Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα με την Ξάνθη (0-0) τόνισε πως με βάση την εικόνα του παιχνιδιού ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. «Δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήταν συγκεντρωμένοι οι παίκτες και έτσι πέρασε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο συγκεντρωθήκαμε είχαμε ευκαιρίες άλλα, με βάση την εικόνα του αγώνα και τις προσπάθειας του αντίπαλου ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα».
Για το ντεμπούτο του Μασούρα:
«Είμαι ικανοποιημένος από τη δουλεία που κάνει από την ήμερα που ήρθε. Σήμερα δεν ήταν ένα παιχνίδι που μπόρεσε να κάνει ευκαιρίες».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!