2 ΣΧΟΛΙΑ

Ο Μπακασέτας και η πίεση

Ο αθλητικός Τύπος της Παρασκευής γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ


ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Τάσο ψυχάρα για πάντα ΑΕΚάρα», γράφει στο πρώτο της θέμα η Ώρα σήμερα και αναφέρεται φυσικά στην ανανέωση του Μπακασέτα: «Υπέγραψε το συμβόλαιο καρδιάς με την αγαπημένη του ομάδα ο Μπακασέτας, μέχρι το 2022. «Δεν έπαψα να πιστεύω ότι κάτι θα γίνει και θα παραμείνω στην ΑΕΚ. Φορτσάρει και θέλει να παίξει με ΠΑΣ». Επιπλέον, η εφημερίδα γράφει: «Και τώρα… Σιμόες. Πιθανό να υπάρξει άμεσα ραντεβού. Στην κόψη του ξυραφιού… Έντονος προβληματισμός για την κάκιστη εικόνα στα Χανιά. Οριακό για εξελίξεις στο θέμα προπονητή το ματς της Δευτέρας».

SPORTIME

«Μπάκα 2022», γράφει η SPORTIME και συνεχίζει: «Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Μπακασέτα. Οι «ματιές» από Τσεχία στον Άλεφ και οι σκέψεις στην Ένωση. Κομβικό το ματς με τον ΠΑΣ».

SPORTDAY

«Έβαλε δύσκολα στον εαυτό της», αναφέρει η εφημερίδα για την ΑΕΚ και εξηγεί: «Αυξάνεται η πίεση για την Ενωση που θέλει άμεσα να γυρίσει στις νίκες. Μοίρασε ευχαριστίες ο Μπακασέτας μετά από την υπογραφή του νέου του συμβολαίου».

LIVE  SPORT

«Στηρίζει και ελπίζει», γράφει η LIVE για την ΑΕΚ και τονίζει: «Μελισσανίδης και ΑΕΚ δίνουν ακόμη μία ψήφο εμπιστοσύνης στον Ουζουνίδη. Ο προβληματισμός για τη νέα κακή εμφάνιση, οι απορίες για τη νοοτροπία των παικτών, αλλά και η πεποίθηση πως ο προπονητής θα σώσει την παρτίδα και τη θέση του».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
armag21 - 11/1/2019 10:38

Καλημέρα, Η ψυχολογία του κάθε παίχτη σε οποιαδήποτε άθλημα είναι από τα κύρια συστατικά. Η ψυχολογία φτιάχνεται ειδικά στο ποδόσφαιρο από μία καλή ατομική εμφάνιση αλλά κυρίως από την επίτευξη του στόχου (ΝΙΚΗΣ). Οταν αυτά τα παιδιά έγιναν πρωταθλητές με την ΑΞΙΑΣ τους και τώρα δεν μπορούν να κερδίσουν ένα derby η έναν κισσαμικο, είναι έργο προπονητή. Ότι δεν υπάρχει ένας αυτοματισμός είναι έργο προπονητή. Να κάνεις 10 κόρνερ στα πρώτα 35 λεπτά και να μην υπάρχει μια... Συνέχεια κομπίνα είναι έργο προπονητή. Το να μην έχει κοντά τις γραμμές και να υπάρχει μια συνοχή είναι έργο προπονητή. Το να μην έχουν αντοχές μετά το 70 είναι θέμα γυμναστή που τον διάλεξε ο προπονητής. Ότι η ομάδα να παρουσιάζει εκνευρισμό είναι θέμα προπονητή και αδιαφορίας. Ότι η ομάδα να δέχεται 2 σοβαρές φάσεις στα πρώτα 10 λεπτά είναι θέμα προπονητή ότι δεν τους προετοίμασε πνευματικά (βλέπε και βαζελο). Ότι συνεχώς οι δικαιολογίες αναφέρονται ότι οι ποδοσφαιριστές δεν έκαναν αυτό που τους είπα και όλα φταίνε οι ποδοσφαιριστές για την κατάσταση που βρισκόμαστε δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τους παίχτες πού πέρσυ πήρανε το πρωταθλημα. Η αδιαφορία που έχουν οι παίχτες είναι χηροτερη από μια έκρηξη πχ Βρανιες πέρσυ. Σίγουρα οι παίκτες έχουν μερίδιο ευθύνης σε ένα βαθμό γιατί είναι επαγγελματίες, όμως την μεγαλύτερη ευθύνη την έχει ο προπονητής στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης υπέγραψε συμβόλαιο 2 ετών με το club, τα λόγια του Προέδρου προς τους παίκτες μας "Μέχρι το καλοκαίρι αυτός θα είναι ο προπονητής σας" σημαίνουν ότι έχει ημερομηνία λήξης στην χηροτερη το καλοκαίρι ο Μαρίνος. (Βλέπε και δηλώσεις Ουζουνίδης ότι κάποιοι παίκτες δεν τρέχουν φωτογράφισε Μπακασετα και η διοίκηση τον Ανανέωσε). Νομίζω σε ότι πιθανή ήττα από τον Πας Γιάννενα και μη αποχώρηση του Ουζουνίδη έως το καλοκαίρι έχει να κάνει περισσότερο με την απόφαση που περιμένουμε από την Ευρώπη. Αναγνωρίζει ο Πρόεδρος το λάθος του αφού δεν εξαντλεί το συμβόλαιο του ο Ουζουνίδης, όμως θέλει ο επόμενος προπονητής να οδηγήσει το Club ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΈΣ στην Αγιά Σοφιά.. Οι άνθρωποι παλιάς κοπής όπως είναι ο πρόεδρος έχουν ένα ρητό "Ότι αν σου κάνει κάτι κάποιος στην πορεία θα στο ξανακάνει" και μακάρι να κάνω λάθος για τον αγαπημένο μας Μανωλο.

AEKpanos - 11/1/2019 10:27

Σίγουρα κανένας δεν είναι ευχαριστημένος με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και περιμένουμε όλοι την ανάκαμψη..?? Πιστεύω όμως ότι πλέον η κατάσταση ελέγχεται από την πλευρά της διοίκησης...Δηλ. πλέον ξέρουν τι θέλουν και πλέον έχουν διαπιστώσει τα λάθη τους (προπονητής , παίκτες..).

ΕΠΟΜΕΝΟ