Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Νίκη για τους Σπερς, σπάει τα κοντέρ ο Πόποβιτς (VIDEO)

Τέταρτος προπονητής με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του NBA, ο κόουτς των Σαν Αντόνιο Σπερς, τέλος στο αρνητικό ρεκόρ για Ρόκετς, Ράπτορς


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Σαν Αντόνιο Σπερς-Φίνιξ Σανς 111-86

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησαν οι Σαν Αντόνιο Σπερς απέναντι στους Φίνιξ Σανς, τους οποίους νίκησαν 111-86, με τον Γκρεγκ Πόποβιτς να γράφει ιστορία. Ο προπονητής των Σπερς έφτασε στη νίκη Νο.1211 της καριέρας του, ξεπέρασε τον Πατ Ράιλι και πλέον είναι στη τέταρτη θέση της λίστας των προπονητών με τις περισσότερες νίκες στην ιστορία του NBA.

Στα του αγώνα, οι Σπερς προηγήθηκλαν 59-46 στο ημίχρονο και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση επί των Σανς, που μετρούν δέκα συνεχόμενες ήττες.

Ο Μπριν Φορμπς με 24 πόντους και 11 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ να προσθέτει 18 πόντους και τον Ντάντε Κάνινχαμ 14 πόντους.
Για τους Σανς, ο Τι Τζέι Γουόρεν είχε 23 πόντους, ο Ντε'Αντονι Μέλτον 17 πόντους και ο ΝτιΆντρε Έιτον 12 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Σπερς: Γουάιτ 4, Γκέι 13, Όλντριτζ 18, Ντε Ρόζαν 5, Φορμπς 24, Μιλς 7, Μπελινέλι 11, Κάνινχαμ 14, Πελτλ 8, Ποντέξτερ 3, Μετού 4

Σανς: Τζάκσον 7, Γουόρεν 23, Έιτον 12, Μπρίτζες 8, Μέλτον 17, Έβανς 4, Ντάνιελς 5, Χολμς 8, Μπέντερ 2

 

Χιούστον Ρόκετς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς 111-104

Στα θετικά αποτελέσματα, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες, επέστρεψαν οι Χιούστον Ρόκετς, επικρατώντας 111-104 των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς.

Οι Ρόκετς έφτασαν στη νίκη έχοντας επτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν με 29 πόντους, με τον Γκόρντον να προσθέτει 14 πόντους και τους Τζέραλντ Γκριν και Κλιντ Καπέλα να έχουν από 13 πόντους, ενώ ο Κρις Πολ είχε 11 πόντους, 11 ριμπάουντ και 10 ασίστ.
Για τους Μπλέιζερς, ο Ντάμιαν Λίλαρντ είχε 34 πόντους, ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ 22 πόντους και ο Γιουσούφ Νούρκιτς 15 πόντους και 10 ριμπάουντ.

Ρόκετς: Γκόρντον 14, Τάκερ 7, Καπέλα 13, Χάρντεν 29, Πολ 11, Ένις 2, Νενέ 10, Χάουζ 12, Γκριν 13

Μπλέιζερς: Χάρκλες 9, Αμινού 10, Νούρκιτς 15, ΜακΚόλουμ 23, Λίλαρντ 34, Τέρνερ 2, Κόλινς 5, Κάρι 6


Λος Άντζελες Κλίπερς-Τορόντο Ράπτορς 99-123

Επίδειξη δύναμης στο Λος Άντζελες και χωρίς τον Καουάι Λέοναρντ, έκαναν οι Τορόντο Ράπτορς, νικώντας 123-99 τους Κλίπερς, νικώντας μετά από δυο συνεχόμενες ήττες.

Οι Ράπτορς επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους από την αρχή, ξεφεύγοντας με 36-23 στην πρώτη περίοδο και 70-57 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Εκεί όμως που ο κόσμος περίμενε κάποια αντίδραση από τους Κλίπερς, το Τορόντο εμφανίστηκε ακόμα καλύτερο στην τρίτη περίοδο και με ένα επιμέρους σκορ 33-17 εκτόξευσε την διαφορά στους 29 πόντους (103-74), φτάνοντας διά περιπάτου στη νίκη.

Ο Σερτζ Ιμπάκα με 25 πόντους και 9 ριμπάουντ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Κάιλ Λόουρι να προσθέτει 21 πόντους, τον Γιόνας Βαλαντσιούνας 16 πόντους και τον Φρεντ ΒανΒλίτ 5 πόντους, 6 ριμπάουντ 14 ασίστ.
Για τους Κλίπερς - που παρατάχθηκαν χωρίς τον τραυματία Λου Γουίλιαμς - ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς είχε 18 πόντους και ο Ταϊρόν Γουάλας 15 πόντους.

Κλίπερς: Χάρις 10, Γκαλινάρι 11, Γκορτάτ 7, Τζίλτζεους 7, Χάρελ 6, Σκοτ 9, Μπέβερλι 2, Τεόντοσιτς 9, Γουάλας 15, Μαριάνοβιτς 18, Θόρνγουελ 5

Ράπτορς: Γκριν 9, Σιάκαμ 13, Ιμπάκα 25, Λόουρι 21, ΦανΒλίτ 5, Βαλαντσιούνας 16, Ράιτ 12, Ανουνόμπι 12, Μάιλς 5, Μονρό 2, Ρίτσαρντσον 3

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ