Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ ΑΕΚ καταδικάζει τα όσα έγιναν χθες στο ΟΑΚΑ, τονίζει ότι αναγνωρίζει τα λάθη της, υπογραμμίζοντας πως ξέρει να τα διορθώνει.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:
Η ΠΑΕ ΑΕΚ απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο καταδικάζει τις σκηνές βίας, που εκτυλίχτηκαν χθες το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο και εκτός του ότι έλαβαν χώρα σε έναν αγώνα στο πλαίσιο της διοργάνωσης του UEFA Champions League προσβάλλουν βάναυσα την ίδια την ιστορία της ομάδας μας.
Δουλέψαμε πολύ σκληρά σε όλα τα επίπεδα για να επιστρέψουμε στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και τα όσα συνέβησαν, στον αγώνα με τον Αγιαξ, δεν εκφράζουν τη διαχρονική ποδοσφαιρική φιλοσοφία του συλλόγου και είναι παντελώς ξένα με τις αρχές και τις αξίες που υπηρετούμε.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν αποποιήθηκε ποτέ των δικών της ευθυνών, δεν την απασχολεί καν στην παρούσα φάση ο επιμερισμός των ευθυνών και το ακριβές χρονικό των χθεσινών συμβάντων και δεν σκοπεύει να αναζητήσει εύκολες δικαιολογίες και άλλοθι.
Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την άμεση αντίδραση και τον αποτροπιασμό, που από την πρώτη στιγμή λαμβάνουμε από τη συντριπτική πλειοψηφία των υγιών φιλάθλων μας, οι οποίοι είναι για εμάς οι πιο σκληροί κριτές.
Είναι αυτό που περισσότερο μας πληγώνει, γιατί ο κόσμος της ΑΕΚ, που περιμένει από εμάς όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ενόψει και της επιστροφής μας στο δικό μας γήπεδο, δεν έχει την παραμικρή σχέση με αυτές τις συμπεριφορές και το έχει επανειλημμένως εκφράσει και αποδείξει.
Το αυτονόητο για εμάς είναι η καταδίκη των συμβάντων και προτεραιότητα η δρομολόγηση όλων των απαιτούμενων ενεργειών προκειμένου να μην συμβούν ξανά τέτοια γεγονότα.
Και έχουμε αποδείξει ότι ξέρουμε να διορθώνουμε τα λάθη μας.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Ε ρε Ντέμης που σας χρειάζεται...
ΦΆΓΑΜΕ ΗΔΗ ΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΑ ΟΛΚΉΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΩΡΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΛΟΓΩ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ...ΤΙ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ????ΑΑΑ...ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΜΑΣ...ΣΩΣΤΑ!!!!ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΣΕΖΌΝ ΧΩΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΠΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΑΘΕΜΑ!!!!!ΣΩΣΤΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΤΑΙΜΙΝΓΚ ΚΑΙ ΜΕ ΣΩΣΤΟΎΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΠΙΤΥΧΊΕΣ...Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΌΣΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΤΗΜ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΠΩΣ Η ΑΕΚΑΡΑ ΜΑΣ.....ΙΔΩΜΕΝ...
ΤΕΛΟΣ!! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ!!! ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΟΥΤΕ ΦΙΛΑΘΛΟΙ!!! ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ, ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ!!!! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ!!! ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!!! ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΩΣ ΟΠΑΔΟΥΣ!! ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΠΑΕ ΑΕΚ ΚΑΙ ORIGINAL 21?????
Ειμαι 40.κ ακομα μολοτοφ κ γκρινια βλεπω ζε ολα τα επιπεδα.Τα γηπεδα χωραφια κ θεαμα 0 εκτος απο εκλαμψεις.Αναστασιαδης στην Εθνικη αν ειναι δυνατον..και ταλεντα ελαχιστα να αξιζουν.Καμια σχεση με ποδοσφαιριστες δεκαετιας 80 κ 90.Μπακακης μανταλος αλεφ .θα παιζανε αυτοι οι παιχτες βασικοι πριν καποια χρονια?ουτε 18αδα.Οι οπαδοι μια ζωη καφροι.Ακου φταιει η αστυνομια. ΡΕ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΡΕ ΓΙΔΙ στον αγωνι χωρο? Μπαλα πας να δεις ..παιχνιδι!!!!!
Φίλε, νομίζω έχεις ζήσει την ΑΕΚ του 90, για αυτό μιλας έτσι.... Μαζι σου!
Τελος πια υπευθυνη η ΠΑΕ με σεκιουριτη η αστυνομια υπευθυνη μονο απο εξω απο το γηπεδο και ονοματικο εισητηριο με ταυτοτητα και φωτογραφια οπως στο εξωτερικο και ελεγχοι αν ο καθε φιλαθλος καθεται στην θεση του.Οποτε βρεθει σε θεση αλλου του παιρνουμε το εισητηριο για ενα χρονικο διαστημα και δεν ξαναπαταει στο γηπεδο απλα τα πραγματα.Πρεπει να γινουν σκληροι εκει στην διοικηση με ολους τους ......να μην πω μερες που ειναι.ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ.
Και να γίνει αυτό που λες θα πρέπει ο φορέας, στην προκειμένη περίπτωση η αστυνομία, να έχει διάθεση να το υποστηρίξει. Εγώ δεν βλέπω διάθεση. Το αντίθετο μάλιστα.
Για ακόμη μια φορά η ομάδα την πληρώνει από μπαχαλάδικες !!! Μήπως εκεί στην oiginal να ξυπνήσουν και να λειτουργήσουν για το συμφέρον της ΑΕΚ!!!
Αφήστε τα παιδιά να εκφραστούν ελεύθερα! κ'ανωνυμα(διχως ταυτότητα που ελεγε κ'το ασμα).Τι; να γίνουμε αστυνομικο κράτος; να μας εχουν φακελωμενους; να μας χαράξουν μετα; Αφήστε,λοιπόν,τα παιδιά,αγωνίζονται για αγνα ιδανικα...εχουν ιδεολογία..
Χαχαχα. Το θέμα είναι ότι αν είχαν ιδεολογία κι ιδανικά, πέρα από τη βία και τον κοινωνικό κανιβαλισμό δεν θα γινόντουσαν αυτά. Για μας η ΑΕΚ είναι ιδανικό, γι αυτούς παράπλευρη απώλεια.
Ονομαστικά εισητηρια με ένδειξη ταυτότητας, περισσότερες κάμερες εντός γηπέδου αποκλειστικά για τέτοια επεισόδια, κλείδωμα του εσωτερικού χώρου του γηπέδου ούτως ώστε να μην μπορούν να μπουν οποίοι να ναι κ ότι άλλο μας φωτίσει! Έλεος ρεεεε φτάνει! Είμαστε η μοναδική ομάδα απο την εποχή Μπάγεβιτς (από τότε θυμάμαι εγώ) που βγάζουμε μόνοι τα μάτια μας!
Εδώ ρε φίλε τραμπουκίζουν τους security στη θύρα διαφορετικά θα τα σπάσουν, τους βλέπει η αστυνομία και δεν κάνει τίποτα. Τι μου λες τώρα.
Βαλτε καμερες και ανθρωπους σας στις εξεδρες και δωστε τους στεγνα στην αστυνομια και νομικη διωξη μετα οταν ζημιωνεται η ΠΑΕ και απαγορευση εισοδου ξανα....οποιος κανει κακο στην ΑΕΚ εις γνωση του ειναι εχθρος..
ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΧΘΕΣ ολους αυτους που νομιζουν οτι η ΑΕΚ ειναι τσιφλικι τους... Ειναι ΑΠΑΙΤΗΣΗ των εκκατομυριων φιλαθλων αυτης της ομαδας να μην ξαναπατησουν το ποδι τους στην ΑΕΚ αυτα τα τερατα.....
Τίγραρε κάνε τα κουμάντα σου και ισοπέδωσε- εξαύλωσε όλα αυτά τα καθίκια,που αμφιβάλλω αν είναι Α.Ε.Κ.ΆΡΑ, Εγώ προσωπικά έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου σε' σένα και την αδιαμφισβήτητη μαγκιά- δύναμη, γιατί σ'αυτό το κωλοκράτος ,έχουν καταργήσει και απαγορεύσει τις συλλήψεις..Εκτός πάλι, αν είναι παντελώς ανίκανοι οι τσοιμπά και δεν μπορούν να κάνουν έστω μία σύλληψη..
Τίγραρε κάνε τα κουμάντα σου και ισοπέδωσε- εξαύλωσε όλα αυτά τα καθίκια,που αμφιβάλλω αν είναι Α.Ε.Κ.ΆΡΑ, Εγώ προσωπικά έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου σε' σένα και την αδιαμφισβήτητη μαγκιά- δύναμη, γιατί σ'αυτό το κωλοκράτος ,έχουν καταργήσει και απαγορεύσει τις συλλήψεις..Εκτός πάλι, αν είναι παντελώς ανίκανοι οι τσοιμπά και δεν μπορούν να κάνουν έστω μία σύλληψη..
Σε εμάς που έχουμε τρελα και παίρνουμε διάρκειας (θύρα 15) και εχθές με το που μπήκαν φωνάζαμε μερικοί εξω εξω και μας αγριοκοιταξαν αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι χωρίς κανένα διακριτικό της ομάδας μας και αναγκαστικά αλλά θα θύρα αι ήδη έχω χάσει 2 ματς για αυτούς και δεν ξέρω πόσα ακόμα ποιος είναι υπεύθυνος να πει ένα συγγνώμη?
ΔΕΝ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΑΥΤΌ ΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΤΟ Ο Α Κ Α.
ΥΠΟΜΟΝΉ ΕΝΑ ΧΡΌΝΟ ΑΚΌΜΑ.
ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΗ Η ΟΜΆΔΑ ΑΝ ΈΦΥΓΑΝ Ο ΓΙΌΧΑΝΣΟΝ Ο ΒΡΑΝΙΕΣ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ Ο ΣΙΜΟΕΣ Ο ΑΡΑΟΥΧΟ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ Ο....
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΘΥΜΆΜΑΙ, ΠΑΡΑ ΜΌΝΟ ΌΤΑΝ ΜΠΑΊΝΩ ΣΤΟ youtubr.
ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
ΑΠΟ ΑΎΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΡΝΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΕΝΑ ΓΕΜΆΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΕΡΑΙΝ ΈΝΤΕΚΑ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΕΣ ΣΤΟΛΕΣ.
ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΜΙΜΗΣ Ο ΝΕΣΤΩΡΑΣ Ο ΛΥΜΠΕ ΝΤΈΜΗΣ Ο ΘΕΩΜΑΣ Ο ΝΤΟΥΣΑΝ Ο ΗΛΙΑΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΣΩΚΡΆΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟΙ .
ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΊΝΟΝΤΑΙ ΑΝ ΕΊΝΑΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ,ΑΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΈΝΟΙ ΤΣΑΝΤΙΣΜΕΝΟΙ , ΦΟΒΙΣΜΈΝΟΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ , ΤΡΈΛΛΑΜΕΝΟΙ, ΚΟΥΡΑΣΜΈΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΔΩ.
ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΑΝ ΟΠΑΔΟΣ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΟΝΕΙΡΟ.
ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΌΜΩΣ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΊΑ ΤΗΣ ΟΡΊΤΖΙΝΑΛ ΣΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕΓΑΡΟΥ ΜΟΥΣΙΚΉΣ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑ "Η ΚΑΨΟΎΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΚΈΦΑΛΟ" ΕΧΩ ΗΔΗ ΞΕΠΕΡΆΣΕΙ ΌΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΆΝΤΑ.
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΡΧΙΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΠΡΈΠΕΙ ΑΥΤΌΣ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΏΣΕΙ.
ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΛΑΖΩ ΑΥΤΌ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΣΣΙ , ΤΟΝ ΡΟΝΑΛΝΤΟ, ΤΟΝ ΝΕΥΜΑΡ ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΕΚΑ ΠΡΩΤΣΘΛΗΜΑΤΑ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΊΝΑΙ ΠΛΈΟΝ Η ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ.
ΕΠΕΙΔΗ ΗΜΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΦΥΓΕΙ .ΑΥΤΟΥς ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΕΓΩ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟΥς ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΑΝ ΒΑΖΑΜΕ ΓΚΟΛ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΑΜΑΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ.ΜΑΛΛΟΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΛΕΜΕ
ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΦΩΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΙΛΥ ΡΑΙΤΚΟΦΣΚΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΥΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 20 ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ, ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ. ΤΑΞΙΔΕΨΑ 2000 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΟΥΧΤΙΣΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ!!! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ.
Θέλουμε τα ΟΝΟΜΑΤΑ όλων αυτών που συμβάλλουν στην καταστροφή της ομάδας μας. ΔΩΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ!!!
Βλέποντας τα Όλα αυτά κάνω την εξής ερωτηση!!!!αξιζει να ασχολείσαι;;;κάνουμε τα πάντα για να δούμε την ΑΕΚαρα μας και κινδυνεύουμε να χάσουμε την δουλειά μας και την ηρεμια του σπιτιού μας και κάποιοι κάνουν ότι τους ΚΑΤ....και αντε γεια!!!κουραστηκαμε και είμαστε παρά πολλοί που είμαστε στην ίδια φάση!!!φτιαξτε το κράτος επιτέλους φτιάξτε τους νόμους φτιάξτε το ποδοσφαιρο!!!οταν στο Τσάμπιονς λιγκ δεν μπορείς να πας με το παιδί σου,που θα πας;;;ελεος
Βλέποντας τα Όλα αυτά κάνω την εξής ερωτηση!!!!αξιζει να ασχολείσαι;;;κάνουμε τα πάντα για να δούμε την ΑΕΚαρα μας και κινδυνεύουμε να χάσουμε την δουλειά μας και την ηρεμια του σπιτιού μας και κάποιοι κάνουν ότι τους ΚΑΤ....και αντε γεια!!!κουραστηκαμε και είμαστε παρά πολλοί που είμαστε στην ίδια φάση!!!φτιαξτε το κράτος επιτέλους φτιάξτε τους νόμους φτιάξτε το ποδοσφαιρο!!!οταν στο Τσάμπιονς λιγκ δεν μπορείς να πας με το παιδί σου,που θα πας;;;ελεος
Θεωρώ ότι η ΠΑΕ έβγαλε μια αξιοπρεπή ανακοίνωση και θέτει όλους μπρος των ευθυνών τους. Από κει και πέρα το τι θα συμβεί είναι μια άλλη ιστορία . . .
kapoioi lene pws ayta phge na kanei o ntemhs kai ton fagane,na dialusei tous organomenous kai ton fagane, phge kai thn paraga na dialusei kai ton fagane, phge kai ghpedo na ftiaksei kai ton fagane. O tigrhs thn paraga thn efage, to ghpedw to ftiaxnei kai ekei tous efage, kai hrthe kai h seira ton organwmenwn kai ekei tha tous faei, giati einai apla o TIGRHS.
Περιμένω πράξεις για να δω αν η πρόθεση διόρθωσης των λαθών είναι ειλικρινής. Η προηγούμενη εμπειρία όμως δεν με κάνει αισιόδοξο.
Είναι σίγουρο ότι δεν είναι φίλαθλοι δικοί μας αυτοί που έκαναν τις φασαρίες, δυστυχώς ζούμε σε ένα κράτος διαλυμένο στο οποίο έχουν βρει το έδαφος να κοινούνται προβοκάτορες και αναρχικά στοιχεία και οι ποδοσφαιρικοί αγώνες τους δίνουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν καταστάσεις.Το γήπεδο αυτό τους έρχεται κουτί όπως στον αγώνα μα τους γαύρους γιατί έχουν τον χώρο για να κινηθούν. Δυστυχώς τα πράγματα θα γίνονται όσο περνάει ο καιρός χειρότερα.
μακρια απο την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ
Αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν κάνεις.
Το ξέρετε εκεί στην ΠΑΕ;;;
αυτο πηγε να κανει και ο ντεμης και τον φαγανε
Να πω επίσης πως εδώ στην Κύπρο από τότε που εφάρμοσαν την κάρτα φιλάθλου και έφυγαν οι οργανωμένοι από τα γήπεδα, σταμάτησαν και οι φασαρίες. Πας γήπεδο και ξέρεις πως θα γυρίσεις σωος μετά.
Η βία είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο που βρίσκεται σε έξαρση τα τελευταία χρόνια κι είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί απο ενα συλλογο. Οι αιτίες στη χώρα μας είναι πολλές και συνθετες. Η πολιτική, δικαστικη εξουσια καθώς και οι δυνάμεις καταστολής έχουν δείξει τρομερή βραδυτητα, ανικανότητα η ανοχή στην αντιμετώπιση της. Μην περιμένουμε τέλεια αντανακλαστικα απο την ομάδα μας, όταν πρέπει να υπάρξει θέληση, συνεργασία και αποτελεσματικότητα με πολλούς άλλους φορείς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ για να φανεί κάποιο αποτέλεσμα. Η μεγαλη δηθεν ευθύνη της original, είναι προπετασμα καπνού για την πραγματική ευθύνη της Πολιτείας.
Δεν ξέρω γιατί αλλά μου θυμίζεις αυτούς που πάνε και χτίζουν πάνω στα ρέματα και όταν τους τα πάρει η βροχή βγαίνουν και φωνάζουν που είναι το κράτος, που είναι η πολιτεία. Αυτοί που κάνουν τα επεισόδια είναι πολύ πιθανό ότι είναι μέλη της ορίτζιναλ και άρα έχει ευθύνη ο σύνδεσμος να τους αποβάλει για το καλό της ΑΕΚάρας.
Αυτοί που χτίζουν στα ρέματα είναι το σύστημα. Αλληλεγγύη ομοίων. Αυτοί που κάνουν τα επεισόδια είναι η βαλβίδα αποσυμπίεσης του συστήματος. Άνθρωποι περιθώρια. Όποιος πιστεύει ότι αν αύριο πάψει να υπάρχει η original, μεθαύριο θα πάψει να υπάρχει και η βία στην ΑΕΚ η στα άλλα γήπεδα, πραγματικά ας ξεκινήσει από τα βασικά για τις αρχές κράτους και πολιτείας. Με όλο το σεβασμό και χωρίς διάθεση αντιπαράθεσης. Τα γήπεδα δεν είναι ένα κομμάτι γης στον πλανήτη Ανδρομέδα.
ΑΣΕ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.ΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.ΘΕΛΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ?ΤΑΥΤΟΠΟΙΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ.ΤΟΥΣ ΣΕΡΝΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ 1 ΦΟΡΑ ΣΕ 100 ΑΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟΛΜΙΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΟΥΝΗΘΕΙ?ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ 1 ΛΥΣΗ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΥΣΙΚΑ.ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΣΤΗΝ ΤΑΞΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΔΡΟΜΟ ΕΡΜΗ ΚΤΛ. ΥΜΑΡΤΟΝ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΙΑ.
Μαζεύεις τα κωλόπαιδα... Χωρίς πολλά πολλά λόγια κ σχολικές εκθέσεις για την βία... Εισιτήριο κ έλεγχος με ταυτοπροσωπια, κιγκλίδωματα κ είσοδος μόνο με εισιτήριο... Ευθύνη της ΠΑΕ που απλά δ γουστάρει να απομονωσει τις μαριονέτες της... Οι υγιείς φίλαθλοι εκτως από δακρυγόνα θα τρώνε απαξίωση από όλα τα μμε κ χλεβη από όλους γιατί πολύ απλά οπαδικα είμαστε πουθενά δες.... Ένα κορεο ρε, ένα κορεο.. Δ έχει φτιάξει ο εγκληματικος οπαδικος σύνδεσμος που είναι πραγματικά Μόνο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρασιτικος. Μόνο καρδονια κ παγκόσμια χλεβη.... Λες κ έχουμε περιουσία να χαλάμε στα διαρκείας ρε αλήτες. Αι στο καλό.
ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ
Πραγματικά εκπλήσσομαιαρνητικά με την λογική μερικών συνοπαδών μου που λένε πως ο κακός προγραμματισμός που έφερε τα κακά αποτελέσματα φταίει για τα επεισόδια.
Να θυμήσω απλώς πως η λογική του δεν μου αρέσει τι γίνεται στο γήπεδο και ρίχνω μολότοφ είναι ολόιδα με την εισβολή του Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο με το όπλο επειδή δεν του άρεσε η απόφαση... ΣΥΝΕΧΕΙΑ του διαιτητή.
Αν μη τι άλλο άκρως ενθαρρυντική ανακοίνωση απο την ΠΑΕ. Εγώ προσωπικά θα τους πιστέψω, αλλά και θα περιμένω αυτή η αντίστροφη να συμβεί πολύ πολύ σύντομα. Αλλοστε στη Κοιτίδα του χουλιγκανισμού αυτές τις γελοιότητες τις απέβαλαν εδώ και δυο δεκαετίες τώρα.
Κ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΑΝΕ ΟΙ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ?
Όλοι εσεις που αγανακτείτε αν πηγαίνετε και γήπεδο όλα αυτά τα φαινόμενα θα είχαν εξαλυψει ,ευτυχώς υπάρχει και η Original και έχουμε κόσμο στο γήπεδο
Μου αρέσει που έβγαλε ανακοίνωση η Original πριν δύο μέρες και έλεγα μεταξύ άλλων και τα παρακάτω
"Θα κάνουμε την συγνώμη πράξη, όπως έχουμε μάθει τόσα χρόνια. Με πράξεις θα διορθώσουμε τα όποια λάθη μας που έφεραν σε δύσκολη θέση την ΑΕΚ μας. Με πράξεις με φωνή και μυαλό θα είμαστε ο φύλακας άγγελος Της όπως πέρυσι, όπως 43 χρόνια τώρα.
Τώρα μέσα από τα λάθη μας ΟΛΟΙ επιβάλλεται να είμαστε δίπλα Της.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Μην Την πληγώσουμε, μην Την απογοητεύσουμε."
Ωραία τα λέτε στα λόγια....
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΡΕ? ΕΧΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΤΗΝ 15 Κ Η ΘΥΡΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΙΧΤΗ!!!ΟΠΟΙΟΣ ΗΘΕΛΕ ΕΜΠΑΙΝΕ Κ ΕΒΓΑΙΝΕ.. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ???
Φιλε και εγω εχω διαρκειας στην 15. Οταν μπηκα λειτουργουσαν κανονικα τα τουρνικε. Οι κουκουλοφοροι εκαναν ντου , οι σεκοιριταδες με το δικιο τους υποχωρησαν μπροστα σε οπλισμενους ακομα και με ξυλα, και απο κει και μετα εμεινε οθανοιχτη η πορτα.
Το ερωτημα ειναι πως εφτασαν μεχρι την 15... πως διεσχισαν τον περιβαλλοντα χωρο χωρις να τους σταματησει η αστυνομια. Εκαναν ντου και στον προελεγχο; Δεν το ξερω . Ας μας πει καποιος να... ΣΥΝΕΧΕΙΑ καταλαβουμε.
Εκτος και αν ηλθαν απο το αλλο πεταλο και ειχαν αποθηκευσει τα πυρομαχικα.
Παντως εγω που τους ειδα να εισβαλλουν ηταν σοκαριστικο, αποκρουστικο τι να κανει ο σεκιουριτυ; Nα κινδυνεψει για 50 ευρω την ζωη του; Mονο η πολιτεια μπορει να λυσει το θεμα ΑΝ θελει.
Παντως η αστυνομευση σε ενα τοσο επικινδυνο για βια ματς ηταν υποτυπωδης, με λιγοτερο ελεγχο και απο το ματς με Πανιωνιο. Αυτο εμενα με προβληματιζει πολυ.
Φίλε Afev δεν περάσανε από τον προέλεγχο γιατί είχαν ανοίξει μια πόρτα περίπου στο ύψος της θύρας 5 και μπήκαν από εκεί. Από εκεί μπήκα και εγώ αφού την είδα ορθάνοιχτη.
Επειδή περίμενα ένα φίλο τους είδα να έρχονται από την 7 8 θύρα προς την 1 περιμετρικά του σταδίου,ήταν 200 300 άτομα με σιδερένιους λοστούς που τους έκρυψαν κάπου στο σκοτάδι έξω από το γήπεδο στο ύψος της θύρας 31 περίπου. Μετά γύρισαν πέρασαν από μπροστά μου και κατευθύνθηκαν προς... ΣΥΝΕΧΕΙΑ την 15 που έγινε ότι έγινε.
Τους λοστούς μάλλον τους έκρυψαν εκεί για μετά τον αγώνα για τους ματατζίδες.
Οι σοφτ σεκιουριτάδες που φρουρούν τις θύρες, μόλις πάει κάποιο καλόπαιδο και του πει ότι ή ανοίγεις ή σου σπάω τα μούτρα, την κάνουν με ελαφρά, το 'χουμε δει χιλιάδες φορές το έργο...
αυτο του ελλειπε του σεκιουριτα απο τα λιντλ, να παιζει ξυλο με τον καθε χουλαγκανο για 400 ευρω που περνει.
Υπαρχουν τροποι να περιοριστουν οι ταραξιες, απλα κανεις δεν ασχολειται.
Η ΠΑΕ δεν κάνει περιφρούρηση στις θύρες.Η εταιρία που ανέλαβε την ασφάλεια κάνει.
Όχι Γιάννης, Γιαννάκης.
Για όσους έκαναν dislaik,αν δεν είναι ικανοποιημένη η ΠΑΕ αλλάζει εταιρία.
Για τον προπονητή γιατί δεν βγάζει καμία ανακοίνωση η ΠΑΕ δεν βλέπει ότι το πράγμα δεν τραβάει άλλο πόσο ακόμα πιο χαμηλά θα πέσουμε έλεος φτάνει πια με το ίδιο έργο που βλέπουμε κάθε εβδομάδα.
ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΑΕΚ.... ΑΕΚ στα εύκολα. ΑΕΚαρα στα δύσκολα.... Ολοι ενωμένοι για το καλό της ΑΕΚ μας.....!!!
Παιδιά μην τα βλέπετε όλα μονόπλευρα !! Αν θυμάσαι καλά ,στην αρχή είχε βάλει κ Ματ ,και σεκιοριταδες που κάνανε ελέγχους κανονικά..το αποτέλεσμα ??? Ντου κ ξύλο,καπνογόνα και ΑΚ σε Ματ κ φρουρούς ,από τους μπαχαλακηδες .. Για εμένα ,ο μοναδικός τρόπος να διαχειριστει την κατάσταση ,είναι κλείσιμο πετάλου ,μεταφορά των διαρκείας (Μόνο) στην απέναντι πλευρά ..και ένα μίτινγκ με όλους τους οργανωμένους (δεν είναι μόνο ορίτζιναλ ) και αναφορά σχετικά με την απομάκρυνση του... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάθε Καμμένου. Δυστυχώς ,επειδή γνωρίζω καταστάσεις ,το να διώξει τους μπαχαλακηδες η Ορίτζιναλ ,είναι δύσκολο ,διότι αυτοί που τα κάνουν δεν ανήκουν στην Ορίτζιναλ , αλλά σε διάφορες οργανώσεις που δεν έχουν καμία σχέση με την ΑΕΚ ..αυτοί που κάνουν τα μπαχαλα ,ήταν Μ στα επεισόδια της 17 Νοέμβρη ,κ όχι μόνο ..μιλάμε για επίπεδο παραλληλ επίπεδο ...
Πώς δηλαδή δεν μπαίνουν σε άλλων τις θύρες ρε μάγκες όμως; Μόνο εμείς έχουμε το προνόμιο των μπαχαλάκηδων; Αν αγαπά η original την ομάδα ας τους ζορίσει. Να το σκέφτονται 2 και 3 φορές να μπουν. Αλλιώς ας το κλείσουν το μαγαζί.
Το ότι δεν τιμωρούνται οι άλλοι δεν σημαίνει ότι μπαίνουν μόνο σε μας. Η προπαγάνδα κι η προβοκατόρικη συμπεριφορά των πραγματικών υπευθύνων όσο αφορά τα φαινόμενα βίας, οδηγεί να εξωθούν σε επεισόδια συγκεκριμένους μπαχαλακηδες και συνεπώς σε τιμωρία τα θύματα που αυτοί θέλουν. Παραδειγμα υποκρισίας, όπως το αυτοί που τιμωρήθηκαν με -3 να ζητήσουν συγνώμη, αυτοί που δεν τιμωρήθηκαν με -3 ούτε καν αναφέρονται κι ας έχουν κάνει χειρότερα. Στάση ύπουλη,... ΣΥΝΕΧΕΙΑ πολιτικαντικη πολλών υπαλλήλων που ταυτίζονται με τις αποφάσεις του συστήματος. Κι οι μπαχαλακηδες των άλλων γηπέδων, των δημοσίων χώρων, των πανεπιστημίων γίνονται με τη μια αόρατοι. Απόκρυψη της πραγματικότητας κι η βία φυσικά μεγαλώνει αφού αντιμετωπίζεται επιλεκτικά.
Τα φαινόμενα της βίας είναι πολυσύνθετο πρόβλημα καθώς έχει να κάνει με τη παιδεία των ανθρώπων, τα προβλήματα της κρίσης που κάπου πρέπει να εκτονωθούν, το νομικό πλαίδιο που δε βοηθάει ούτε στους security, τη πολιτική βούληση που δεν υπάρχει, στη νοοτροπία του Έλληνα, στη νοοτροπία των οπαδών οπότε δεν μπορείς να πεις πως με μια ενέργεια θα μπορέσεις να τα εξαλείψεις. Το σίγουρο είναι όμως πως μπορεί η ΠΑΕ να λάβει κάποια μέτρα σε συνεργασία με τους οργανωμένους για την περιφρούρηση των... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γηπέδων που παίζουμε , με απομάκρυνσνη αυτών των στοιχείων. Εκεί είμαστε πολύ πίσω
Είναι στο χέρι της διοίκησης να εντοπίσει αυτά τα 20 - 30 άτομα με τον οποιοδήποτε τρόπο και να τους επιβάλει ισόβιο αποκλεισμό από το γήπεδο.... Μόνο έτσι διότι κάτι τέτοια άτομα μόνο κακό κάνουν και μόνο κακό θα κάνουν στην ΑΕΚ μας.....
δηλαδη τι εννοεις να τους αποκλεισει ισοβιως..? να μην τους δινει εισητηρια...? η οποτε παιζει η ΑΕΚ αυτοι να δεινουν το παρων σε Αστυνομικο Τμημα..?..χαχαχαχαχ σε ποια χωρα ζεις ρε φιλε Μανο..?
μαγκες οτι εγινε εγινε..ολοι διπλα στην ΑΕΚ..η ομαδα ποναει σε πολλους τομεις..χρειαζεται στηριξη..οι γαυροι του βορρα παιζουν συνεχεια μια κασετα και βριζουν τον μελισσανιδη...ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ..ΜΟΝΟ ΑΕΚ ΡΕ!!!!
πόσες συλλήψεις ή έστω ταυτοποιήσεις έγιναν? Πόσοι μπήκαν φυλακή ή έστω τους κόψατε για πάντα το γήπεδο? Τι έλεγχος υπήρχε για να αποτραπούν όλα αυτά? Μηδεν η ΠΑΕ είναι συνυπεύθυνη.
Φίλε εχεις δίκιο.
Πρέπει κάποια στιγμη να συλλαμβάνονται κ να τιμωρούνται όσοι κανουν βλακείες...
Αδελφιά επειδη διαβαζω όλα τα σχολια δεν υπαρχει για την ΠΑΕ δεν μπορω ....Στο χερι της και μονο και στο χερι της πολιτειας βεβαια ειναι να βαλει τελος στο θεμα αυτων των οργανωμένων .... Στο ιδιο εργο θεατες τοσα χρονια ...ολες οι ομαδες και οχι μονο η δικια μας υποφερουν απο τέτοιες συμπεριφορές.... ΤΕΛΟΣ ΚΑΜΜΙΑ ΑΝΟΧΗ
Η ομάδα (και ο πρόεδρος για να λέμε αλήθειες) κατέστρεψαν μόνοι τους ότι έχτιζαν τόσα χρόνια. Αυτοκαταστροφικοί. Αυτή είναι η αλήθεια. Που να ξεκινήσει και που να τελειώσει κανείς.. Τόσα και τόσα λάθη, τόσες και τόσες γελοίες αποφάσεις για παίχτες, προπονητές, στρατηγική, πειθαρχεία, μεταγραφές, διοικητικά στελέχη, προγραμματισμός. Σε όλα κάτω του μηδενός. Από εκεί που βρισκόμασταν για πρώτη φορά εδώ και τόσα χρόνια σε θέση ισχύος παντού ξαφνικά τα διαλύσαμε όλα σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ μία πρωτοφανή επίδειξη αλαζονίας και ανικανότητας. Αυτή είναι η αλήθεια. Είτε μας αρέσει, είτε όχι. Και (δυστυχώς) φταίει ο ίδιος ο Μελισσανίδης περισσότερο από όλους, οι επιλογές του κρίνονται εκ του αποτελέσματος εντελώς λανθασμένες σε όλα τα επίπεδα.
Όταν τα προηγούμενα χρόνια ξεπερνούσε η ΑΕΚ ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ με αποκορύφωμα το περσινό πρωτάθλημα ποιός ήταν ο υπεύθυνος;
Μήπως ο φούφουτος;
Και μετά από τη φετινή αποτυχημένη χρονιά αντί να στηρίξετε ώστε να διορθωθούν τα λάθη μιλάτε ορισμένοι για αλαζονεία και ανικανότητα.
Suicycho μην γίνεσαι βαζελος. Βρίζανε τον Βαρδινογιαννη και τώρα ψάχνονται. Αντε να πω ότι φταίει ο Τίγρης, ο άλλος πρέπει να ρίξει τη μολότοφ;
Έχω διαρκείας στη 15. Είδα ακριβώς τι έγινε με όλο αυτό το αληταριο. Να πω ότι τα τουρνικε λειτουργούσαν κανονικά. Την πόρτα την έσπασαν οι μπαχαλακηδες.
Καταρχάς δεν βρίζω κανένα φίλε esimos71. Λατρεύω τον τίγρη και γενικά όλους τους ανθρώπους που έχουν προσφέρει στην ΑΕΚ. Απλά βλέπω ότι φέτος για κάποιο πραγματικά ανεξήγητο λόγο κάναμε πολλά βήματα πίσω. Νομίζω είναι πασιφανές, δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Είχαμε μία ευκαιρία να χτίσουμε κάτι πολύ σημαντικό για πολλά χρόνια και απλά το γκρεμίσαμε χωρίς κάποιον συγκεκριμένο λόγο.
Φίλε μου μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψα: δεν μιλάω για την περσινή χρονιά, μιλάω για την φετινή. Και λέω το απλό ότι ενώ τα είχες όλα χτίσει τρομερά ξαφνικά τα διαλύεις όλα. Σε αυτό το γεγονός αναφέρομαι και μόνο. Εννοείται ότι τα καλύτερα έρχονται και ότι είμαστε ευγνώμονες για όλα όσα έχουν γίνει. Αλλά να βλέπουμε και το προφανές ότι φέτος πραγματικά έγιναν τρομερά λάθη και ακόμα δεν έχουν τελειώσει. Αν δεν οφείλονται σε αλαζονεία ή ανικανότητα τότε είμαι ανοιχτός να ακούσω σε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τι οφείλονται τότε. Η άποψη μου είναι ότι η ΑΕΚ βασίστηκε πολύ για την αγωνιστική της ανάκαμψη στον Μανόλο. Έφυγε αυτός και ξαφνικά επιστρέψαμε εκεί που ήμασταν όταν ήρθε. Αυτό κάτι δείχνει. Κλείνοντας, εννοείται στηρίζουμε, η καλοπροαίρετη κριτική δεν αποτελεί πρόταση μομφής για την διοίκηση μας, συζήτηση κάνουμε. ΑΕΚ μόνο.
Ποιος θα το πιστευε οτι η ομάδα θα ειναι σε τέτοια χαλιά σε σχέση με περισυ!! Όταν δεν κρατας πρωτοκλασάτους παιχτες που σε έφεραν στην κορυφη αυτα παθαινεις. Χάθηκε η μπάλα στα αποδυτήρια, μεταγραφές δεν έγιναν κ να τα αποτελεσματα!!
Το θεμα δεν ειναι ομαδικο και δεν ειναι δυνατων ουτε και σωστο να σταματησει τους μπαχαλακηδες μια ομαδα. Ειναι θεμα συνεργασιας ολων των ομαδων ωστε να τους αποβαλουν απο τα γηπεδα. Δε γινεται εμεις να θελουμε να διωξουμε τους μπαχαλακηδες επειδη ειναι η μονη ομαδα που τη πληρωνει και οι υπολοιποι τους δικους τους να χαιδευουν. Αν θα γινει κατι,θα απο ολους και απο κοινου. Αλλιως παντοτε θα ψαχνουμε για φταιχτες και θα τρωμε τις σαρκες μας σαν ομαδα.
Την αγωνιστική εικόνα την αντέχω. Έχω ζήσει εξάλλου και χειρότερα.
Τα χθεσινά επεισόδια όμως δεν μπορώ να τα καταπιώ με τίποτα.
Ομάδα θα ξαναφτιάξουμε εύκολα. Με το καρκίνωμα του πετάλου πώς θα ξεμπερδέψουμε. Από εκεί πρέπει να ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα χρονιά
το μονο πραγμα που δεν κανουμε και ξεχναμε παντα ειναι να πρατουμε και να συμπεριφερομαστε οπως το μεσαιο γραμμα της αρρωστεια μας.ΕΝΩΣΗΣ.
Καρκίνωμα» είναι κάποιοι που κατατρώει Την ΑΕΚ μας! Δε λυπάστε τα έξοδα , τον κόπο , τον χρόνο , την αγάπη μας που αφιερώνουμε κόντρα σε όλες τις δυσκολίες των καιρών! Επιτέλους να αποδωθούν ευθύνες! Επιτέλους.......
Δυστυχώς άρρωστη παντού.
Πότε επιτέλους θα σοβαρευτούμε σαν ομάδα;;;
Πόσες ποινές πρέπει να φάμε ακόμα;;;
Η Original δεν μπορεί να απομακρύνει τους κάφρους ή θεωρεί καλύτερο να τους επικροτεί;;;
Αυτή η ιστορία με τα επεισόδια κούρασε. Πλέον το θέμα δεν αγγίζει μόνο τις ομάδες αλλά και την πολιτεία. Σίγουρα οι ομάδες μπορούν να κάνουν περισσότερα πράγματα (όπως το κλείσιμο των συνδέσμων) αλλά δεν μπορούν μόνες τους να επιλύσουν το πρόβλημα. Το θέμα πλέον είναι ποινικό. Πρέπει να γίνουν συλλήψεις να υπάρξουν τιμωρίες. Αυτό δεν μπορεί να το κάνει η ομάδα. Πρέπει να το κάνει η Αστυνομία. Μέχρι τώρα βλέπουμε τιμωρίες εδρών, πρόστιμα, αφαίρεση βαθμών αλλά το πρόβλημα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ είναι εκεί. Κάτι άλλο λοιπόν πρέπει να γίνει.
Συγνώμη αλλά αυτή η ανακοίνωση δεν με καλύπτει σαν φίλαθλο της ΑΕΚ. Περίμενα σήμερα κιόλας να έλεγε τέλος η original και δεύτερον θα μπαγλαρωσουμε τον τύπο με το καπελάκι που κρατούσε την μολότοφ και κυκλοφορούσε ανενόχλητος στο ταρτάν του γηπέδου θα βρούμε τον υπεύθυνο που άφησε ανοιχτεί την 15(γιατί άραγε)όταν στις άλλες λειτουργουσαν τα τουρνικέ?θα μπαγλαρωσουμε και άλλους από τις κάμερες ασφάλειας και αυτοί θα πληρώσουν το μάρμαρο της ΟΥΕΦΑ.ΠΧ είναι το πρόστιμο 300000 ευρώ και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ένα χρόνο αποκλεισμό θα υπολογίσουμε τα διαφυγόντα κέρδη και θα τα πληρώσουν όλα.Δεν έχουν να τα πληρώσουν(που δεν θα έχουν)φυλακή μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Αρκετά με αυτούς δεν πάει άλλο.
Η ομάδα και το γήπεδο έχει γίνει τόπος εκτόνωσης για μπαχαλάκηδες (ας μην γελιόμαστε, δεν έχουν κανένα πολιτικό υπόβαθρο - αφορμή για σαματά ψάχνουν). Αυτό πρέπει επιτέλους να σταματήσει! Αν ο Μελισσανίδης θέλει πραγματικά να πάει μπροστά η ομάδα, όλοι αυτοί πρέπει να πάψουν να μαζεύονται στα παιχνίδια της ομάδας μας! Για ποιά Original μιλάμε; Δεν υπάρχει κανένας έλεγχος εκεί μέσα! Η Original που ήξερα είχε @@ και πάνω απο όλα προστάτευε την ομάδα!
Κακή ομαδα.κακοί οπαδοί.κακοι προπονητες και (Υ 19). Κακοί παίχτες.κακοι υπευθοινοι τμηματων οποιοι φταινε να κάνουν την αυτοκριτική τους για να σηκώσουμε κεφάλι αλλιώς μας βλέπω εμπρός πίσω τίγρη οι αποφάσεις σου πρέπει να είναι σκληρές για όλους και φυσικά αυτοκριτική πρόεδρε.
Εγώ επειδή είμαι λίγο βραδύνους αναρωτιέμαι: Πώς περνάνε μέσα στο γήπεδο τα πάσης φύσεως βεγγαλικά, πυροτεχνήματα, πυρσοί και μολότοφ?
Eπειδη εχω κανει την δουλεια του security σε γηπεδα θα σου πω φιλε μου...
/ανεγκεφαλοι, πχ βεγγαλικα,καπνογονα κλπ,παντα σε συνεννοηση με την διοικηση του εκαστοτε συλλογου(οπως του Αστερα Τριπολης που θυμαμαι χαρακτηρηστικα).
ς φορες,μαλιστα, οταν βλεπει ο επικεφαλης της αστυνομιας να μαζευεται μεγαλος ογκος οπαδων(μαντεψε:χωρις εισητηριο),δινει εντολη στους σεκιουριταδες να κανουν ακρη να περασουν μεσα και πιστεψε με ,ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ,μονο οπτικο ,,αντε μονο κανεναν με σκατοφατσα για τα ματια...Επισης αυτοι μπαινουν(και τους αφηνει η αστυνομια) γιατι ετσι εχει δωσει εντολη η ομαδα...ναι οπως το διαβαζεις, η ομαδα...(παραδειγμα κλειστο ΟΑΚΑ ο βαζελος στο μπακετ!)
α)Απο την προηγουμενη μερα εχουν περασει οτι θελουν οι οργανωμενοι/καφροι
β)Απο την ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!Oι security το μονο που κανουν ειναι να ελεγχουν τα εισητηρια...Τον σωματικο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ελεγχο τον κανει η αστυνομια,που δυστυχως ειναι υποτυπωδης...Πολλε
Οποτε φιλε μου αστο...Κανεις αγιος!!!
Είναι και ο λόγος που ζήτησε η ICAO η αστυνομία στη Ελλάδα να μην κάνει έλεγχο επιβατών στα αεροδρόμια γιατί περνούσαν μέσα περίστροφα (κυριολεκτικά). Δυστυχώς την αστυνομία δεν την ακουμπάει κανενας εκτός και αν είναι "Χρυσαυγιτης" αστυνομικός κάποιος, για τα υπόλοιπα που κάνει όμως δεν ανοίγει ρουθούνι.
Η ΠΑΕ πρέπει να φτάσει το μαχαίρι στο κόκαλο και να κυνηγήσει όποιον φταίει για αυτό που γίνεται... ΣΥΝΕΧΕΙΑ και να μην σταματήσει μέχρι να καθαρίσει ο τόπος. Και να τους πάρει όλους η μπάλα, από τον τελευταίο εμπλεκόμενο μέχρι τον αρχηγό της αστυνομίας που επιτρέπει τέτοιες τακτικές.
Απο την εισοδο...αφου δν υπαρχει ελεγος
στο Μιλάνο πέρσι μας έβγαλαν τα παπούτσια στον έλεγχο, μας βγάλανε τις ζακέτες και μας ψάχνανε μέχρι και κάτω απ'τους ώμους, αυτός είναι έλεγχος που τον χαιρόσουν... εδώ σου κάνουν χαδάκι ή δε σε ελέγχουν και καθόλου(χθες πχ.)
Το λιγοτερο που μπορει να κανει η διοικηση της ομαδας ειναι να βρει αυτους που συμμετεχουν στα επισοδεια και να τους αποκλεισει δια παντως απο τους αγωνες της ΑΕΚ..Αν δεν το κανει αυτο ειναι συνυπαιτια στην σκληρη τιμωρια που θα ερθει απο την ουεφα και τον αποκλεισμο της ομαδας!!!Πρεπει να μπει ενα τελος για αυτους που θεωρουν την ομαδα τσιφλικι τους...
Η original τη μια μέρα μας λέει ότι θα κάνει αυτοκριτική και αυτοκαθαρση και την επόμενη γίνονται όλα αυτά τα γεγονότα.Ποιος κοροϊδεύει ποιόν.Αν ο τίγρης ξενερώσει και τα παρατήσει με όλα αυτά που γίνονται καληνύχτα άλλα 24 χρόνια με Αδαμιδηδες και Δημητρελους. Μπράβο στους οργανωμένους που κάνουν ότι μπορούν για να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν.
Μα αυτό θέλουν μερικοί, να φύγει ο 'μεγιστανας' Μελισσανίδης σαν αποτυχημένος από την ομάδα την οποία λογίζουν μόνο δικιά τους.
Είναι λάθος να συνδέεται ο κακός μεταγραφικός σχεδιασμός με τα επεισόδια. Οι κάφροι παραμένουν κάφροι όπως και να έχει. Σκεφτείται δηλαδή να δίνονταν λεφτά και να γινόταν όλα αυτό το πράγμα. Δυό φορές καταστροφή εάν αποκλειστούμε.
Βαρέθηκα,από μικρό παιδί τα ίδια και τα ίδια.Λύση σε αυτή την χώρα δεν πρόκειται να βρεθεί σε αυτό το θέμα γιατί πολύ απλά δεν θέλουν.Ευχολόγια μια ζωή,φταίει το ένα,φταίει το άλλο κλπ.Καθρέφτης αυτής της χώρας είμαστε εμείς οι ίδιοι και το ποδόσφαιρο είναι ένα κομμάτι της κοινωνίας μας.Διαβάζω σε διάφορα μέσα για την ανακοίνωση της θύρας 4 κατά της Εθνικής και βλέπω τον περισσότερο κόσμο του ΠΑΟΚ να συμφωνεί με αυτή.Ψάχνουμε να βρούμε ποιός έχει τους λιγότερους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ κάφρους,ναρκωμανείς που όπου δούνε φασαρία μπαίνουν με βγάλουν το μίσος τούς πάντα κρυμμένοι μέσα στο πλήθος και στηριζόμενοι στην ατιμωρησία που υπάρχει.
Δεν μου φτάνει........τα έχω ξαναδιαβάσει!!!!
Από πολλά χρόνια τώρα έχω την άποψη ότι δεν χρειάζεται να υπάρχουν οι οργανωμένοι. Τα μειονεκτήματα της υπαρξής τους είναι πολύ περισσότερα από τα θετικά. Ας μην έχω κανέναν να τραγουδάει όλη την ώρα. Ας μην ακολουθεί κανείς παντού την ομάδα, προκειμένου να μην υπάρχουν φαινόμενα βίας. Στο γήπεδο θέλω να πηγαίνω εγώ με τον γιο μου. Όχι ο μαστούρης για να ξεχαρμανιάζει. Αυτής της άποψης ήμουν και είμαι. Αλλά ρε γαμώτο, δεν μπορώ να πιστέψω ότι γίναμε τόσο κανίβαλοι... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φέτος ξαφνικά. Δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι κάποιοι παίρνουν μισθό για να τα κάνουν.
Δυστυχώς μάλλον είναι δικοί μας. Έχουμε κι εμείς κάφρους με μυαλό αχιβάδας που νομίζουν ότι τώρα θα χρειαστεί να βάλει το χέρι στην τσέπη ο Μελισσανίδης. Που βάζουν την ορίτζιναλ πάνω από την ΑΕΚ και δεν τους νοιάζει που θα τιμωρηθούμε.
Κι εγώ φίλε το ίδιο έχω αρχίσει να πιστεύω, και νομίζω και οτι ο μισθός είναι σε ρούβλια. Θέλω να πιάσουν έστω κι έναν απο αυτούς που έκαναν τα επεισόδια χθές έτσι για το γαμώτο, να δούμε τελικά ποιοι είναι κάτω απ τη κουκούλα.
Καθημερινά νεαρά παιδιά θα είναι φίλε μου,που αν τα ρωτήσεις σήμερα θα χαίρονται και θα λένε τους τρέξαμε,πήγαμε να τους κάψουμε κτλ
Ρε γελαστό κανόνι, κι εγώ καθημερινός απλός άνθρωπος είμαι, και όταν ήμουν παιδί τις έκανα κι εγώ τις λαμακιες μου αλλά να διασχίζεις (μόνος σου - όχι κρυμένος στη μάζα) μισό γήπεδο με αναμένο πυρσό σε ευρωπαϊκο αγώνα, να περνάς μέσα απο σεκιουριτάδες να σκας τον πυρσό στους αντιπάλους και να γυρνάς πίσω αυτό το κάνεις μόνο αν γνωρίζεις ότι έχεις πλάτες ή αν είσαι εντελώς ψυχάκιας. By the way εκεί το κwλόπ@ιδο γιατί δεν το σβερκώσαν?
Ξέρεις πόσο καμάρι θα έχει αυτός σήμερα;Πόσα πιτσιρίκια λέγανε σήμερα το πόσο μάγκας ήταν αυτός και οτι γαύροι κ λοιποί είναι φλώροι που δεν κάναν τα ίδια
Δε ξέρω αν το μυαλό τους πάει λίγο παραπέρα για να καταλάβουν τη ζημιά που έκαναν στην ομάδα (είναι και το -3 με το γαύρο που για μένα από εκεί ξεκίνησε η φετινή κατρακύλα), αυτό που ξέρω είναι οτι ο συγκεκρίμενος τύπος πρέπει να συλληφθεί, όλο και κάποιο βιντεο θα υπάρχει που φαίνονται τα χαρακτηριστικά του, και να τον ξεσκίσει η ΠΑΕ παραδειγματικά, αλλιώς για μένα είναι συνυπεύθυνη.
Καλά....Ο Μελισαννιδης κατάφερε να φτιάξει γήπεδο εκεί που ούτε ο....Τσιπρας δεν θα τα κατάφερνε...και δεν μπορεί να απομακρύνει 100 μ@@@@ες από το γήπεδο;
Σαν φίλος της ΑΕΚ λοιπόν ..το παιχνίδι το είχαμε εκεί που θέλαμε ακόμα και έτσι (χωρίς τους 3 που τέλειωσε η διοίκηση)...ο Μαρίνος όμως αργησε να κάνει την αλλαγή ...Μπογιέ στη θέση Λιβάγια ...έτσι και ο Λιβάγια εκτέθηκε και με 10 μειναμε) @ οι φασαρίες ειναι ένα θέμα που θέλει βούληση!!! πολιτεία ομάδες ουεφα κλπ ...και οχι ΣΚουτερηδες φυσικά ...ευτυχώς στη περίπτωη μας θα έχει ουεφα ...αν κλείσει μόνο το πέταλο ...θα ειναι ΤΥΧΗ@ Η ομάδα ειναι χάλια μαλιά κουβάρια αλλα εμειες ειμασρτε ΑΕΚ ...αρα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΡΙΖΟΘΜΕ @ Λάθη έκαναν όλο0ι με ;αρχή τον Πρόεδρο ...ουδείς αναμάρτητος αλλλα άυτά δεν τα εχει μόνο το ποδόσφαιρο τα εχει η ΖΩΗ.@ επίσηςχρειαζόμαστε Ισχυριποίηση στον τΎΠΟ...ΤΑ μμε ΕΙΝΑΙ ΕΙς ΒΆΡΟς ΜΑς ...@ αΓΑΠΏ ΤΗΝ ΜΟΆΔΑ ΜΟΥ παντα ...ΑΚΟΜΑ και οταν βγάζει την παθογένεια της ....
Λένε ποιο κάτω τα παιδιά ότι δεν ήτανε 10 - 20 άτομα και ότι ήταν πολλά παραπάνω.. Εγώ να το δεχτώ. Το θέμα είναι κατά την γνώμη μου ότι μεταξύ διοίκησης και με τους επικεφαλής της original21 να εντοπιστούν με τον οποιοδήποτε τρόπο αυτοί οι τύποι και να τους επιβάλουν ισόβιο αποκλεισμό από το γήπεδο διότι αυτοί οι τύποι μόνο κακό κάνουν και θα κάνουν στην ΑΕΚ μας.... ***Είναι ντροπη για μερικούς περίεργους τύπους να την πληρώνουν όλοι οι ΑΕΚτζηδες και εννοείτε η ίδια η ΑΕΚ μας..... ***Οσο για το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αγωνιστικό δυστυχώς είναι μια χαμένη σεζόν φέτος για την ΑΕΚ μας και κατά την γνώμη μου καλό θα ήτανε να βάζουν τους μικρούς να παίζουν πάρα να βλέπουμε αυτούς τους τραγικούς αντί επαγγελματίες που δεν τιμανε τα συμβόλαια τους και δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους......
Αν σε 50-100 αλητες - που ειναι γνωστοι κι αν δεν ειναι ευκολα μπορουν να γινουν - δεν απαγορευθει η εισοδος σε οποιον αθλητικο χωρο βρισκεται ομαδα της ΑΕΚ, σωτηρια δεν υπαρχει. Η ομαδα θα ειναι καταδικασμενη να πληρωνει τα σπασμενα τους, σε προστιμα, αφαιρεση βαθμων, να παιζει χωρις φιλαθλους στην εδρα της. Η ΠΑΕ, κακα τα ψεματα, δειχνει αδικαιολογητη ανοχη σε πραξεις που τις κοστιζουν πολυ ακριβα και μας προσβαλλουν ολους μας.
Φοβάμαι οτι ειναι μάλλον αργά για σχόλια. Η UEFA σε περιπτώσεις επεισοδίων κυρίως απο ομάδες που πρόερχονται από χώρες ποδοσφαιρικά οχι της πρώτης γραμμής, δείχνει σκληρό πρόσωπο για παραδειγματισμό. Μακάρι να κάνω λάθος.
Στην ουσία τώρα. Που βρίσκουν ανοχή και κατανόηση ολοι αυτοι οι τύποι που έκαναν αυτά τα απίστευτα χθεσινά αίσχη; Που βρίσκουν λόγια υποστήριξης; Που βρίσκουν διάθεση συμψηφισμού; Που βρίσκουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ στόματα που βγάζουν δικαιολογίες;
Εκεί βρίσκεται και η πηγή των ατέλειωτων προβλημάτων της αγαπημένης μας ΑΕΚ! Μονο εκεί!
Τέλος! Οι οργανωμένοι οπαδοί είναι πλέον βαρίδι ασήκωτο για την ομάδα. Καμία Original και οι φίλοι της δεν ειναι πιο ΑΕΚ από μένα απο σένα από όλους μας!
Φτάνει! Φτάνει πια!
Φωνάζουν λέει! Να μην φωνάζουν! Να μην ξαναφωνάξουν!
Κι εγω φωνάζω! Κι ο γιός μου φωνάζει! Και πληρώνω διαρκείας στην 29 από την δουλειά μου!
Φτάνει! Δεν θέλω ουτε να τους ξαναδώ ουτε να τους ξανακούσω!
Όλο λόγια τόσα χρόνια και τίποτα δεν διορθώνουν. Δεν θέλουν; Δεν μπορούν; Δεν με ενδιαφέρει! Βαρέθηκα πια
εγώ αυτό που θέλω να πώ είναι το εξής...βγαίνει η ορίτζιναλ και καταδικάζει τις εικόνες βίας όταν δύο μέρες μετά επικροτεί αυτό το οποίο καταδικάζει σηκώνοντας και πανό με αυτό που έγραφε...και ρωτάω εγώ: προσπαθούν αυτοί οι( ανθρώποι) να παίξουν με την νοημοσύνη του φίλαθλου αεκτζή?,προσπαθούν να κάνουν την ΑΕΚ γνωστή σε όλον τον κόσμο παγκοσμίως αλλά με την κακή έννοια?..ποιό ακριβώς προσπαθούν να περάσουν...καί κάτι τελευταίο...καθώς έβλεπα τα επεισόδεια πού... ΣΥΝΕΧΕΙΑ γίνονταν στο κρύο ΟΑΚΑ με ρωτάει ο 8χρονος αδερφός μου ''γιατί αδερφούλη κάνουν κακό οι οπαδοί μας στην ομάδα μας που την αγαπάνε όπως εμείς ?''και η απάντηση μου ήταν''η διαφορά μας με αυτούς τους ανθρώπους αδερφέ είναι οτι εμείς ενώ δίνουμε ζωή στην ΑΕΚαρα μας αυτοί την σκοτώνουν και την δηλητηριάζουν όλο και περισσότερο''
Τίγρη πάρε σκληρά μέτρα, το μαχαίρι στο κόκκαλο. Φτάνει πια με τους κάθε λογής μπαχαλάκηδες. Η πλειοψηφία των "υγειών φιλάθλων" της ΑΕΚ δεν μπορεί να ξεφτιλίζεται από την μειοψηφία των "ανεγκέφαλων οπαδών". Φ Τ Α Ν Ε Ι
Πρεπει επιτελους η ΠΑΕ ΑΕΚ,οπως και καθε ΠΑΕ,να βαλει το μαχαιρι στο κοκαλο στο συγκεκριμενο ζητημα.Μεσοβεζικες λυσεις δεν χωρουν,οπως και δεν αρκει μονο η καταδικαση τετοιων γεγονοτων!Τροποι υπαρχουν,αρκει να το επιθυμουν.Οσο για τους "φιλαθλους" μας...απλα λυπαμαι που ειναι Αεκτσηδες και υποτιθεται οτι αγαπουν την ΑΕΚΑΡΑ μας!Τετοια αγαπη να την κρατησουν για τον εαυτο τους!Μας ντροπιαζουν ολους και πληγωνουν την ιστορια μας!Το ελαχιστο που εχουν να κανουν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ αυτα τα καλοπαιδα,ειναι να μεινουν μακρυα απο το γηπεδο και την ΑΕΚ μας!
Αλλά λόγια να αγαπιόμαστε... 4 χρόνια γίνονται αυτά κ τώρα κατάλαβε ότι έχει ευθύνες; που είναι τα μέτρα που έχει πάρει.... Έστειλε ποτέ έναν μπαχαλακη σε ισόβιο αποκλεισμό για παραδειγματισμο; τώρα που απειλούμαστε με αποκλεισμό Ευρώπης ξύπνησε; έχει αποτύχει σε πολλά θέματα η διοίκηση...... Η ΑΕΚ είμαστε... Όχι ο νιονιο..... Πρέπει επιτέλους να αλλάξει θεαματικά την νοοτροπία της σε όλα τα επίπεδα.... Τα λάθη του καλοκαιριού ήταν εγκληματικά..
Δυστυχώς όντως έχει κάνει σοβαρά λάθη η διοίκηση σε πολλά μέτωπα..... Αλλά όλα ξεκινούν από τον τραγικό μεταγρ. σχεδιασμό μετά από σούπερ χρονιά που διέλυσε την ομάδα..... Τώρα έχει να ανέβει οροσειρά για να έρθει η ομάδα στα ίσα της..... Θα δείξει τώρα ο Μελ αν έμαθε από τα λάθη του, ελπίζω πως ναι..
Καθαρίστε την βρωμιά ...ΧΘΕΣ!! οχι αύριο.....ΧΘΕΣ!!...
..και σε επίπεδο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ανώνυμης Εταιρείας , όταν μιλάτε για σφιχτή οικονομική πολιτική...για έσοδα έξοδα...για επενδύσεις...και για χρηματιστηριακή αξία...σαφώς και μιλάτε για Εταιρική σχέση προσφοράς-ζήτησης με το ενδιαφερόμενο κοινό...Αν λοιπόν δεν προστατέψετε το "προϊόν σας" πως θα ζητήσετε αύριο να σας στηρίξει το κοινό σας...είτε με διαρκείας είτε με οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή που θα σας αποφέρει έσοδα;...Εκτός και αν αυτοί οι 50-100 είναι οι εν δυνάμη οικονομικοί αιμοδότες του Συλλόγου και οι υπόλοιποι χιλιάδες με τις οικογενειές τους που έρχονται στο γήπεδο είναι οι τζαμπατζήδες που μπουκάρουν με ντου....
Είναι δυνατόν να στερούν απο χιλιάδες ΕΝΩΣΙΤΕΣ , το δικαίωμα να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα.....50 - 100 κάφροι που αυτό που τους ενδιαφέρει είναι μόνο το ξύλο και το μπάχαλο για να ξεκ@υλωσουν;...
Kαι για να τα πούμε κι αλλιως εκεί στην ΠΑΕ , πέρα από συναισθηματισμούς.
Το αγωνιστικό κομμάτι κάποια στιγμή θα φτιάξει...έχουμε άλλωστε βιώσει πολλά τουλάχιστον εμείς οι μεγαλύτεροι σε ηλικία....θα γυρίσει ο τροχός....Αυτό όμως που γίνεται με τούτες δω τις αθλιότητες , θα πρέπει να το ξεριζώσετε απο την ΑΕΚ...Έχετε το μαχαίρι έχετε και το καρπούζι....Εσείς επιλέγετε.....
Ο Κατσουρανης εφυγε απο την Παναχαικη μια καλη λυση να μπει στην ΑΕΚ σαν τεχνικος διευθυντης ή κατι αλλο να βοηθησει απο κει και περα παντου γραφεται απο αντιπαλους ο τι η ΑΕΚ βαραει διαλυση και χαιρονται τοσο μικροσκοπικοι ειναι που νομιζουν οτι η ΑΕΚ θα διαλυθει επειδη κανει μια κακη σεζον χαχαχαχαχα.Εδω πεσαμε 2 κατηγοριες και γυρισαμε και σας γ@@@@@ παλι το μονο που περιμενω ο Μελισσανιδης να διωξει τον προπονητη και να φερει 2-3 παιχτες το χειμωνα και να παρουμε εστω το... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Κυπελλο τιποτα δεν εχει τελειωσει.Προεδρε κανε αυτο που χρειαζεται.
Ή τελειώνετε με τους "μπαχαλάκηδες" ή αυτοί θα διαλύσουν την ομάδα! Διαλέγετε και παίρνετε!
Και τι ωραία που μας την είχαν όλοι στην γωνία να μας κουνήσουν το δάχτυλο...
Κακώς που δόθηκαν εισητηρια στους οπαδούς του Αγιαξ διότι όπως είδατε όλοι ήρθανε όλοι η φασίστες ναρκομανής και έκαναν αυτά που έκαναν... Όσο για τους δικούς αυτά τα 10 - 20 άτομα θα πρέπει να εντοπιστούν με τον οποιοδήποτε τρόπο και να μην ξανά πατήσουν στο γήπεδο διότι μόνο κακό κάνουν στην ΑΕΚ μας.....
Μην κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας,δεν ήταν 10-20 άτομα χθες!!!Ήταν πολλά παραπάνω ατομα και επίσης το πανό "send location l. Alexandras" στο πέταλο δειχνει ότι ΚΑΙ η original κάτι ήξερε..Εκτός αν ήταν εξωγήινοι κάι στην 15 και στο πέταλο..
Aς τους αφήνανε να κάνουν ότι θέλουν, ποσώς θα μας απασχολούσε σήμερα. Οι δικοί μας ούγκανοι είναι το πρόβλημα, όχι οι ούγκανοι των άλλων. Όλοι τους να πάνε στη φυλακή (αν και δεν πιστεύω πως θα γίνει κάτι αν δεν τους κυνηγήσει η διοίκηση που προτιμάει να χαϊδεύει τα αυτιά του κάθε πρεζάκια και ψυχάκια). Τα λεφτά που χάνουμε εμείς που σαν ηλίθιοι πληρώσαμε για διαρκείας, ποιος θα μας τα δώσει πίσω? Κατά τα άλλα, ακόμα φταίει ο Ντέμης για κάποιους.
Πρόταση: Πρώτα απ΄όλα πιστεύω ότι πρέπει να φύγουμε από το ΟΑΚΑ και να πάμε σε ένα μικρότερο γήπεδο ώστε να μπορεί να ελέγχετε. Το ΟΑΚΑ είναι αχανές και δεν μπορείς να το ελέγξεις για αυτό και ο καθένας κάνει ότι γουστάρει.
Ούτως ή άλλως θα είναι για ενάμισι χρόνο μέχρι να γίνει η Αγιά Σοφιά.
Άντε και να φύγουμε από το ΟΑΚΑ και να πάμε στη λεωφόρο, που είναι και άδεια. Στα επόμενα επεισόδια θα βγεις να μας πεις πως φταίει και πάλι το γήπεδο γιατί είναι μικρό και στρούγκα. Άντε να πάμε και στο Καραΐσκάκη, πάλι τα ίδια θα λες, απλά τη στρούγκα θα την μετονομάσεις σε λυόμενο. Κανένα γήπεδο δεν φταίει αδερφέ, τα καλόπαιδα και η ανοχή της διοίκησής μας φταίνε.
Ναι το γήπεδο...φταίει!
Να ρωτησω κατι την ΠΑΕ; Δεν ξερατε οτι ηταν βαζελοι μεσα με τους Ολλανδους εχθες.....;
Τι σημασία έχει αυτό ρε φίλε?? Κι ας ήρθαν βαζελίνη στους αντιπάλους.εμεις πετάμε μολότοφ???
Γιατι αν δεν το ξερατε θα πρεπει να απολυθούν ολοι εκει μεσα.Σημειώνει οτι κοιμαστε ορθιοι. Μωρε ειχαν ερθει εχθες κατι πρασινακια Ελληνακια να παρουν εισητηρια με Αγιαξ και ηταν φιλαθλοι του του Αγιου Παντελεήμων.
Το ήξεραν και ενημέρωσαν,ΟΥΕΦΑ,Άγιαξ,παρατηρητή,αστυνομία.
Τι σημασία έχει αυτό τώρα;Και εξωγήινοι να ήταν,πρέπει να πετάς μολότωφ;
Έκανα 1350 χιλιόμετρα για να δω την ΑΕΚ με την Μπάγερν και ευτυχώς δεν έκανα αλλά 1350 για να δω την ΑΕΚ με τον Άγιαξ . Το "μπαχαλο"(έμπαινε οποίος ήθελε) που γίνονταν στις θύρες με ξενέρωσε και με οδήγησε στο να μην κατέβω στο γήπεδο. Από φίλο παρακάτω διάβασα ότι και χθες γινόταν το ίδιο, συμφωνώ ότι ήταν θέμα χρόνου να γίνουν έκτροπα. Εκεί στην ΠΑΕ πρέπει να πάρετε δραστικά μέτρα γιατί θα μείνετε μόνοι σας στο γήπεδο
Δυστυχώς το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις παντού. Φοβάμαι πολύ μεγάλη τιμωρία τέτοια που πιθανό να ειναι καταστροφική για την ομάδα (αποκλεισμός οχι για χρόνο αλλά για χρόνια απο ευρώπη).Μακάρι να κάνω λάθος ομως στην Ευρώπη ειναι αυστηροί και εδώ που τα λέμε δεν μας πολυ χωνεύουν.
Όμως κατι πρέπει να γίνει και απο έμάς δεν ειναι η πρώτη φορά που λίγοι άθλιοι καταστρέφουν την ομάδα.
Εγώ αυτό που εχω να πω ειναι οτι έρχεται σε λιγο το στολίδι μας και δεν επιτρέπω στον εαυτό μου, στον Δημήτρη Μελισσανίδη και οποιονδήποτε άλλον δηλώνει ΑΕΚτζης να δεχτεί να κλείσει έστω και για μια αγωνιστική η Αγια Σοφιά μας έπειτα απο τόσα χρόνια προσφυγιάς. Έξω απο την ΑΕΚ μας οποιος δεν εχει το μυαλό του στο ποδόσφαιρο αλλα στα πλακώματα και τις μολότοφ! Δημήτρη Μελισσανίδη πάρε μέτρα.
Ρε παιδιά τουλάχιστον εδώ νικήσαμε?
Επιβάλλεται η διοικηση να απομονώσει και να παραδώσει στην δικαιοσύνη όλα αυτά τα κατακάθι της κοινωνίας που μας κλέβουν τα όνειρα μας...
Μόνο Λόγια - Πρόδρομος
Είπες πολλά, πολλά μα λίγα έκανες
Τις αντοχές μου στα άκρα πάντα έφτανες
Μα όταν είδες, σαν είδες πως με έχανες... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Τρόπους να με κρατήσεις έψαχνες.
Μόνο λόγια ήσουν τίποτα πιο πέρα
Μου τα λες τη νύχτα μα χάνονται τη μέρα
Μόνο λόγια ήσουν μόνο θεωρία
Μόνο λόγια που χάθηκαν στην πορεία
Απαιτώ απο την διοίκηση την άμεση συστράτευση με την πολιτεία και την αστυνομία για την άμεση σύλληψη όλων των κάφρων της ομάδας μας.Τ Ε Λ Ο Σ , αλλιώς να μείνετε με αυτούς τους 100 στο γήπεδο και εμάς δεν θα μας ξαναδείτε..Ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α
Είσαι άδικος, θα γίνει κι άλλη...αυτοκριτική!
Εγώ δεν ξέρω τι θα κάνει η διοίκηση αν και ελπίζω να κάνει πράξη αυτών που αναφέρει. Η γνώμη μου είναι αν και οι περισσότεροι δεν θα συμφωνείτε ότι για την τωρινή κατάσταση που είναι η ομάδα φταίνε οι οπαδοί πρώτοι. Για να γίνω πιο σαφής θέλω να πω ότι για δείτε μέχρι το ματς με την Μπενφίκα πως ήμασταν. Μείον τρεις από την κορυφή, πολύ χαρούμενοι για την ολοκληρωτική εμφάνιση με τους Πορτογάλους και άτυχοι μόνο από το αποτέλεσμα και σε αναμονή των πολλών τραυματιών και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ τιμωρημένων. Τι συνέβη μετά το ματς με το ολυμπιακό; Επεισόδια χωρίς λόγο,μείον τρείς κεκλεισμένων με Ατρόμητο και άλλοι τρεις τους οποίους πιστεύω δεν θα χάναμε αν δεν ημασταν τιμωρημένοι. Εκεί χάθηκε και η ηρεμία και αυτοπεποίθηση. Και βέβαια για να μην ξεχνιόμαστε επεισόδια και στην Ευρώπη γιατί τα μπουμπούκια μας δεν μασάνε από υποδείξεις. Θέλω να πω ότι ηη μη μεταγραφή του μέσου που όλοι θέλαμε και το να μην δώσουμε 600-700 στον Σιμοες δεν ήταν ικανά να μας φτάσουν εδώ. Τα λάθη συμπεριφορας του Μελισσανίδη δεν μπορούν να μπουν σε ζυγαριά σε αυτά που μας έχει προσφέρει. Δεν υπάρχει άλλος πέραν αυτού είτε τον θέλουμε είτε όχι. Οι Άραβες πήγαν στις αγγλικές ομάδες οι Κινέζοι στις ιταλικές και ο ταιλανδος στον βαζελο. Το μόνο λάθος του τίγρη είναι ότι πρέπει να δει από τις κάμερες ποιος κάνει τα καουμποιλικια και να βάλει τα αγόρια του να τους στιψουν. Ελεος πια με τα ζω@κια
Θα σας στενοχωρήσω, φίλοι μου. Αν δεν επανατοποθετηθεί εκεί που πρέπει η αυταξία του πρωτογενούς κοινωνικού κυττάρου ( οικογένειας ) και του δευτερογενούς ( σχολείου ) , τίποτε δεν μπορεί να γίνει στο θέμα του χουλιγκανισμού. Τα λέγαμε πριν δεκαετίες αλλά μας καταλόγιζαν συντηρητισμό και οπισθοδρόμηση. Αργότερα, ακολούθησε η παγκοσμιοποίηση με την οικονομική κρίση κι εκεί γράφτηκε το τέλος. Αγωνιστείτε εσείς οι νέοι για έναν άλλον τρόπο ατομικής και κοινωνικής ζωής. Έρρωσθε.....
Μπλα! μπλα! μπλα !μπλα!λόγια λόγια λόγια φτάνει ΠΙΑ κουραστήκαμε.....το πρόβλημα έπρεπε να έχει λυθεί από τον τελικό στο Βόλο αλλά.....Μπλα!μπλα!μπλα!
Δ χρειάζεται να τους κάνεις κάτι. Απλά μην τους ξαναβαλεις ΠΌΤΕ στο γήπεδο...
Φυσικά και είναι ντροπή αυτό που έγινε χθές και πρέπει αυτοί που έκαναν επεισόδια να μην ξανά πλησιάσουν στο γήπεδο.
Υγ Στην 2η παράγραφο λέει ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ δούλεψε σκληρά για να επιστρέψει στην κορυφαία διοργάνωση δεν λέει όμως ότι έκανε ότι μπορούσε για να γίνουμε περίγελος στην Ευρώπη.
Εγώ πάντως θα πρότεινα στον Μελισσανίδη να δώσει τις μετοχές του σ' αυτά τα φυντάνια. Τους "φιλάθλους" ντε. Σ' αυτούς που τώρα τα κάνουν όλα λίμπα. Τι κάθεσαι και χαλάς τη ζαχαρένια σου και την υστεροφημία σου; Για ποιον παιδεύεσαι; Για ποιον ξοδεύεσαι; Τι; Αγαπάς την ομάδα; Εκείνη τη ρώτησες (εφόσον όπως λένε ομάδα είναι οι φίλαθλοί της); Τι; Φτιάχνεις και γήπεδο; Κακώς. Και εκείνο θα το διαλύσουν. Άλλωστε πόσο νομίζεις ότι θα παίζει η ομάδα εκεί μέσα; Δυο τρεις φορές το χρόνο;... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Αφού όλο τιμωρημένη θα είναι. Γι' αυτό σου λέω δώσε' τους τις μετοχές να κάνουν όλα αυτά που λένε και κάνουν, αλλά με δικά τους λεφτά. Να δούμε πόσα πρόστιμα μπορούν να πληρώσουν και τις μεταγραφάρες που θα κάνουν. Λυπάμαι που σου τα λέω αλλά έτσι δυστυχώς με έκαναν να αισθάνομαι. Δεν τους αξίζει καμιά προσπάθεια. Τσογλάνια ήταν και τσογλάνια θα μείνουν. Τι; δεν θα περάσουν το μήνυμα; Δεν με νοιάζει, εγώ το αποθηκεύω και θα στα πω μπροστά σου. Τι; θα με γεμίσουν dislike; Γι' αυτά μόνο οι γκόμενες νοιάζονται. Όποιος άλλωστε διαφωνεί μόνο για την ομάδα δεν νοιάζεται.
Ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται...
Για να δούμε
Για αρχή ανακοίνωση του ονόματος αυτού που πέταξε τη μολότοφ και βοήθεια των αρχών για τη σύλληψή του. Το καλόπαιδο εξάλλου δεν μπήκε στον κόπο να κρυφτεί.
Για τη συνέχεια καθαρισμός του πετάλου χωρίς φανφάρες, περί αυτοκριτικής, παρά μόνο με έργα.
Και βλέπουμε....
το ποδοσφαιρο το τερματισαμε φετος μεσα σε ενα μηνα και αυτο γιατι ενω ολοι βλεπαμε τα λαθη του καλοκαιριου οτι δεν πηραν παικτες βασιστηκαν στις κλεισμενες που δεν τους βγηκαν ενναλακτικη δεν υπηρχε και μετα το αποτελεσμα εμφανες το οτι φτιαχνουμε γηπεδο δεν πρεπει να καταστρεψουμε την ομαδα...
Π κολλάει αυτό με τα επεισόδια ρε φιλε? Είμαι περίεργος να δω τι θα μ απαντήσεις
Εκτός από το να καταδικαζετε θεωρητικώς τα επεισόδια και τη βία από όπου κι αν προέρχεται, κάνετε κάτι σαν ΠΑΕ? Η απλά εμπιστεύεστε την Ελληνική Αστυνομία στη φύλαξη του ΟΑΚΑ? Ενώ ξέρατε ότι μόλις μία ημέρα πριν είχαν γίνει αυτά τα έκτροπα στην Αλεξάνδρας, τι κάνατε για να αποτρέψετε τα επερχόμενα επεισόδια? Και μήπως θα έπρεπε να σκεφτείτε να πληρώσετε ιδιωτική εταιρία σεκιουριτυ για μόνιμη φύλαξη των εντός έδρας αγώνων σε Ελλάδα και Ευρώπη εφόσον είναι επαναλαμβανόμενα τα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ επεισόδια? Όσο ακριβό και να είναι κάτι τέτοιο, δεν θα μας κοστίσει πολύ πιο ακριβά ένας πιθανός αποκλεισμός στην Ευρώπη σε έσοδα, διαφημίσεις, εισιτήρια, μπόνους κλπ?
Συλλήψεις με βάση τις κάμερες θα γίνουν; Ή θα συνεχίσουμε να προστατεύουμε τους γνωστούς - άγνωστους;
Αφού δεν τα αποτρέψατε, προς τι η ανακοίνωση; Αμαύρωσαν την ιστορία της ΑΕΚ και μας πρόσβαλαν βάναυσα ως Αεκτζήδες. Πως μπήκαν τα καλόπαιδα αυτά στην 15; Ποιοί φέρνουν την ευθύνη; Τελικά σ' αυτή τη χώρα, θα πληρώσει κανείς υπεύθυνος; Δεν μπορούν πενήντα μπαχαλάκηδες να κάνουν ότι γουστάρουν. Έχουμε τα αγωνιστικά προβλήματα, έχουμε και τα εξωαγωνιστικά. Κύριοι της ΑΕΚ, πλήρης αποτυχία σε όλα τα μέτωπα. Δυστυχώς, αλλά αφήσατε την ομάδα απροστάτευτη.
Αντε να φυγουμε απο αυτο το ξεφραγο αμπελι ΟΑΚΑ που οποιος γουσταρει μπαινοβγαινει. Αγια Σοφια τετοια δεν θα εχει...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥ '' ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ'' ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ. ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΙΑΞΕΙ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΦΤΑΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, Ο ΠΡΩΠΟΝΗΤΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ.
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΛΗΨΗΣ ΑΜΕΣΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ: ΝΑ ΞΕΒΡΟΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΘΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΜΕ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. ΤΕΛΟΣ ΑΜΕΣΗ ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.
Δεν το χρησιμοποιώ σαν δικαιολογία σε καμία περίπτωση αλλά γιατί τους βάλατε στην 21 και όχι στο πάνω διάζωμα;
Πρεπει να παιζει το θεμα με την τιμη των εισητηριων και για να μην φαμε καμια καταγγελια οπως εκαναν οι Γερμανοι εβαλαν τους Ολλανδους βαζελους κατω...
ηταν κλειστες αδελφε και αυτο γιατι δεν εχει ξεκαθαριστει το θεμα της στατικοτητας που προεκυψε
Ναι, σωστά. Το είχα διαβάσει αλλά δεν το θυμήθηκα
για λογους ασφαλειας και ψυχολογικους επειδη δημιουργηθηκε θεμα και στην ΟΥΕΦΑ με την στατικοτητα των πανω εξεδρων μετα απο ταλαντωση που παρατηρηθηκε στο ματς με την Μπαγερν
Giati exei talantwsei to panw diazoma.. kai fovontousan upotithete alla ta filarakia tous exoun sunithisei sto oaka paizoun...
Ήταν απόφαση της ΟΥΕΦΑ λόγω της στατικότητας του ΟΑΚΑ μετά την καταγγελία της Μπάγερν
Ας απαντήσει κάποιος που ξέρει .μην ρίχνετε dishlike.....το θέμα είναι να μαθαίνουμε κ κάτι έστω μεταξύ μας.παντα όλοι πάνω στην 20 δεν πάνε;;;;;
Απ' ό,τι είπαν γιατί έχει μάλλον πρόβλημα "συντονισμού" το πάνω διάζωμα που το ψάχνουν... οπότε τους εβαλαν κάτω για να μη κινδυνεύσουν... Αν αυτό ισχύει, τότε γιατί ανοιγει καν το πανω διάζωμα;
Το είχε ζητήσει η Uefa. Μέχρι να γίνει μελέτη στις κερκίδες του πάνω διαζώματος.
ελα ντε , σε ολα τα αλλα ευρωπαικα παιχνιδια που εχουμε παιξει οι αντιπαλοι φιλαθλοι ηταν στο πανω διαζωμα .. Δε ξερω με ποιο σκεπτικο ,ενω ειχαν προηγηθεί και ολα αυτα το προηγουμενο βραδυ, αποφάσισαν να τους αφήσουν στην 21 που έχει πρόσβαση στη ταφρο..
Τους υποχρέωσαν αδερφέ να τους βάλουν,λόγω της ταλάντωσης του ΟΑΚΑ
ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΜΠΑΓΕΡΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΖΩΜΑ ΠΑΝΩ.
Απλά, κάποια στιγμή εκεί στην ΠΑΕ, αποφασίστε τι είδους κόσμο θέλετε στο γήπεδο. Άμα θέλετε τους κάφρους, πείτε μας να κάτσουμε σπίτι μας. Επίσης αν νομίζετε οτι το ΟΑΚΑ δεν ελέγχεται εύκολα, ψάξτε αλλού. Αν μπούμε με αυτή το νοοτροπία σπίτι μας, δεν τη βγάζουμε καθαρή.
Κάντε το ΤΩΡΑ,αν όχι ΧΘΕΣ.Παρτε άμεσα μέτρα,το καλοκαίρι θα ζητάτε να πάρει ο κόσμος διάρκειας.Με ποια εχεγγυα;Θα υπάρχουν ευρωπαϊκοί αγώνες;Η επαρχία γιατί να πάρει όταν δεν θα υπάρχουν αυτοί;Για τα 3-4 ντέρμπυ που και δεν θα γνωρίζει αν και πάλι δεν γίνονται επισοδεια;Ο γονέας πως θα φέρει το παιδί του μη γνωρίζοντας αν και πάλι δεν δει τα όρκ με ρόπαλα,καπνογόνα,φωτοβολίδες και τα συναφή;Τελευταία ευκαιρία πλέον να βάλετε ΤΕΡΜΑ σε ολλα αυτά απομονονωντας ολλα αυτά τα άτομα.
Εντάξει, καλή η ανακοίνωση και η πρόθεση να μην (αφήσουν να) ξανασυμβούν επεισόδια. Αλλά μια στιγμή... χθες είδα τα εξής 2 πράγματα στο ΟΑΚΑ (ήμουν μέσα, στην 5). 1ον. Βλέπουμε ανεγκέφαλο "οπαδό" μας (??) να κυκλοφορεί ΜΕΣΑ στον αγωνιστικό χώρο, να πλησιάζει την εξέδρα των Ολλανδών, να πετάει την φωτοβολίδα/κροτίδα και να γυρνά και να φεύγει ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ να τον ενοχλήσει !!! Που είναι οι σεκιουριτάδες, που είναι οι υπεύθυνοι ? καλά για την αστυνομία δεν αξίζει καν να ρωτήσω... 2ον.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Βλέπουμε το τεράστιο πανό μπροστά στο πέταλο της Original αλλά ΜΕΣΑ στο γήπεδο. Επί 20 λεπτά ακούμε από τα μεγάφωνα παρακάλια (!!) "να κατεβάσουν οι φίλαθλοι το πανό γιατί η ομάδα μας κινδυνεύει με τιμωρία" Γιατί δεν έστειλε άμεσα η ΠΑΕ υπαλλήλους της να κατεβάσουν ΑΜΕΣΑ το πανό ?? Τι και ποιούς παρακαλάς ?? Που επαναλαμβάνω, το πανό ήταν μέσα στο γήπεδο άρα δεν υπήρχε ο κίνδυνος τυχόν συμπλοκής με τίποτα ανεγκέφαλους. Και το αποκορύφωμα... αφού το μαζευουν το αφήνουν εκεί διπλωμένο με αποτέλεσμα να το μαζέψουν τα "καλόπαιδα" και να το ξαναστήσουν, αυτή την φορά μέσα στο πέταλο της Original !!!! Game over για μένα.... άντε γεια !!
Αν είχατε τοποθετήσει σωστά τους φιλάθλους και αν είχατε βάλει 100 σεκιουριτάδες να ελέγχουν τα πάντα ανά πάσα στιγμή, τίποτε από αυτά δεν θα είχε συμβεί. Αλλά πάντα αναλαμβάνουμε τις ευθήνες μας εκ των υστέρων. Τώρα είναι αργά για δάκρυα.
Ωρα να κάνουμε μια. ....αυτοκριτική....
Συγγνώμη αλλά ένα μήνα τώρα αυτό λέμε. . . . . .
Ποιοι;
όσο και να μην μου αρέσει σαν πρακτική, προτείνω στο σάιτ να κλείσει τα σχόλια για κάποιες μέρες. εννοείται ότι είμαστε όλοι στενοχωρημένοι αλλά πλέον εδώ μέσα διαβάζεις και τους πιο απίθανους. είναι που είναι βαριά η ατμόσφαιρα, τόσο κράξιμο και τόσα τρολάκια εδώ μέσα μόνο κακό κάνουν στον σύλλογο. σκεφτείτε το λίγο το θέμα admins..
Ώρα να αφήσουν τα παχιά λόγια και να κάνουν πράξεις εκεί στην παε.
Εμένα μου στερούνται δικαίωμα να δω την ΑΕΚ στην Ευρώπη μέσω τηλεόρασης επειδή είμαι μακριά και σε άλλους ακόμη χειρότερα που πληρώνουν έναν σκασμό λεφτά για να πάρουν διάρκειας.
Φτάσαμε σε σημείο να σκέφτεται η παε τους λίγους που κάνουν επεισόδια και όχι τους εκατοντάδες χιλιάδες που αφήνουν την φωνή τούς στους αγώνες της ομάδας.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Με στεναχωρεί η οικονα της ομάδας αγωνιστικά αλλά πιο πολύ με στεναχωρεί η δημιουργία άσχημης οικονα λόγω επεισοδίων.
Ισόβιο αποκλεισμό σε όσους κάνουν κακό στην ομάδα μας, τέλος τα ψέματα!!! Εγώ γιατί να στερηθώ να δω την ομάδα μου για κάτι βλ@μενα;;;;
Κακώς που δόθηκαν εισητηρια στους οπαδούς του Αγιαξ διότι όπως είδατε όλοι ήρθανε όλοι η φασίστες ναρκομανής και έκαναν αυτά που έκαναν... Όσο για τους δικούς αυτά τα 10 - 20 άτομα θα πρέπει να εντοπιστούν με τον οποιοδήποτε τρόπο και να μην ξανά πατήσουν στο γήπεδο διότι μόνο κακό κάνουν στην ΑΕΚ μας.....
Ενός κακού μύρια έπονται...
Προστατέψτε την ομάδα από εσωτερικούς και εξωτερικούς εχθρούς, πάση θυσία.
Όσο για τα τρολακια αλλων ομάδων που κανουν πάρτι τώρα, περιμένω να ζήσω την ώρα της εκδίκησης... Οπότε κι αν έρθει αυτή... Περιμένω.
Συνεχεια φωναζουμε να μην απανταμε σε προκλησεις και μια ζωη υπολογοι ειμαστε.
Εχθες ημουν στη 12 θυρα και τα εβλεπα...πιατο.
Ποσο θα τραβηξει αυτο;ελεος πια......
Για να σας δούμε...αν μείνετε στα λόγια ξεχάστε μας. Μείνετε με τους κακοποιούς που αντί γαι φυλακή είναι στο γήπεδο. Ας πρωτοτυπήσει για άλλη μια φορά η ΑΕΚΑΡΑ μας. Ας ξεκινήσει την κάθαρση.
Ένα σύνθημα απο τα παλιά μας ταιριάζει κουτί πλέον... Σε όλους όμως παίχτες, προπονητές, διοίκηση.κόσμος (η σειρά δεν είναι τυχαία..διαλέξτε εσείς απο ποια μεριά θα την διαβάσετε.."Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά..."
Λυπαμαι ειλικρινα, δεν με ενδιαφερει αν χανει η ομαδα, σαφως και θελω να κερδιζει και να παιρνει τιτλους αλλα ολα μεσα στα παιχνιδια ειναι. Οι παιχτες δεν ανανεωνουν συμβολαια ευκολα πλεον, η ομαδα δεν βλεπεται, ο προπονητης τρωει γκολ και λεει παμε παμε αλλα κανει αλλαγες μετα το 70 και μετα ειναι οι οπαδοι. Οι τελος παντων αυτοι οι οποιοι πανε για επεισοδια στο γηπεδο και δεν ειναι οπαδοι. Μας εχουν κοστισει κεκλεισμενων των θυρων περυσι, -3 φετος, κεκλεισμενων των θυρων και... ΣΥΝΕΧΕΙΑ φετος και φυσικα την τιμωρια που αναμενεται απο την UEFA. Οι μισοι ειναι τσαμπατζηδες, οπου η ΠΑΕ δεν παιρνει χρηματα και εκτος αυτου σχεδον σε καθε παιχνιδι η ΠΑΕ πληρωνει προστιμα. Εγω και εσεις και οι περισσοτεροι το σκεφτομαστε να παρουμε την οικογενεια μας στο γηπεδο γιατι φοβομαστε μην πεσουν δακρυγονα. Σε λιγο καιρο θα παιζουμε στο γηπεδο μας. Θα το αφησει ετσι η ομαδα με αυτους? Ειναι η σουπερ ευκαιρια να παρει τωρα δραστικα μετρα μια και καλη για να τελειωνουμε με επεισοδια με καπνογονα και να εχουμε υγεια στην εξεδρα η οποια θα αποφερει και περισσοτερο κοσμο στο γηπεδο. Μολοτοφ στο γηπεδο ρε παιδια? Ελεος. Ευτυχως που εσκασε απ εξω αλλιως σημερα θα ειχαμε και νεκρους και δια παντως αποκλεισμο
Ποσο αθλια μπορει να παει ακομα μια σεζον ?
2012-13 γρήγορα ξεχνάτε (προφανώς δεν είμαι χαρούμενος)
Ε ναι ποσο αθλια με τις φετινες προσδοκιες...προφανως δεν θα πεσουμε απλα αναρωτιεμαι τι αλλο μπορει να συμβει σε μια σεζον σαν αυτη
Μπορει να μην παρουμε παιχτες ουτε αυτη τη μεταγγραφικη περιοδο...εχουμε να δουμε πραματακια ακομη....
Υποβιβασμός!!!
Χωρις να θέλω να δικαιολογήσω τους φανατικους της ομαδος μας για τα ντροπιάστηκα επεισόδια που συνέβησαν εις βάρος των φανατικών του Άγιαξ οι ο οποίοι ταξίδευσαν στην Αθήνα μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν και να προκαλέσουν επεισόδια ((βλέπε Λισαβώνα 70.000 πρόστιμο και υποτροποι))
Απλά θέλω να ρωτήσω την ΟΥΕΦΑ γιατι δεν πέρνει μέτρα απαγορεύοντας μέσω ομάδων τέτοιου είδους μετακινήσεις hoolingas οπαδών!!!
Χωρις να θέλω να δικαιολογήσω τους φανατικους της ομαδος μας για τα ντροπιάστηκα επεισόδια που συνέβησαν εις βάρος των φανατικών του Άγιαξ οι ο οποίοι ταξίδευσαν στην Αθήνα μόνο και μόνο για να δημιουργήσουν και να προκαλέσουν επεισόδια ((βλέπε Λισαβώνα 70.000 πρόστιμο και υποτροποι))
Απλά θέλω να ρωτήσω την ΟΥΕΦΑ γιατι δεν πέρνει μέτρα απαγορεύοντας μέσω ομάδων τέτοιου είδους μετακινήσεις hoolingas οπαδών!!!
η οριτζιναλ καταδικαζει ? θα βγαλει ανακοινωση απλα να ξεκαθαρισει αν ηταν μελη της τα ορκ η αν αυτοι που μπηκαν ηταν μπαχαλακηδες τους οποιους αδυνατουν να ελεγξουν
Πρέπει να φύγουμε από το ΟΑΚΑ άμεσα. Δεν μπορεί να ελεγχθεί. Είναι αχανές.
Αποτελεσματικες πραξεις να δουμε!!τα λογια τα χορτασαμε!!τα ακουσαμε και απο την οριτζιναλ που το ιδιο απογευμα πλακωθηκε με τους αντιστοιχους του Αγιαξ και του ΠΑΟ και τα εχουμε ξανακουσει απο την ΠΑΕ!!Αποτελεσματα δεν βλεπουμε!!
Απο ανακοινωσεις καλα παμε, στις πραξεις χωλαινουμε.
Κάθομαι στην 15 όμορφα και ωραία , έχοντας πιάσει κουβέντα με τους "γείτονες" συνοπαδους , ώσπου ξαφνικά καταλαβαίνω ένα άγριο ποδοβολητο όχλου το οποίο κατέβαινε προς τα κάτω , δεν γράφω για το τι κουβαλούσαν επάνω τους . Και ερωτώ την ΠΑΕ , αφού γνώριζαν τι έγινε το προηγούμενο βράδυ , γιατί έμεινε αφύλακτη η 15 και μπήκαν αυτοί μέσα και δεύτερον , αυτοί που γνώριζαν ..... τι θα γίνει γιατί δεν το είπαν στην ΠΑΕ να λάβει τα μέτρα της ;;;;;;;;; Δυστυχώς αφήσατε για άλλη μια φορά την ΑΕΚ... ΣΥΝΕΧΕΙΑ απροστάτευτη !!!
ΠΑΝΤΩΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΑΓΙΑΞ ΠΟΛΛΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟΙ. ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ
Αναμένουμε λοιπόν την δρομολόγηση των απαιτούμενων ενεργειών.....Γιατί εκτός του να καθαρίζουμε 3 παίκτες σε μια ώρα τινάζοντας το κλίμα των αποδυτηρίων στον αέρα, θα πρέπει νά 'εχουμε κι' άμεση αντίδραση στα χθεσινά χάλια.
Συλλήψεις και παραίτηση Ουζουνίδη συμφωνούμε δε συμφωνούμε αν είναι καλός προπονητής.Όποιον θέλουν να συλλάβουν μέσω καμερών και φώτο ξέρουμε ότι μπορούν.Αναμένουμε...
Αμα θελεις να μη ξανα γινουν τετοια περιστατικα απλα παρε ατομα να κανουν σωστα την δουλεια τους. Εχω διαρκειας στην 1 και ουτε χθες μου εκαναν ελεγχο αλλα ουτε κανεις μου ζητησε να του δειξω εισιτηριο ή κατι. Απο τις 6.30 ηταν εξω απο την 9 αυτοι οι 100 με τα καρδονια, η αστυνομια αφαντη. Πηγαμε στο Αμστερνταμ και στο Μοναχο και εψαχναν ακομα και τα καπελα που φοραγαμε. Οσο για την αστυνομια που επαιζε ξυλο στην Αθηνα με τους Ολλανδους και δεν εκαναν καμια συλληψη, στο Αμστερνταμ ειχαμε... ΣΥΝΕΧΕΙΑ παντου γυρω μας ασφαλητες λιγο πηγαν να κουνηθουν καποιοι τους επιασαν για πλακα.
Πότε διορθώσετε τα λάθη σας (στο θέμα της βίας;;;;;)κανονίστε να φάμε 1-2χρονια αποκλεισμό και να μπούμε στην ΑΓΙΑ ΣΟΦΊΑ τιμωριμενοι.
Και μετά να ζητάτε και διάρκειας......
ΑΕΚ ΟΣΦΠ
ΑΕΚ ΟΣΦΠ
ΠΑΟΚ ΑΕΚ ( τελικός κυπέλλου )
ΑΕΚ ΠΑΟΚ ( τελικός κυπέλλου )... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Είναι μόνο τα δύο τελευταία χρόνια από τις πολλές φορές που έχουν γίνει επεισόδια επομένως θα έπρεπε να αφήσετε το "θα" κάνουμε αυτοκριτική και επιτέλους το "θα" να γίνει πράξει γιατί πολύ απλά κουραστήκαμε όλοι οι απλοί οπαδοί που θέλουμε να πάμε στο γήπεδο με τις οικογένειες μας να μας το στερούν αυτοί που την μια μέρα βγάζουν ανακοίνωση και την άλλη μας κάνουν ρεζίλι σε όλη την Ευρώπη
ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΑΙΟ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΕΖΟΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ 35
διωχτε τους απο το γηπεδο το μονο που μπορειτε να κανετε
Διαλύθηκε μια ομάδα που ενέπνεε σεβασμό και υγεία μέχρι πριν λίγους μήνες... Μιλώντας καθαρά προσωπικά, μια φορά μπορέσαμε με τον πατέρα και τα αδέρφια μου να πάμε στο γήπεδο, κι έτυχε στη χειρότερη συγκυρία. Μπορεί να καταπίνονται τα αγωνιστικά θέματα, αλλά βλέποντας ανταλλαγές αντικειμένων και τα ΜΑΤ να ξυλοφορτώνουν οπαδούς (ανεξαρτήτως ομάδας) πριν καν ξεκινήσει το ματς, την ώρα που ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ οπαδοί επικροτούσαν λέγοντας "Έτσι ρε, ξύλο στα μ@νιά!" και βρίζοντας τον... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Παναθηναϊκό (!) σε ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ματς που η ΑΕΚ διεκδικούσε τις όποιες (μηδαμινές) πιθανότητες για το Europa, αμαύρωσε πολύ τη διάθεσή μας. Να με συγχωρείτε, αλλά αν είστε πραγματικοί ΑΕΚτζήδες εσείς που φέρατε το -3, τις 2 κεκλεισμένων και τα χθεσινά - επιταχύνοντας τη διάλυση της ομάδας - τότε εγώ είμαι περισσότερο ΑΕΚτζής κι από τους ιδρυτές!!! Η αίσθηση δυσαρέσκειας των τελευταίων ημερών έγινε σιχασιά χθες και η ΑΕΚ έχει πάρα πολύ δρόμο μπροστά της μέχρι να ξαναγίνει υγιής, αρχίζοντας από την αντιμετώπιση των ΣΑΠΙΩΝ ΟΠΑΔΩΝ της. Κρίμα. Μόνο κρίμα.
Τα πράγματα είναι απλά, όποιος κάνει ζημιά στην ΑΕΚ, του απαγορεύεις την είσοδο στο γήπεδο. Και επειδή το ΟΑΚΑ είναι ξέφραγο αμπέλι για τους μπαχαλάκηδες & δεν θα καταφέρει να τους το απαγορεύσει, η ΠΑΕ οφείλει αυτά τα μπουμπούκια να μην πατήσουν ποτέ στην Αγ.Σοφιά ούτε σαν επισκέπτες στα μουσεία
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΕΚΑΡΕΣ ΟΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ.O προεδρος εχει αγαπη και μερακι.Οταν μπουμε στο νεο μας σπιτι ολα αυτα θα ειναι παρελθον.
Εχουμε περασει χειροτερα για να λυγισουμε τωρα.Μονο πιστη στο οραμα του τιγρη
Από ανακοινώσεις καλά πάμε.απο έργα δε βλέπουμε να γίνεται τπτ.κριμα κρίμα κρίμα ...κρίμα να υπάρχουν 100 άτομα που μας στερουνε το γήπεδο,που για χάρη τους μας αφερουνται βαθμοι...που φτάσαμε ρε ΑΕΚΑΡΑ.ας φάμε αποκλεισμό τώρα και από Ευρώπη να συνέλθουμε.ΚΡΙΜΑ .όλα στραβά φέτος.
Πάω ση Ν.Φ. από τα 15 μου και είμαι 50. Έχω ζήσει τα πάντα στο γήπεδο, στη Λειψία, στην Μασσαλία, στο Μιλάνο, στην Ελλάδα όλη, ακολουθούσα. Χθες αποφάσισα να πάρω τον μικρό μου ανηψιό (6 ετών) και τον αδελφό μου και να πάμε στο γήπεδο να διασκεδάσουμε, εν γνώσει μας ότι οι πιθανότητές μας να κερδίσουμε ήταν λίγες... Σκεφτόμασταν να του μάθουμε πως την ομάδα μας την αγαπάμε και στις νίκες και στις ήττες... Τελικά αυτό που το παιδί έμαθε ήταν να μην θέλει να ξαναπατήσει στο γήπεδο! Μπράβο... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ρε μάγκες, έτσι βοηθάτε την ομάδα! Σε ό,τι έχει να κάνει με τι Διοίκηση: είμαι βεάβιος ότι κάποια δήλωση του τύπου "η Αστυνομία δεν έλαβε τα μέτρα που έπρεπε για να αποτρέψει αυτά που είχαμε συζητήσει" θα υπάρξει. Είστε ανίκανοι για να προστατέψτε το ίδιο το προϊόν που προσπαθείται να πουλήσετε. Να είστε σίγουροι ότι οι υγιώς σκεπτόμενοι δεν θα ξανα-αγοράσουνε, μέχρι να διώξετε την αλητεία από το γήπεδο...
Ήταν μία ομάδα δυνατή, που όμως στη δύσκολη στιγμή την παρατήσαμε...πέσαμε πάνω σαν τρελοι και τη διαλυσαμε
RogerFederer όπως λένε και τα αμερικανάκια :"ποτέ μη νομίσεις οτι δεν υπάρχει ποιο κάτω απο αυτό που βιώνεις αυτή τη στιγμή,και νομίζεις οτι είναι τα χειρότερα!!" Όπως κατάλαβες από χτες πριν τον αγώνα μέχρι σήμερα έχουμε γεωμετρική κάθοδο! Μάλον δυστυχώς θα πρέπει να πιάσουμε πάτο για να μπορέσουμε να σπρώξουμε πάλι προς τα πάνω..
δηλαδή; ...φταίμε μόνο εμεις; φταίει και κάποιος άλλος;
υπάρχει κανένα θέμα από πλευράς οπαδών Αγιαξ και χουλιγκανικών διασυνδέσεων ;
κάτι ρε παιδί μου να καταλάβω ;..
.γιατί σαν πολλή αόριστη τη βλέπω την ανακοίνωση
Δυστυχώς έπρεπε να φτάσουμε στα άκρα για να αποβάλουμε αυτούς που δε ξέρω καν πως να τους χαρακτηρίσω, Αφού λοιπόν φανερά μόνο κακο κάνουν. Πολύ σημαντικό εν όψη Αγιάς Σοφιάς.
το οτι και να κανει τωρα η διοικηση ειναι κατοπιν εορτης το κακο εγινε.
Μονο μια υποδειξη για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ βαλτε καμερα face control τσεκαρεις το εισητηριο σε περνει φωτο και σε οποιον αρεσει ουτε κουκουλες. ουτε μασκες ξερουν ποιος εισαι. και με το κλειστο κυκλωμα. μεσα στο γηπεδο αμα κανεις καμια λαλακια πας "διακοπες" το επομενο πρωι
Μυαλό στους ανεγκέφαλους δεν μπορείς να βάλεις. Μόνο να τους αποβάλεις.