0 ΣΧΟΛΙΑ

Προς Ντόρτμουντ ο Τόργκαν Αζάρ

Η Τσέλσι αποφάσισε να μην ισοφαρίσει την προσφορά της Μπορούσια Ντόρτμουντ για τον Αζάρ και ο παίκτης καταλήγει στους Βεστφαλούς


Όπως αναφέρουν Γερμανικά δημοσιεύματα η Τσέλσι απομακρύνεται από την ιδέα της απόκτησης του μικρού αδελφού του Έντεν Αζάρ, Τοργκάν.

Ο Τοργκάν παλαιότερα ήταν παίκτης της Τσέλσι, μάλιστα είχε αποκτηθεί ένα χρόνο μετά την αγορά του Έντεν Αζάρ, δεν εντυπωσίασε όμως το προπονητικό τιμ και παραχωρήθηκε ως δανεικός.

Η ομάδα που κατάφερε να τον αποκτήσει τότε ήταν η Γκλάντμπαχ στην οποία ο Αζάρ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και έδειξε τις πτυχές του ταλέντου του. Η Γκλάντμπαχ πίστεψε σε αυτόν και τον απέκτησε με κανονική μεταγραφή έξι μήνες αργότερα.

Η Τσέλσι ήταν θετική στην παραχώρηση του παίκτη με μόνιμη μεταγραφή έβαλε όμως το χεράκι της για την μελλοντική απόκτηση του παίκτη με μία «κρυφή» ρήτρα επαναγοράς.

Η ρήτρα λοιπόν έλεγε πως σε μελλοντική πώληση του παίκτη σε τρίτη ομάδα οι «μπλε» θα είχαν το δικαίωμα απόκτησής του σε περίπτωση ισοφάρισης της προσφοράς.

Η Τέλσι απέρριψε αυτή την ευκαιρία και όπως όλα δείχνουν ο Τοργκάν Αζάρ θα καταλήξει στην Μπορούσια Ντόρτμουν με 42 εκ. ευρώ.


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ