0 ΣΧΟΛΙΑ

Δεν τα βρίσκουν Παρί-Νάπολι για τον Άλαν

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κάνει δικό της τον Άλαν, αλλά τα χρήματα που προσφέρει είναι πολύ μακριά από τις απαιτήσεις της Νάπολι για τον ποδοσφαιριστή


Η Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στην αναζήτηση κεντρικού χαφ και το όνομα του Άλαν έχει πέσει στο τραπέζι. Ο Τόμας Τούχελ δεν είναι ευχαριστημένος με το βάθος που έχει στις θέσεις του κέντρου. Το πρόβλημα μεγάλωσε με την απενεργοποίηση του Αντριέν Ραμπιό.

Οι άλλες εναλλακτικές που έχει ο Γερμανός τεχνικός είναι ο Λασανά Ντιαρά,που σκέφτεται να σταματήσει, και ο…Τσούπο Μότινγκ. Η απόκτηση ενός ικανού κεντρικού χαφ δεν είναι εύκολη υπόθεση για την Γαλλική ομάδα. Παίκτες που θα πήγαιναν στο Παρίσι υπάρχουν πολλοί,ωστόσο υπάρχει τοFFP και μια ενδεχόμενη τιμωρία είναι ορατή.

Αυτό σημαίνει πως οι Παριζιάνοι θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Εκτός αν προχωρήσουν πρώτα σε κάποια πώληση ή απαλλαχθούν από την επίβλεψη της ΟΥΕΦΑ.

Όπως αναφέραμε και νωρίτερα το όνομα του Βραζιλιάνου χαφ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας. Οι άνθρωποι της Παρί είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν μέχρι 50 εκατομμύρια ευρώ. Την ίδια ώρα η Νάπολι έχει θέσει τιμή εκκίνησης τα 80 εκατομμύρια.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δώσει αυτά τα χρήματα σε αυτή την χρονική στιγμή. Το παρελθόν μας έχει δείξει πως η Νάπολι είναι πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις και θεωρείται απίθανο να ρίξει τόσο πολύ τις απαιτήσεις της. Η Ιταλική ομάδα θέλει αυτά τα χρήματα για να κάνει δικό της τον Νικολό Μπαρέλα.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ