Quantcast
NEWS
0 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ο Σκόκο έστειλε μήνυμα στον αρχηγό της Μπόκα

Ο Πάμπλο Πέρεθ μίλησε για το μήνυμα που του έστειλε ο Νάτσο Σκόκο


Νέα Στοιχηματική
Μοναδικές Προσφορές* Γνωριμίας ELA όπως είσαι
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά την επίθεση στο πούλμαν της Ρίβερ και τα όσα τραγικά συνέβησαν το Σάββατο πριν από το Σουπερκλάσικο, ορισμένοι παίκτες της Μπόκα χρειάστηκε να διακομιστούν σε νοσοκομείο. Ένας από αυτούς και ο Πάμπλο Πέρεθ, ο οποίος έχει παίξει μαζί με τον Νάτσο Σκόκο στη Νιούελς.

Ο Πέρεθ μιλώντας σε αργεντίνικα Μέσα, αποκάλυψε πως είχε επικοινωνία με τον πρώην άσο της ΑΕΚ αλλά και με τον Κάσκο, οι οποίο ενδιαφέρθηκαν αμέσως για την υγεία του.

«Δεν μπορώ να παίξω σε ένα γήπεδο που ξέρω πως μπορεί να με σκοτώσουν. Ο Νάτσο και ο Μίλτον μου έστειλαν μηνύματα γιατί έχουμε πολύ καλές σχέσεις και ήθελαν να δουν πως είναι η υγεία μου» δήλωσε ο Πέρεθ.




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ