Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Επέστρεψε στις νίκες η Ομόνοια (VIDEO)

Απέδρασε με τη νίκη (2-0) από την έδρα της Αλκής, η Ομόνοια


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

ΚΥΠΡΟΣ-12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αλκή-Ομόνοια: 0-2

(Γκόμεθ 29’, 79’ πεν.)

Η Ομόνοια πήρε το διπλό στο «Αμμόχωστος» αφού κέρδισε την Αλκή με 2-0 και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Ο Γκόμεθ στο 29’ και στο 79’ με πέναλτι τα γκολ για την ομάδα της Λευκωσίας.

Η Ομόνοια μπήκε καλύτερα στον αγώνα, είχε την κατοχή και κυκλοφορούσε την μπάλα ωστόσο δεν μπορούσε να φανεί απειλητική μπροστά από την εστία του Πάρντο. Η Αλκή ήταν αυτή που δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία στο ματς, αφού ο Φλόρες έπιασε την κεφαλιά, ωστόσο ο Λόρα απομάκρυνε την μπάλα προτού καταλήξει στα δίχτυα του Παναγή.

Η ομάδα της Λευκωσίας, στην πρώτη της ευκαιρία στην αναμέτρηση μπήκε μπροστά στο σκορ αφού ο Γκόμεθ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Πάρντο, μετά από φανταστική εκτέλεση φάουλ. Η Αλκή προσπάθησε να ανέβει και στο 42ο λεπτό απώλεσε μοναδική ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Κάρλος να φεύγει μόνος απέναντι από τον Παναγή, ωστόσο ο Κύπριος τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση και  απομάκρυνε την μπάλα με υπερένταση.

Στην επανάληψη η Αλκή μπήκε δυνατά με διάθεση να βρει το γρήγορο γκολ και μόλις στο 49’ απείλησε με τον Μπελαμεϊρί που έκανε το σουτ, ωστόσο ο Παναγή απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 57ο λεπτό η Ομόνοια απείλησε για πρώτη φορά στο δεύτερο ημίχρονο με τον Σοάρες να κάνει το δυνατό σουτ, ωστόσο ο Πάρντο απομάκρυνε με υπερένταση σε κόρνερ. Στο 64’ η «αθάνατη» έφτασε μια ανάσα μακριά από την ισοφάριση αφού το σουτ του Σπόλιαριτς σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Παναγή. Πέντε λεπτά αργότερα η Ομόνοια έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Γκόμεθ να κάνει εντελώς μόνος το σουτ εντός περιοχής, ωστόσο έστειλε την μπάλα πολύ πάνω από τα δοκάρια του Πάρντο. Στο 75ο λεπτό η ομάδα της Λάρνακας έφτασε για ακόμα μια φορά κοντά στο γκολ, αφού η μπάλα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Παναγή μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σπόλιαριτς.

 Στο 76’ η Ομόνοια κέρδισε πέναλτι για χέρι του Χαραλάμπους ωστόσο ο διαιτητής έκανε λάθος αφού αν υπήρχε παράβαση, αυτή ήταν εκτός περιοχής. Ο Γκόμεθ ευστόχησε από τα έντεκα βήματα και διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Απ’ εκεί και πέρα η Ομόνοια διαφύλαξε το υπέρ της αποτέλεσμα μέχρι το τέλος και πανηγύρισε τρεις πολύτιμους βαθμούς.

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ