Άμεσα μέτρα για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα θέλει ο, Γιώργος Βασιλειάδης. Ο υφυπουργός Αθλητισμού μιλώντας μετά τη σύσκεψη με τους παράγοντες του ποδοσφαίρου, εμφανίστηκε αισιόδοξος πως θα βρεθεί λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες διαιτητές.
«Υπάρχει γόνιμο έδαφος να δοθεί λύση. Δόθηκαν κάποιες αποσαφηνίσεις για το τι μπορεί να κάνει ο καθένας για την κατάσταση που επικρατεί. Το κλίμα είναι πολύ καλό. Λύθηκαν κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρχαν. Είμαστε σε ένα καλό σημείο. Διατρανώσαμε ως πολιτεία την εμπιστοσύνη μας στην ΚΕΔ και τον κύριο Περέιρα. Έχουμε ένα πιο υγιές πλαίσιο στον τρόπο λειτουργίας της διαιτησίας πλέον», σχολίασε αρχικά ο υφυπουργός αθλητισμού.
Όσο για τις δηλώσεις παραγόντων κατά τις διαιτησίας, αλλά και εμπρηστικά δημοσιεύματα στον Τύπο ανέφερε:
«Είναι το πανηγύρι του τρελού αυτό που συμβαίνει. Συμφωνήσαμε ότι πρέπει να πέσουν οι τόνοι από τις ΠΑΕ, να σταματήσει αυτή η αρρώστια κάθε Κυριακή. Υπάρχει ένα θέμα με τον Τύπο και τα εμπρηστικά πρωτοσέλιδα. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ό,τι χρειαστεί, να συνδράμουμε όπου μας ζητηθεί».
Σχετικά με τη διαλεύκανση της υπόθεσης ξυλοδαρμού του Θανάση Τζήλου, ανέφερε:
«Τέσσερα χρόνια προσπαθούμε για την κανονικότητα και δεν θα κάνουμε βήμα πίσω. Για να σταματήσουμε να έχουμε φαινόμενα Τζήλου πρέπει κάποιοι ένοχοι να παραπεμφθούν στο ακροατήριο. Είμαστε σε καλό δρόμο για την υπόθεση Τζήλου και θέλουμε να δείξουμε σε όλους πως δε θα επιτρέψουμε να γίνουμε Κολομβία».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Μετά την επίθεση στον τζηλο αναρωτιέμαι που μπορεί να φτάσει το ελληνικό ποδόσφαιρο...σε λίγο θα μπαίνουν στα γήπεδα με όπλα..
ε...μέχρι να το δούμε και αυτό ...έχουμε καιρό πιστεύω ........
Να γίνουμε ...? Τι εννοεί ο καλλιτέχνης ..Να ? Που ζεις ρε παλλικάρι , κάντε άρση τηλεφωνικού απορρήτου χτες