Λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπάμπεργκ, ο Νίκος Ζήσης μιλάει από την Γερμανία στην κάμερα του gTV και θυμάται την μία φορά που αντιμετώπισε την «Ένωση» ως αντίπαλος!
Ήταν η σεζόν 2005-06, όταν ο νεαρός τότε Νίκος Ζήσης είχε επιστρέψει στο κλειστό του Γαλατσίου για να αντιμετωπίσει την ομάδα στην οποία ανδρώθηκε μπασκετικά. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που ο Έλληνας γκαρντ τέθηκε αντιμέτωπος κόντρα στην ΑΕΚ, μέχρι την... σημερινή!
Από το Μπάμπεργκ, ο Ζήσης μίλησε στην κάμερα του gTV και θυμήθηκε τα συναισθήματά του εκείνη την ημέρα, ενώ ανάλυσε και την αναμέτρηση της «΄Ενωσης» με τη γερμανική ομάδα.
Πηγή: gazzetta.gr
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Και πολύ άργησες Νικόλα.. ευκαιρία να κλείσει από σήμερα αν είναι εκεί ο μακαρος
Νικόλα σε περιμένουμε να έρθεις στην ΑΕΚαρα μας! και να κλήσεις την καριέρα σου όπως σου αξίζει....
Από τα μεγαλύτερα εγκλήματα του γιαουρτά η φυγή του το 2005 για την Μπένετον, κυριολεκτικά για ψίχουλα.
Παικταράς και καλό παιδι.Ταμαμ για ΑΕΚΑΡΑ !!!!
και μεις αυπνοι ειμασταν μετα το 3ποντο σου με εφες
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟ ΝΙΚΟ ΖΗΣΗ!ΕΛΑ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΟΥ ΕΔΩ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ!ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ!
Γύρνα στην ΑΕΚ και καταπολέμησε μια και καλή την αϋπνία
Μάλλον το καλοκαίρι η ΑΕΚ θα ρίξει την βόμβα και θα φέρει τον Ζήση ξανά.Το μήνυμα ο Νικόλας το έστειλε,ο Μάκαρος πιστεύω τον θέλει πάρα πολύ στην ομάδα.
Τον θέλω πολύ στην ΑΕΚΑΡΑ ,μακάρι!
Δεν υπαρχει ΑΕΚτζής που να μην θέλει να ξαναδεί τον Νίκο στην ΑΕΚάρα.Ένα-δυο χρόνια μπάσκετ τα έχει ακόμα.