Ο Μάρκο Λιβάγια πήρε μέρος σε αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα στο Σπλιτ της Κροατίας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ΑΕΚ.
«Στην ΑΕΚ ζω τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου. Κατέκτησα το πρωτάθλημα, ενώ η χρονιά ήταν πετυχημένη». Επιπλέον, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην εθνική Κροατίας.
«Διαθέτουμε σπουδαίους στράικερ. Ήξερα πως δεν θα μπορούσα να κληθώ στην εθνική για το Μουντιάλ από την στιγμή που παίζουν ποδοσφαιριστές όπως ο Μάντζουκιτς. Είμαι περήφανος που φτάσαμε στον τελικό και ελπίζω να το επαναλάβουμε κάποια στιγμή. Όλοι περιμένουμε τον νέο Μάντζουκιτς. Προσωπικά δεν έχω κάτι κοινό με τον Μάντζουκιτς. Η Κροατία διαθέτει καλόυς επιθετικούς, αλλά κανένας δεν είναι όπως εκείνος».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Σκάσε και δούλευε γιατί στα έχω μαζέψει με τις μ@λ@κίες σου φέτος ...
Θαθελα να το πεις μπροστά του αυτό :)
ό,τι ποιοτικότερο έχει η ομάδα και ας διανύει άσχημη χρονιά. Ειναι θετικό που κάνει τέτοιες δηλώσεις σε μια εποχή που δεν πάνε καλά τα πράγματα
Φαντάσου να παιζες κ στο τσαμπιονς λιγκ. Αααα ρε Μαρκο
Περιμένουμε περισσότερα και με λιγότερα νεύρα..,..μόνο μπάλα ψηλε!!!
Γειά σου ρε Μάρκο τυπάρα!
Λιβαγια για πάντα στην ΑΕΚΑΡΑ