Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Η αλλαγή και ο «δαίμονας» Λιβάγια

Ο αθλητικός Τύπος της Παρασκευής γράφει στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

«Πάλι καλά που ο Λιβάγια δαιμονίστηκε και… καθάρισε», γράφει στο πρώτο της θέμα η Ώρα σήμερα, για το ματς του Βόλου και προσθέτει: «Ο Μάρκο ελευθερώθηκε τακτικά στο β’ ημίχρονο και «τελείωσε» με δυο γκολ το ματς με τον Βόλο, που δεν ήθελε και πολύ για να κάνει γκέλα η ΑΕΚ. Η Ενωση στο α’ ημίχρονο δεν μπορούσε πάλι να παίξει ποδόσφαιρο. Χρειάστηκε να μείνει 90 λεπτά μέσα ο Κροάτης, που τραυματίστηκε και στο τέλος, αλλά και να μπουν «πακέτο» Μπογέ – Κλωναρίδης».

SPORTIME

«Είχε Λιβάγια», αναφέρει η SPORTIME και προσθέτει: «Η ΑΕΚ σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο και με δυο γκολ του Κροάτη, νίκησε. Μεταγραφές: Τσεκ ξανά στην καλοκαιρινή λίστα».

SPORTDAY

«Αντί του Κάιπερς ο Ιατρούδης», τονίζει η SD και συνεχίζει: «Η Ενωση παρακολουθεί τον νεαρό χαφ του Εργοτέλη. Με δυο γκολ του Λιβάγια και ένα του Μοράν η πρωταθλήτρια πέρασε από τη Μαγνησία».

LIVE  SPORT

«Το άλλαξε. Όταν… σοβαρεύτηκε η ΑΕΚ νίκησε εύκολα 3-1 τον Βόλο. Δυο γκολ, αλλά και… πρόβλημα για τον Λιβάγια. Εκανε σεφτέ ο Μοράν. Σκέψεις για νέο πρόσωπο στο μεταγραφικό τιμ», τονίζει η Live για την ΑΕΚ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ