Στο πολύ κακό ξεκίνημα της Εθνικής στάθηκε στις δηλώσεις του ο Ότο Ρεχάγκελ που ωστόσο τόνισε ότι βγήκαν πολύτιμα συμπεράσματα που θα αξιοποιηθούν ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
«Στα πρώτα 15 λεπτά κοιμηθήκαμε. Βρεθήκαμε να χάνουμε 2-0 και μετά είναι δύσκολο να διορθώσεις το αποτέλεσμα. Οι παίκτες νόμιζαν ότι είναι φιλικό αλλά σε τέτοιο επίπεδο και πριν το Μουντιάλ, αυτά τα παιχνίδια δεν είναι φιλικά γιατί πρέπει να βρεις την φόρμα σου. Στη συνέχεια ξυπνήσαμε και μπήκαμε καλύτερα. Βγήκαν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα. Τώρα τα παιδιά θα πάνε Ελλάδα, θα ξεκουραστούν για δύο μέρες, εμείς θα πάμε στο Ίνσμπρουκ για να δούμε την Κορέα με την Ισπανία. Το Σάββατο θα ξαναβρεθούμε και θα προσπαθήσουμε να είμαστε σε καλύτερη κατάσταση. Δεν ανησυχούμε, απλά βγήκαν πολλά συμπεράσματα για να είμαστε πανέτοιμοι. Αυτό που μπορώ να σας πω τώρα, είναι ότι πρέπει να μπαίνουμε πιο έτοιμοι στο γήπεδο από το πρώτο λεπτό»
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
