3 ΣΧΟΛΙΑ

Δασκάλα απολύθηκε γιατί αποκάλυψε στα παιδιά ότι δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης!


Μια δασκάλα από τις ΗΠΑ απολύθηκε καθώς αποκάλυψε στα παιδιά του δημοτικού που δίδασκε ότι… δεν υπάρχει Άγιος Βασίλης!

Η αναπληρώτρια δασκάλα της πρώτης δημοτικού στο σχολείο Cedar Hill του Μόντβιλ στο Νιού Τζέρσι ανέφεραν ότι χρειάστηκε να παρηγορήσουν τα παιδιά τους μετά το περιστατικό, το οποίο προκλήθηκε όταν ένας μαθητής υποστήριξε ότι υπάρχει ο Άγιος Βασίλης.

Η δήλωση του παιδιού πυροδότησε την οργή της εν λόγω δασκάλας, η οποία φέρεται στη συνέχεια να κατέρριψε και άλλους παιδικούς μύθους όπως ότι δεν υπάρχει το πασχαλινό λαγουδάκι ούτε η νεράιδα των δοντιών.

Ένας από τους γονείς μαθητή στην τάξη, η Λίζα Σίμεκ, έγραψε στο Facebook: «(Η δασκάλα) τους είπε ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει και ότι οι γονείς αγοράζουν τα δώρα και τα βάζουν κάτω από το δέντρο τους. Τους είπε ότι οι τάρανδοι δεν μπορούν να πετάξουν και ότι τα ξωτικά δεν υπάρχουν».

«Μια ενήλικη γυναίκα επιχείρησε να συνθλίψει τα όνειρα 22 εξάχρονων παιδιών από την πρώτη τάξη δημοτικού του Cedar Hill», σχολίασε.

Ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Μάικλ Τζέι Ρατζ ζήτησε αργότερα συγγνώμη για την συμπεριφορά της δασκάλας με επιστολή του που έστειλε στους γονείς. «Ως πατέρας τεσσάρων παιδιών, γνωρίζω απόλυτα την ευαίσθητη φύση αυτού του ζητήματος. Αν μέσα στις επόμενες ημέρες συζητηθεί το θέμα στο σπίτι μπορείτε να λάβετε τα απαραίτητα βήματα για να διατηρήσετε την αθωότητα των παιδιών σας αυτή την εορταστική περίοδο».


ΣΧΟΛΙΑΑΡΘΡΟΥ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣΧΟΛΙΑ
aekviva - 7/12/2018 09:50

Δασκάλα απολύθηκε στη Θεσσαλονίκη γιατί αποκάλυψε στα παιδιά οτι το πρωτάθλημα είναι στημένο

serifis_45 - 6/12/2018 17:34

ότι ναναι φυσικα και υπαρχει αη

Βασιλης

aekvmax - 6/12/2018 15:21

Όταν θέλεις να δημιουργήσεις χαζούς ανθρώπους τους βαφτίζεις αθώους και όλα είναι όμορφα. Οι ίδιοι , όπου αργότερα θα πουν μακριά από τους δαίμονες τον εωσφόρο τον διάβολο...O.M.G. Τα όμορφα όνειρα που πραγματοποιούνται, γίνονται από ανθρώπους που κάποιοι τους μαθαίνουν να έχουν αυτοπεποίθηση κα μέσω αυτής να δημιουργούν. ΄΄Κάποιοι θέλουν να με θάψουν πολύ βαθειά να εξαφανιστώ,αλλά ξεχνούν ότι είμαι σπόρος''.

ΕΠΟΜΕΝΟ