Την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση λόγω της διαφωνίας του κόμματός του για το εθνικό θέμα της Συμφωνίας των Σκοπίων ανακοίνωσε ο Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, μετά την ολοκλήρωση της συνάντησής του με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα
"Συναντήθηκα με τον πρωθυπουργό. Κάναμε μία αρκετά μεγάλη συζήτηση. Υπήρξε μια συνεργασία επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας. Καταφέραμε να βγάλουμε την πατρίδα μας από τα μνημόνια. Ο πρώτος στόχος επετεύχθη. Το θέμα της Μακεδονίας δεν μου επιτρέπει να μη θυσιάσω την καρέκλα. Ευχαρίστησα τον πρωθυπουργό. Για το εθνικό θέμα δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η συνεργασία. Οι ΑΝΕΛ αποχωρούν από την κυβέρνηση", δήλωσε ο Πάνος Καμμένος αμέσως μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου.
Δεν ξεκαθάρισε αν θα συνεχίσει να στηρίζει με την ψήφο του την Κυβέρνηση. O κ. Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας που έχει προγραμματιστεί για τις 12 το μεσημέρι.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Ο κόσμος πλέον ό,τι και να ψηφίσει ξέρει ότι θα πάρει μία από τα ίδια. Εγώ είμαι αριστερός, αλλά όχι από αυτούς που φάγανε το παραμύθι του Συριζα, δεν τους ψήφισα δεν με ενδιαφέρει. Η αριστερά αυτή τη στιγμή δεν έχει ηγέτη οπότε λογικό είναι να έχει δύναμη η δεξιά η οποία δεξιά βολεύεται με το να αυτοαποκαλείται ο σύριζα "αριστερό" κόμμα, γιατί σου λέει "και οι αριστεροί είναι σαν εμάς, οπότε ψηφίστε εμάς που δεν κοροϊδεύουμε". Anyway, δεν ξέρω τι θα ρίξω σε αυτές τις εκλογές, τους κκεδες που... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ψήφιζα τους βαρέθηκα κι αυτούς. Μπορεί να ψηφίσω κανένα ΕΕΚ, κανένα κκε μ-λ, θα δω!
Πόσο μπιπ είμαστε.....!!!!
Μακράν ο πιο επιτυχημένος ΓΕλληνας. Με τα παραμύθια περί cds, χρυσού, πετρελαίου και γερμανικών αποζημιώσεων έφτασε να γίνει υπουργός. Χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση, κανένα πρόγραμμα θριάμβευσε. Με πιασάρικες ατάκες και σποτάκια που αρέσουν στον μέσο ΓΕλλην ψηφοφόρο-homo erectus εμφανίστηκε ο Τιμωρός των Μνημονίων. Τελικά ψήφισε δύο. Έκλεισε τις συμφωνίες του, έκανε τα ταξιδάκια του και τώρα αποχωρεί ποντάροντας στη μνήμη χρυσόψαρου των ΓΕλλήνων ώστε να μπει και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πάλι στη Βουλή ως επαναστάτης ποπολάρος. Ο Νούλης είναι ο πολιτικός που μας αξίζει και δεν πρέπει να χαθεί.
Θα διαφωνήσω ότι ήταν ο πιο πετυχημένος.Για εμένα ήταν ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου και με διαφορά.Εκανε τα πάντα για να γίνει πρωθυπουργός και πήγε και μας παρέδωσε μια ωραία πρωία από ένα όμορφο λιμανάκι στα δόντια του ΔΝΤ και της ευρωπαϊκής Ένωσης.Τους είπε ότι τους λέγαμε και ψέματα ότι ήμασταν και λαμόγια (λες και αυτοί δεν είναι) και πάνε οι θέσεις εργασίας πανε και οι μισθοί πάνε και οι συντάξεις και πλήρωνε ΕΝΦΙΑ και φόρο από το πρώτο ευρώ και προσωποκράτηση για χρέη από... ΣΥΝΕΧΕΙΑ 500 ευρώ και πάνω.Κανεναν δεν θέλω κανένας δεν μου κάνει αλλά όταν με ρωτάνε ποιος σε έφερε σε αυτό το χάλι ξέρω πολύ καλά ότι δεν ήταν το τσυριζα.Αυτο απλά δεν μου έκανε καλύτερη την ζωή
Φταίει πάνω από όλους η νοοτροπία του νεοέλληνα κι αυτός που την .... ικανοποίησε. Όταν ο ατομισμος, η βόλεψη, η λαμογια,η κλεψιά κι η αναξιοκρατία έγιναν από ρουσφέτι, επίσημος θεσμός κι όνειρο. Τώρα αν τα εκπληρώνει καλύτερα το πράσινο ΠΑΣΟΚ, το ροζ ΠΑΣΟΚ, το γαλάζιο ΠΑΣΟΚ, το μπλε ΠΑΣΟΚ, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Να ναι καλά τα κορόιδα να μας πλουτίζουν.
Ναι βέβαια ο Παπανδρέου φταίει πάνω απ' όλους. Όχι ο Καραμανλής που έλεγε ότι έχουμε χρέος 6,7% και έβαλε 80.000 άτομα στο Δημόσιο πριν κλείσει τη Βουλή, ούτε ο Σημίτης του οποίου οι μισοί βουλευτές είναι μέσα για μίζες και έλεγε στον κόσμο να παίζει χρηματιστήριο. Δεν φταίνε αυτοί που έβαλαν την βόμβα αλλά μόνο αυτός στου οποίου τα χέρια έσκασε. Τα έλεγε άλλωστε τότε και το Mega με τον ΣΚΑΪ.
Άντε ψηφιστεεεε Μητσοτάκη τώρα να γελάσουμε
Έγραψες φίλε. Τρομερό σχόλιο.
Τα πες ολα αδερφε...
Λυπάμαι που το γράφω...αλλά ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.
Συναγωνισμος για το ποιος ειναι χειροτερος....
Και το τυρακι ...????
Μη χαθει ουτε μια ψηφος...
χαχαχχααα
Παρε και τον Ουζουν μαζι σου.....
χαχαχαχαχαχαχα με δακρυσες αδερφε!
Θα αναστενάξει το Dimple σήμερα
Ωραία αν γίνεται να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτου ψηφιστεί το Σκοπιανό.Οχι για κανένα λόγο αλλά για να δω τον Μητσοτάκη να κάνει την πρώτη κωλοτουμπα .Για να καταλάβουμε όλοι ποιος κάνει κουμάντο σε αυτό τον τόπο.Ολοι είναι ίδιοι μάγκες μου γιατί εμείς σαν λαός δεν έχουμε μνήμη και απαιτήσεις και αυτό το ξέρουν πολύ καλά
"Ποιοί κυβερνουν; Οι ευρυπρωκτοι!" Αριστοφάνης. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου σ αυτή τη χώρα, αυτό δεν έχει αλλάξει. Κριμα.
Εσείς με τα dislike δεν έχετε καθόλου χιούμορ....βέβαια κ γω περί ΠΑΣΟΚ ελπίζω αυτοί που τα γράφουν να τρολαρουν γιατί διαφορετικά είναι για να τους τρώνε οι ρεγγες
ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΠΑΣΟΚ!!!
Πας κοντρα μαζι μου για τα πιο πολλα dislike? Πασοκ το ορθοδοξο μονο!!!
Mε τη νοοτροπία του Έλληνα ψηφοφόρου και το επίπεδο του δεν πιστεύω κανένας να περιμένει αλλαγή.Τα ίδια και τα ίδια με άλλα πρόσωπα.Δεν είναι τυχαίο ότι το 80% των άξιων Ελλήνων την εγκαταλείπουν και φεύγουν για εξωτερικό.Ας ψηφίσουμε ακόμα μια φορά ΝΔ,Σύριζα,ΠΑΣΟΚ να έχουμε και να κράζουμε μετά.
Όλοι τά ίδια σκ.....α είστε.!!!!
Αλλά εμείς ΦΤΑΊΜΕ.!!!!
Τό δούλεμα πάει σύννεφο από όλους τους!!!!!!!
Ουτσ όλοι
Έτσι μπράβο να ερθει η Αλλαγή χαχαχαχαχαχα
Πασοκ κ ξερο ψωμι