Γερμανικά δημοσιεύματα εμφανίζουν ονόματα προπονητών που είναι υποψήφιοι να αντικαταστήσουν τον Νίκο Κόβατς στη τεχνική ηγεσία της Μπάγερν Μονάχου.
Το νέο κάζο του Σαββάτου, όταν το 3-1 επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ εντός έδρας έγινε 3-3 στο φινάλε, έχει κάνει ακόμα πιο βαρύ το κλίμα για τον Κροάτη τεχνικό, με τον πρόεδρο Ούλι Χένες να διαβεβαιώνει πως η Μπάγερν θα πάει στο ματς με την Μπενφίκα με τον Κόβατς στον πάγκο.
Ωστόσο, αν η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν νικήσει στη Λισαβόνα, τότε η απόλυση του Κόβατς θεωρείται σίγουρη με τους Αρσέν Βενγκέρ και Ζινεντίν Ζιντάν να είναι υποψήφιοι για να πάρουν τη θέση του.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild, ο Αρσέν Βενγκέρ αποτελεί έναν από τους ανθρώπους που σκέφτονται στην Μπάγερν Μονάχου τη στιγμή που, σύμφωνα με το Kicker, στο μυαλό των διοικούντων υπάρχει και η περίπτωση του Ζινεντίν Ζιντάν.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
