Η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Αττικής, είναι ένα βήμα πριν τη σύλληψη των δραστών του ξυλοδαρμού Τζήλου.
Οι κάμερες ασφαλείας "μίλησαν" και εντόπισαν τους τρεις δράστες της επίθεσης και έναν καθοδηγητή.
Οι αρχές έχουν στα χέρια τους και ακόμη ένα στοιχείο που ταυτοποιεί τα 4 άτομα.
Μάλιστα επιβεβαιώνεται ότι το περιστατικό συνδέεται με το ποδόσφαιρο.
Αναμένονται συλλήψεις.
Πηγή: http://dikisports.blogspot.com
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Να είστε σίγουροι ότι είναι προπληρωμένη και η όποια ενδεχόμενη ποινή τους. Να πάνε φυλακή δεν υπάρχει περίπτωση. Οπότε ο χοντρός ηθικός αυτουργός θα παραμείνει στο σκοτάδι.
Αναμενουμε τις εξελιξεις και ελπιζω να φτασει εις βαθος η ιστιεια και η Ελληνική δικαιοσυνη να σταθει στο υψος της ουτως ωστε οι υπευθυνοι να τιμωρηθουν
ta kinita tha milisoun magkes!an yparxei voulisi?KALI XRONIA SE OLOUS ME YGEIA KAI POLI AEKARA
Μην ανησυχεις, εχουν Πακιστανικα κινητα και δεν προκειται να βρουν τιποτα,
κοιμηθειται ελευθερα.
Πως γίνεται να δημοσιεύεται πρωτού συλληφθούν?
Το ότι είναι κοντά στην σύλληψη σε άλλη χώρα θα ήταν περίπου αυτονόητο.Στην Ελλάδα είναι σπάνιο για τέτοιες περιπτώσεις.Αν είναι απλοί οπαδοί δεν μπορεί να υπάρξει τιμωρία για καμιά ομάδα.Αν δεν είναι οπαδοί που είναι και το πιθανότερο,οι φυσικοί αυτουργοί μπορεί να τιμωρηθούν ο ηθικός αυτουργός δύσκολα.Γιατί δεν θα υποδείξουν τον ηθικό αυτουργό οι συλληφθέντες.
Πάντως ο Αλ Καπόνε και άλλοι μεγάλοι εγκληματίες τη πάτησαν από κατι πταίσματα..για να δούμε...
Καλή χρονιά σε όλους!!!!
Κατι ειναι κι αυτο !!! Για να δουμε αν βρουν τον εντολεα που δυσκολα θα τον δωσουν τα γομαρια ...
Κατι ειναι κι αυτο !!! Για να δουμε αν βρουν τον εντολεα που δυσκολα θα τον δωσουν τα γομαρια ...
Παιδιά οι δράστες φουσκωτοί ήταν, όχι οπαδοί. Δυστυχώς πολύ δύσκολα θα μιλήσουν για το ποιος είναι ο ηθικός αυτουργός. Ξέρουν ότι αν μιλήσουν θα πάνε ακλαφτοι.
Αν αποδειχτεί ότι πίσω από το περιστατικό κρύβονται άνθρωποι του ολυμπιακού, απαιτώ μηδενισμό και υποβιβασμό!
Οποία ομαδα και να κρύβετε απο πίσω , και η ομαδα μου η ΑΕΚ να είναι, θέλω αποκλεισμό απο όλες της διοργανώσεις για 5 Χρόνια.
Οποιοσδήποτε και να είναι, εννοείται! Αλλά στην προκειμένη περίπτωση νομίζω ότι είναι πασιφανές ποιος ευθύνεται!
Αν είναι επαγγελματίες οι δράστες δεν θα φτάσει μέχρι εκεί που όλοι ξέρουν. Όπως και με τόσα άλλα που έχει κάνει η καταστροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Ohi mono olimpiakos, opoia omada kai na einai filarako
ΣΙΓΆ ΜΗΝ ΠΕΙΡΆΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΉ ΑΓΕΛΑΔΑ. ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΠΑΤΈΝΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΉΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΊΑΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΙ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΕΣ ΣΑΝΟΟΜΑΔΕΣ...
Το πιο σημαντικό σ'αυτη την υπόθεση είναι να τιμωρηθούν οι ηθικοί αυτουργοί και όχι μόνο τα ζωντανά που έκαναν την επίθεση.
Δυστυχως δεν θα γινει κατι τετοιο ειμαστε στην Ελλαδα εδω πιασανε ολοκληρο καραβι και δεν εγινε τιποτα.
Ε ρε γλεντια αν ειναι κοληταρια του Τακη.....Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ......
Ακομα και να τους πιασουν και πουν τι ομαδα υποστηριζουν δεν υπαρχει περιπτωση να πουν οτι με εβαλε ο ταδε απλα θα πουν οτι εδρασαν μονοι τους χωρις να τους παρακινησει καποιος αλλος.
Μακαρι να ειναι αληθεια και να δουμε κατι που ειναι απιστευτο για το Ελληνικο ποδοσφαιρο (και οχι μονκ). Να συλληφθουν οι ενοιχοι και προ παντων οι ηθικοι αυτουργοι και να επιβληθουν οι ποινες που τους αξιζουν. Να το δω και ας μη το πιστεψω.
Ακόμη και να τους βρούνε τι περιμένετε να γίνει. ΣτηΝα Ελλάδα ζούμε. Θα το πάρουν εντελώς πάνω τους ότι και καλά ενήργησαν μόνοι τους χωρίς να πάρουν εντολή από κανέναν χοντρό. Μη τρελάθούμε τώρα.
Nα το δούμε πρώτα να γίνεται πράξη ,γιατί προς το παρόν μοιάζει απίστευτο κάτι τέτοιο .
Μαμηστε τα νουνια! .....
Τώρα εάν πω να ουρλιάζουν όπως ο Τζήλος έτσι για να τους φυγει η μαγκιά θα είμαι σκληρός ...
Κεφάλαιο Δ: ειδικά πειθαρχικά αδικηματα
Άρθρο 19: απειλές εκφοβισμός
2)Σε περίπτωση κατά την οποία ασκηθεί βία, υπό μορφή σωματικής βλάβης ή
τρομοκρατικής ενέργειας κατά διαιτητών ή μελών Δ.Σ. Π.Α.Ε. ή μετόχων εκτός... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
γηπέδου και διαπιστωθεί η συμμετοχή μέλους Δ.Σ. Π.Α.Ε. ή μετόχου ή
εντεταλμένου οργάνου με τη μορφή ηθικού ή φυσικού αυτουργού, το φυσικό
πρόσωπο τιμωρείται με ισόβια απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα.
3 γιοί των ''επιστημόνων'', οι παλιοί ξέρουν..
Μπρβο αυστηρη ποινη στους δραστες