Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Πανικός για ένα εισιτήριο του Ρίβερ-Μπόκα

Σε λιγότερο από 24 ώρες έχουν γίνει πάνω από 150.000 αιτήσεις για το ματς στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου»


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μόλις 10.000 εισιτήρια θα διατεθούν σε Ρίβερ Πλέιτ και Μπόκα Τζούνιορς για τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, 9 Δεκεμβρίου στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου".

Με το που έγινε γνωστή η έδρα του τελικού, ξεκίνησαν οι αιτήσεις για ένα "μαγικό χαρτάκι". Αξίζει να σημειωθεί πως, σε λιγότερο από 24 ώρες, ο αριθμός των αιτήσεων από όλο τον κόσμο, ξεπέρασε τις 150.000.

Οι περισσότερες αιτήσεις έγιναν από την κοινότητα Αργεντινών που ζει στην Ισπανία, ενώ ο κόσμος δεν σταματάει να τηλεφωνεί στη CONMEBOL, στην ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και στη Ρεάλ Μαδρίτης για ένα εισιτήριο του Ρίβερ-Μπόκα. Μάλιστα, στην ισπανική Ομοσπονδία αναγκάστηκαν να κάνουν φραγή κλήσεων.

Στην Ισπανία μένουν 71.000 Αργεντινοί, από τους οποίους οι 9.000 μένουν Μαδρίτη. Αν σε αυτούς προστεθούν και εκείνοι με διπλή υπηκοότητα, τότε ο αριθμός φτάνει τις 200.000.

Ωστόσο, οι δυο ομάδες θα πάρουν από 5.000 εισιτήρια για τον δεύτερο τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες.

Όσοι βρίσκονται στο Μπουένος Άιρες και θέλουν να ταξιδέψουν Μαδρίτη, για τον τελικό, θα πρέπει να ξέρουν πως οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια έχουν αυξηθεί. Το κόστος απευθείας πτήσης μέσω της Iberia αυξήθηκε από τα 1365 ευρώ στα 2035 ευρώ (μετ' επιστροφής), ενώ αυτό της low cost Norwegian - με ενδιάμεση στάση στο Λονδίνο - παρουσίασε αύξηση της τάξης του 38% (από 1077 ευρώ έως 1495 ευρώ). Ο εθνικός αερομεταφορέας της Αργεντινής, "Aerolíneas Argentinas", είναι λίγο πιο ακριβός καθώς το αεροπορικό εισιτήριο κοστίζει 2.368 ευρώ.

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ