Παίζοντας στο… ρελαντί ο Ολυμπιακός,χωρίς Σπανούλη και Τίμα, επικράτησε 84-60 του Ρεθύμνου για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Basket League.
Ο Ολυμπιακός μπήκε δυναμικά στην αναμέτρηση και έδειξε από το πρώτο δεκάλεπτο ποιος θα είναι το “αφεντικό” της αναμέτρησης. Οι “ερυθρόλευκοι” με πολύ καλά ποσοστά στα σουτ κατάφεραν σιγά σιγά να παίρνουν μια διαφορά, με το Ρέθυμνο να βρίσκει της λύσεις και να απαντάει, αλλά τους “ερυθρόλευκους” να κλείνουν την περίοδο στο +7 (27-20). Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ άρχισε να ανοίγει ακόμα περισσότερο το σκορ, καθώς οι Κρητικοί ήταν πολύ άστοχοι και δεν έβρισκαν λύσεις και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου να είναι 49-35.
Στην ανάπαυλα ο ρυθμός έπεσε με τον Ολυμπιακό να ελέγχει το παιχνίδι και να “καθαρίζει” ουσιαστικά το ματς με επιμέρους σκορ 19-8 στο τρίτο δεκάλεπτο και 68-43 αποτέλεσμα περιόδου. Στην τελευταία περίοδο προσπάθησαν να βγάλουν κάποια αντίδραση στα πρώτο πεντάλεπτο και να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω, όμως η ομάδα του Μπλατ κρατούσε εύκολα την διαφορά και έφτασε τελικά σε μια άνετη νίκη με 84-60.
Τα δεκάλεπτα: 27-20, 49-35, 68-43, 84-60.
Ολυμπιακός (Μπλατ): Βεζένκοφ 8, Μπόγρης 3, Στρέλνιεκς 13, Γουίλιαμς-Γκος 14(8 ασίστ), ΛεΝτέι 6, Πρίντεζης 11(10 ριμπ.) , Τολιόπουλος 2, Μιλουτίνοφ 10, Παπανικολάου 8, Μάντζαρης 2, Τουπάν 7, Αγραβάνης.
Ρέθυμνο (Ζιάγκος): Τζόνσον 8, Χριστοδούλου 14, Μπερτ 12, Κλάντον 4, Ντάνιελς 5, Σιγκούνας, Καλογιαννίδης, Γλυνιαδάκης, Ραζής 3, Μπράσι Ντέιβις 10, Κουρέπης, Τζόουνς 4.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Παντως προς ολους οσους φαγωνομαστε μεταξυ μας για την απουσια του κοσμου κλπ ας δουν ποσο κοσμο ειχε το σεφ σε ενα απογευματακι Κυριακης μια ανασα απο τον πειραια σε ενα χωρο που μπορεις να το συνδυασεις και με Κυριακατικη βολτα καθως εχει πλειαδα μαγαζιων σε αποσταση αναπνοης.