Πούλισιτς ήταν και πάει από την Μπορούσια. Ο Αμερικανός μεσοεπιθετικός αποτελεί την πρώτη ηχηρή μετακίνηση της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Τυχερή της υπόθεσης είναι η Τσέλσι, με τους «Μπλε» να αποκτούν σήμερα το πρωί έναντι 64 εκατομμυρίων ευρώ. Οι Λονδρέζοι διατήρησαν τον παίκτη στην Γερμανία, φέρνοντάς τον στο Νησί το προσεχές καλοκαίρι.
Η φυγή του 20χρονου από την Βεστφαλία αφήνει ένα τεράστιο επιθετικό κενό στην Μπορούσια. Ο γερμανικός σύλλογος όμως όπως αναμεταδίδουν ΜΜΕ από τον Βορρά εξετάζει ήδη περίπτωση αντικαταστάτη.
Ιδανική λύση για την Ντόρτμουντ φαίνεται πως είναι ο επιθετικός της Γκλάντμπαχ, Θοργκάν Αζάρ. Ο αδερφός του Εντέν, τα τελευταία χρόνια χτυπά καθημερινά την… πόρτα της ελίτ, με το όνομά του να παίζει συχνά πυκνά και για συλλόγους της Πρέμιερ Λιγκ.
Το «ζεστό» χρήμα στα ταμεία των Βεστφαλών δίνει το έναυσμα για άμεσες διαπραγματεύσεις με την ομάδα του. Η χρηματιστηριακή αξία του 25χρονου ανέρχεται στα 40 εκατομμύρια ευρώ, όμως η Γκλάντμπαχ είναι βέβαιο πως σε περίπτωση που τον παραχωρήσει θα αξιώσει ακόμη περισσότερα.
Οι κινήσεις της Μπορούσια Ντόρτμουντ αναμένονται άμεσες, με τον Τοργκάν Αζάρ να – θυμίζουμε – έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ, στοιχείο που ευνοεί ακόμη περισσότερο το τάιμινγκ.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
