Μέσα της Βραζιλίας αναφέρουν πως ο Χόρχε Σαμπάολι απειλεί να φύγει από τη τεχνική ηγεσία της Σάντος, 15 μέρες μετά την πρόσληψή του.
Ο Αργεντινός προπονητής είναι εκνευρισμένος με τη διοίκηση, καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν έχουν τηρηθεί οι δεσμεύσεις που του έχουν δοθεί.
Συγκεκριμένα, ο Σαμπάολι είχε συμφωνήσει, με τη διοίκηση της Σάντος, για την απόκτηση οκτώ ποδοσφαιριστών, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποκτηθεί κανένας.
Επιπλέον, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Αργεντινής βλέπει μεταγραφικούς του στόχους να "κλείνουν" σε άλλες ομάδες.
Όπως σημειώνουν τα Μέσα στη Βραζιλία, τη Δευτέρα ο Σαμπάολι θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση της Σάντος για να αποφασιστεί το μέλλον της συνεργασίας τους.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
