Μόνο για το διπλό θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ. Η Ένωση δοκιμάζεται απέναντι στον ΠΑΟΚ στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης, στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Handball Premier, και έχει ως στόχο το δίποντο που θα την διατηρήσει μόνη στη 2η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17:00 το απόγευμα και οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να βγάλουν το ανταγωνιστικό και δυνατό πρόσωπό τους, ώστε να περάσουν αλώβητοι από μια δυνατή έδρα.
Ο Νίκος Γραμματικός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του και αναμένεται να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα για το διπλό.
ΑΡΓΥΡΩ ΦΛΟΥΡΗ
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΙ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ...