BUNDESLIGA-13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ-ΣΑΛΚΕ: 1-1
Γήπεδο: WIRSOL Rhein-Neckar-Arena
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Χοφενχάιμ και Σάλκε και δεν έμεινα καμιά τους ικανοποιημένης. Η μεν Χοφενχάιμ χάνει έδαφος στη μάχη της τετράδας, η δε Σάλκε δε λέει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.
Στο 2ο μόλις λεπτό ο Φέρμαν είπε όχι σε σουτ του Ζουμπέρ, ενώ στο 6’ ο Ελβετός έχασε νέα ευκαιρία, αστοχώντας για λίγο. Στο 19’ η Σάλκε έφυγε στην κόντρα αλλά ο Μπάουμαν σταμάτησε τον Ράιτ, ενώ στο 28’ τα διαδοχικά σουτ των Ντεμιρμπάι και Ζοέλιντον, κόντραραν σε σώματα. Στο 29’ ο Μπεργκστάλερ από πολύ κοντά κατάφερε να χάσει το άχαστο, ενώ στο 42’ ο ρέφερι έδωσε πέναλτι στη Σάλκε το οποίο πήρε πίσω μετά από τη χρήση του VAR.
Οι γηπεδούχοι πίεσαν στην επανάληψη και στο 59ο λεπτό ο Οτσίπκα έκανε χέρι στην περιοχή, ο ρέφερι έδωσε το πέναλτι και ο Κράμαριτς από την άσπρη βούλα έγραψε το 1-0. Στο 68’ ο Σερντάρ από κοντά έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 74’ η Σάλκε κέρδισε κι εκείνη πέναλτι και ο Μπενταλέμπ έκανε το 1-1.
ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Μπάουμαν, Φογκτ, Νουχού, Μπίτσακτσιτς, Γκρίλιτς, Καντεράμπεκ, Ζουμπέρ (70’ Σουλτζ), Ντεμιρμπάι, Κράμαριτς (64’ Νέλσον), Ζοέλιντον, Μπελφοντίλ (80’ Σζαλάι)
ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Οτσίπκα, Ναστάσιτς, Ρούντι, Σανέ, Καλιγκιούρι, Μπενταλέμπ (86’ Μεντίλ), Σεπφ, Μπεργκστάλερ, Ράιτ (70’ Σταμπουλί), Σερντάρ (69’ ΜακΚένι)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
