Η ΑΕΚ παλεύει μία πολύ δύσκολη περίπτωση: αυτή του Κρίστοφερ Πέτερσον. Ο Σουηδός εξτρέμ της Χέρακλες είναι στη λίστα της Ενωσης, κάνει σπουδαία σεζόν με την ομάδα του και οι Ολλανδοί επιμένουν να τονίζουν πως «το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Πέτερσον είναι σοβαρό»! Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον παρουσιαστή του δικτύου, FOX Sports, Toine van Peperstraten και μιλώντας για τον Πέτερσον, τόνισε: «Έχει υπάρξει μεγάλο ενδιαφέρον για τον παίκτη εδώ και εβδομάδες. Η ΑΕΚ φαίνεται να ενδιαφέρεται αρκετά. Δεν αποκλείεται ο Πέτερσον να ετοιμάζεται να παίξει τους τελευταίους αγώνες με τη Χέρακλες».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Καλός είναι, βρε παιιδά, αλλά… Λάζαρος δεν είναι!
Κρύο το αστείο μου, αλλά αστείο. Συχωρέστε με, δεν το ματακάνω.
Εννοείται ότι χωράει ο παίκτης και το καλοκαίρι ψάχναμε για εξτρέμ και πήραμε Γιαννωτά ο οποίος δεν κάνει ,δεν έχω καταλάβει ακόμα γιατί τον πήραμε.Μακάρι να έρθει φαίνεται καλή περίπτωση.
Και τους Κλωναρίδη-Αλμπάνη-Γιαννιώτα τι θα τους κάνουμε? Γιατί παίζουμε τα παιχνίδια των managers?
Ο Κλωναρίδης δεν είναι εξτρέμ.Ο Γιαννιώτας δεν έχει δείξει κάτι.Ο Αλμπάνης κι εγώ πιστεύω ότι στο μέλλον θα είναι εξτρέμ επιπέδου ΑΕΚ αλλά δεν μπορεί η ομάδα να περιμένει τους παίχτες.Ο καλός ο παίχτης δεν χάνεται.Τα ίδια έλεγαν και για Γαλανόπουλο.Ότι γιατί να μην πάρει ευκαιρίες το παιδί.Με Γιόχανσον,Κονέ με όσα χαφ πέρασαν και ο Γαλανόπουλος αφού ήταν να φανεί φάνηκε.Ο καλός ο παίχτης δεν χάνεται.
Ποιος Γιανναράς βρε φίλε, ο Κλωναριδη δεν είναι καθαρό έξτρεμ και ο Αλμπανης δεν είναι ακόμη έτοιμος, αλλά και έτοιμος να ήταν χρειάζεσαι επιλογές, υπάρχουν τραυματισμοί, τιμωρίες, κούραση.
Ο πρωταθλητισμος απαιτεί μεγάλο ροστερ.
Γιαννιωτας παικτης για το επιπεδο τηςΑΕΚ κ απ αυτα που εχει δειξει μεχρι τωρα τουλαχιστον δεν υπαρχει..
Σιγά μην έρθει ρε αδέρφια θα μπουν και οι δύο γαυροι για να μας χαλάσουν την δουλειά
Από εμάς εξαρτάται
Πάρτε τον και ξεχνάμε την καλοκαιρινή ταλαιπωρία.
Παιδιά δε θέλω να απογοητεύω αλλά πραγματικά ένας παίκτης με τέτοια στατιστικά και μάλιστα στην πέμπτη ομάδα του ολλανδικου πρωταθλήματος όχι σε καμία που χαροπαλευει, σε ηλικία 24 ετών με το συμβόλαιο του να λήγει είναι λίγο έως τρομερά περίεργο γιατί να επιλέξει το ελληνικό πρωτάθλημα.
Μακάρι πάντως να μας γίνει αυτό το δώρο μιλάμε για εξαιρετικό παίκτη.
παικτουρι είναι !!! Και ταχύτητα έχει, και ντριμπλα και στο ένας μ' έναν είναι εξαιρετικός. Επιπροσθέτως , ως Σουηδός θα'ναι καλός και στα συστήματα (κάλυψη του μπακ, οβερλαπ κλπ.). Από όσους έχουν ακουστεί είναι ο ιδανικός εξτρεμ
Φερτε τον Σουηδο παιχταρα να πέσουν τα τσιμεντα
Σιγα τα τσιμεντα, αφου κουνιουνται !!!!!
Το καλο στην περιπτωση του ειναι πως το καλοκαιρι τελειωνει το συμβολαιο του..
Φερτε τον!!! Παικτης που σε ανεβαζει επιπεδο χωρις καμια αμφιβολια.. Το συμβολαιο του ληγει το καλοκαιρι, αρα δεν νομιζω να ζητανε κανα τρελο ποσο για να τον παραχωρησουν. Διαφορετικα, αν δεν θελει η ομαδα του να τον δωσει στα μεσα στης σεζον, κλειστε τον απο τωρα για το καλοκαιρι οπως ειχε γινει με Σιμοες. Ειναι πολυ καλη περιπτωση και πρεπει να προχωρησει με τον εναν ή τον αλλο τροπο.
Μαζί σου να έρθει. Αλλα υπάρχει μονομερή οψιον για ένα χρόνο ακόμα από την Χερακλες. Φαντάζομαι εκεί θα πατήσουν για να καρπωθούν κάποια χρήματα παραπάνω.
Αυτο δεν το γνωριζω. Αν οντως υπαρχει τετοια οψιον, δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα.. Παντως αν θελεις εναν τετοιο παικτη, διεθνη και σε εξαιρετικη ηλικια, το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να κανεις μια υπερβαση. Γιατι εκτος απο την ομαδα του και ο ιδιος θα ζητησει λογικα ενα μεγαλο ποσο για συμβολαιο..
Πάρτε τον ...χθες!
Μακάρι!
https://www.youtube.com/watch?v=pbkIY8WF7Gc Magic λεμε
Στο 0:21 σας θυμίζει κάτι;
Αν ερθει θα μας τρελλανει ολους και θα ξεχασουμε πολλους...
Με αυτον στα εξτρεμ το μονο που θελουμε μετα εκτος των χαφ ειναι και ενας σεντερ μπακ και εχεις μπαλωσει τις τρυπες που εχει η ομαδα!
Ολοι τον ιδιο σκεφτήκαμε ε;
Σεντερ μπακ φιλε δυσκολα.. Θα ανεβει ο Σβαρνας..
Αυτό το ''θα ανέβει ο Σβάρνας'' που επικρατεί και από την ΠΑΕ δεν μπορώ να το καταλάβω.Δηλαδή ο Λαμπρόπουλος που έφτασε να παίζει εθνική θα καλυφθεί με το Σβάρνα,επειδή έβγαλε μάτια φέτος?Ας πάρει πρώτα 10-20 παιχνίδια να δείξει ότι αξίζει και μετά να ανέβει ιεραρχικά.Η μήπως δεν χρειαζόμαστε στόπερ γιατί μαγεύει ο Τσόσιτς.Και αν το βασικό μας δίδυμο είναι Οικονόμου-Τσίγκρι,αν παίζουν με γρήγορους αντιπάλους,ποιός θα κόβει ?
Παιχταρας ο τυπος. Το θεμα δεν ειναι μονο να τον θελουμε εμεις αλλα και να τον αφησουν να ερθει. Δε περναει απαρατηρητος απο πολλες μεγαλες ομαδες της Ευρωπης,περα της ΑΕΚ.Αν ερθει,στανταρ θα γινει αεκτζης. Βλεπω πως το 21 του παει κουτι και αυτο ειναι σιγουρα κατι που θα φοβουνται ολοι...
Είναι πάρα πολύ καλή περίπτωση.. Μακάρι να κλείσει!
Τέτοιου είδους παίκτες πρέπει να κλείνονται με συνοπτικές διαδικασίες.
Τιγρη δεν ξέρω τι θα κάνεις αυτόν τον παικταρά πατρόν και δεν θα χάσεις.. δώσε κάτι παραπάνω και φέρτον άμεσα εδώ....
Παρτε τον χθες, οπως και τον Αρεγκι και μετα ψαξτε για 8αρι που να κανει την διαφορα. Δεκεμβρη μηνα δεν βρισκεις παικτες ελευθερους για να ακολουθησει η διοικηση την τακτικη του καλοκαιριου, τωρα πρεπει να δωσεις για να παρεις, αλλιως παμε ξανα στο... "δεν θα παρουμε παικτη απλα για να παρουμε" ή "δεν ειναι στην λιστα αυτος ο παικτης"
Αυτος ναι ειναι εξτρεμ για την ΑΕΚ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ!!!!!!!
Με Πετερσον,Αρεγκι και ένα σούπερ 8 η ομάδα γίνεται ακατάλληλη για ανηλίκους..