Ο Μπενουά Μπαστιάν θα είναι ο διαιτητής του Ολυμπιακός-Μίλαν, την Πέμπτη, για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.
Στην ομάδα του Πειραιά, δεν έχουν και τις καλύτερες αναμνήσεις από τον 35χρονο Γάλλο, αφού είχε διευθύνει και το ματς όπου ο Ολυμπιακός είχε χάσει 1-0 από τη Χάποελ Μπερ Σεβά, αποτέλεσμα που οδήγησε στον αποκλεισμό του Ολυμπιακού για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, τον Αύγουστο του 2016.
Ο Μπαστιάν έχει "σφυρίξει" στο Μπιλμπάο-Παναθηναϊκός 1-0 για τα play offs του Europa League στις 24 Αυγούστου του 2017.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
