Ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες, Ρίβερ Πλέιτ-Μπόκα Τζούνιορς, δεν ξεκίνησε ποτέ, καθώς η αποστολή της Μπόκα δέχτηκε επίθεση, από οπαδούς της Ρίβερ, κατά την άφιξη της αποστολής στο "Μονουμεντάλ".
Ακολούθησαν σκηνές χάους με την αστυνομία να κάνει ρίψη δακρυγόνων και σπρέι πιπεριού. Η κορυφαία εφημερίδα της Αργεντινής, η OLE, θέλησε να αποτυπώσει τα συναισθήματα όλων εκείνων που αγαπούν το ποδόσφαιρο και είδαν όσα συνέβησαν έξω από το γήπεδο.
Έτσι λοιπόν, η OLE κυκλοφόρησε με τίτλο "Παγκόσμια ντροπή. Ο τελικός του θυμού".
Στην εφημερίδα αρθρογραφεί ο δημοσιογράφος Χόρχε Μάριο Τρασμόντε, ο οποίος πήρε αφορμή από τη φωτογραφία που έκανε το γύρο του κόσμου, με μητέρα να ζώνει το μικρό κορίτσι της με φωτοβολίδες για να της περάσει μέσα από το γήπεδο, για να διαλέξει τον τίτλο: "Είμαστε χώρα με πνευματικά αρρώστους".
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!