0 ΣΧΟΛΙΑ

Νέο συμβόλαιο για τον 52χρονο Μιούρα

Ο Ιάπωνας φορ ανανέωσε με την Yokohama FC


Ο Καζουγιόσι Μιούρα συνεχίζει να σπάει τα κοντέρ, αφού λίγες μέρες πριν τα 52 του χρόνια, συνεχίζει στην ενεργό δράση, αφού ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Yokohama FC.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Ιάπωνας επιθετικός δήλωσε: "Ανανέωσα το συμβόλαιο για το 2019. Ευχαριστώ όλους αυτούς που πάντα με στηρίζουν".

Στις 15 Φεβρουαρίου, ο Μιούρα μπήκε στο βιβλίο Γκίνες, ως ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει γκολ σε επαγγελματικό επίπεδο.

Στις 12 Μαρτίου 2017, ο Μιούρα, σε ηλικία 50 ετών και 14 ημερών, είχε σκοράρει το νικητήριο τέρμα της Yokohama FC, και στην απονομή της τιμητικής πλακέτας είχε πει πως "είναι μεγάλη τιμή για μένα αλλά αυτό το ρεκόρ δεν θα διαρκέσει για πολύ".

Τότε, ήταν αμφίβολος για την παραλαβή της πλακέτας, αφού, όπως είχε πει: "Δεν ήθελα να είναι αυτό το τελευταίο τέρμα μου, αλλά συνειδητοποίησα πως μπορώ να ξανασπάσω το ρεκόρ".

Το 1993, ο Καζουγιόσι Μιούρα έγινε ο πρώτος παίκτης που αναδείχθηκε MVP στην κορυφαία κατηγορία της Ιαπωνίας και επιπλέον είναι ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής στη δεύτερη κατηγορία.

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί πως ο Μιούρα είναι ο μοναδικός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που υπάρχει από το πρώτο FIFA που κυκλοφόρησε το 1996 μέχρι το πιο πρόσφατο, του 2019!


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ