Ο Αλιού Ντιένγκ θεωρείται μία σούπερ περίπτωση ποδοσφαιριστή. Ετών 21, με τεράστια προοπτική, για τον αμυντικό χαφ από το Μάλι ενδιαφέρονται πολλές ομάδες, μεταξύ αυτών και η ΑΕΚ. Σύμφωνα, όμως, με δημοσίευμα από την Αλγερία ο τελευταίος σύλλογος που θέλει να αποκτήσει τον Ντιένγκ είναι η Αλ Αχλί από το Κάιρο. Η Αλ Αχλί μάλιστα προσφέρει 1,2 εκατομμύρια δολάρια προκειμένου να δελεάσει την MCAlger και να της πουλήσει τον παίκτη. Όπως γράφουν στην Αλγερία οι «μετοχές» του Ντιένγκ έχουν εκτοξευτεί τους τελευταίους μήνες. Από την MCAlger αποκτήθηκε για μόλις 40.000 ευρώ πριν από έναν χρόνο. Μέσα σε 12 μήνες για τον Ντιένγκ ενδιαφέρονται ουκ ολίγες ομάδες, κάνοντας προτάσεις αγοράς, οι οποίες ωστόσο όλες έχουν απορριφθεί. Μεταξύ αυτών και της ΑΕΚ, όπως γράφουν στην Αλγερία, όπως επίσης και των Μπορντό, Τουλούζ, Ριντ (Σαουδική Αραβία). Την πρόταση της Αλ Αχλί την εξετάζουν στην MCAlger. Ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου είναι στη Γαλλία για οικογενειακούς λόγους και σχεδιάζει να δώσει την τελική του απάντηση πριν το τέλος της εβδομάδας. Πάντως ο Ντιένγκ θα προτιμούσε να συνεχίσει σε έναν ευρωπαϊκό σύλλογο, ωστόσο όλα έχουν να κάνουν με το τι απάντηση θα δώσει η ομάδα του.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Επένδυση κάνουν οι άνθρωποι. Το 1,2 μπορεί να είναι και λίγο αν πρόκειται για σούπερ περίπτωση. 21 χρονών είναι πολύ λογική είναι η πρότασή τους. Απλά ο παίκτης είναι κρίμα να πάει στην Αλ Αχλί ενώ μπορεί να εκτοξεύσει τις μετοχές του σε μια ευρωπαϊκή ομάδα. Τα σκάμε και τον φέρνουμε. Ο Αλεφ αν και στην αρχή μου άρεσε δεν ξέρω αν αξίζει τα 1,8 εκατομμύρια και είναι και μεγαλύτερος αν θυμάμαι καλά.
Μαζί σου, αλλά έχε στο νου σου ότι μπορεί να μην υπάρχει ΚΑΝ πρόταση.