έκλεψε το κύπελλο με γκολ ΟΦΣΑΙΝΤ; Που μου θέλατε και πρωτάθλημα με τον ίδιο τρόπο; Ποιανού ο πρόεδρος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο με όπλο; Ποια ομάδα το πήρε εξωαγωνιστικά; Που πάλευε η ΑΕΚΑΡΑ αυτή η περσινή ΟΜΑΔΑΡΑ Ελλάδα, Ευρώπη, Κύπελλο και έφτυσε αίμα για να τα καταφέρει; Που κοιμηθήκαμε με +5 και άδεια τούμπα και ξυπνήσαμε με ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ στο +2 και sold out; Ε; ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΛΟΠΗ ΜΙΛΑΤΕ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΕΛΟΙΟΙ Ε ΓΕΛΟΙΟΙ.
Πέφτω από τα σύννεφα ...