Τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία έχει υποπέσει ο Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα και οι κακές συνήθειες που έχει στην καθημερινή του ζωή έχουν δημιουργήσει προβλήματα στον ίδιο απέναντι στην ομάδα, η οποία του επέβαλε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό πρόστιμο για την πρόσφατη αργοπορία του στην προπόνηση.
Ένα καταλανικό δημοσίευμα το βράδυ της Τρίτης ανέφερε πως ο Ντεμπελέ πληρώνει 15.000 ευρώ σε έναν φίλο του, τον Μουσταφά Ντιατά (πρώην ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της Ντόρτμουντ), για να συγκατοικεί μαζί του και να τον βοηθάει παράλληλα στις καθημερινές δουλειές του.
Ο ίδιος, ωστόσο, έσπευσε να διαψεύσει κάτι τέτοιο με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, αναρτώντας... εμετούς και διάφορα... αηδιαστικά emoticons στο twitter μαζί με τα δημοσιεύματα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!