Η 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών θα διεξαχθεί το Σάββατο 24/11. Τέσσερις από τις έξι αναμετρήσεις, θα μεταδοθούν διαδικτυακά. Αναλυτικά...
ΔΑΚ Κυμίνων 18.00: ΑΣ Μακεδόνες Αξιού - Ολυμπιακός ΣΦΠ (live streaming)
-Οι Μακεδόνες Αξιού δίνουν το τέταρτο εντός έδρας παιχνίδι τους τη φετινή σεζόν. Έχουν δύο ήττες με ΑΟ Θήρας και Πανναξιακό και μία νίκη επί του Μαρκόπουλου.
-Τη σεζόν 2017-18, Μακεδόνες και Ολυμπιακός έπαιξαν αντίπαλοι στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, με τις «ερυθρόλευκες» να επικρατούν με 2-0 νίκες.
-Η ομάδα του Γιώργου Καραβιδόπουλου με 2 βαθμούς βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας.
-Από το παιχνίδι θα απουσιάσει η Σέρβα ακραία, Μαρία Γιέλιτς, η οποία βρίσκεται στη Σερβία για να βγάλει τη visa της.
-Ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στη πρεμιέρα, μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες.
-Οι «ερυθρόλευκες» την Τρίτη 20/11 ηττήθηκαν από τη Βολερό Λε Κανέ στη Γαλλία για τη φάση των «32» του Challenge Cup.
Γιώργος Καραβιδόπουλος (ΑΣ Μακεδόνες Αξιού): «Επιτέλους θα παίξουμε ένα παιχνίδι χωρίς άγχος. Αυτό που στοχεύουμε είναι σε μία ψυχολογική ανάκαμψη της ομάδας, παρουσιάζοντας ένα πιο ελεύθερο σύνολο και να μπορέσουμε έτσι να πλησιάσουμε κοντά στα στάνταρ μας. Βέβαια, θα είμαστε ακόμα πιο αποδυναμωμένοι λόγω της απουσίας της Γιέλιτς».
Τζίνα Λαμπρούση (Ολυμπιακός ΣΦΠ): «Σίγουρα διανύουμε μια περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια στα οποία πρέπει να κάνουμε σωστή διαχείριση. Για το πρωτάθλημα έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τους Μακεδόνες Αξιού όπου θέλουμε τη νίκη ώστε να προετοιμαστούμε για τον επαναληπτικό με τη Βολερό. Εκεί θα χρειαστεί να ανατρέψουμε την κατάσταση που διαμορφώθηκε στον πρώτο αγώνα. Για το λόγο αυτό προσκαλούμε τον κόσμο του Ολυμπιακού, να έρθει την Τρίτη να μας υποστηρίξει στην προσπάθειά μας για πρόκριση».
Διαιτητές: Ισκάς, Τσιούλα, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Επόπτες: Παπαδόπουλος Χ., Λουμσί, Γραμματεία: Πασπάλα.
ΔΑΚ Νάξου 18.00: Πανναξιακός ΑΟΝ - ΓΣ Ηλιούπολης (live streaming)
-Ο Πανναξιακός είναι η μόνη ομάδα του πρωταθλήματος χωρίς απώλειες βαθμών και με μόλις ένα χαμένο σετ μετά από 5 αγωνιστικές.
-Οι Ναξιώτισσες πραγματοποιούν το καλύτερό τους ξεκίνημα στη μεγάλη κατηγορία από το 2013 που πήραν την άνοδο.
-Είναι το τέταρτο παιχνίδι που δίνει ο Πανναξιακός φέτος στην έδρα του. Έχει νικήσει κατά σειρά με το ίδιο σκορ (3-0) την Κόρινθο, τον ΑΟ Θήρας και τον Ηλυσιακό.
-Ο ΓΣ Ηλιούπολης τις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχει πάρει καθαρές νίκες με 3-0 σετ επί της Κορίνθου (εκτός) και των Μακεδόνων (εντός).
-Μετά από 5 αγωνιστικές, ο ΓΣΗ έχει 11 βαθμούς και βρίσκεται στη 3η θέση της βαθμολογίας.
-Πρόσωπο της αναμέτρησης η Μόνικα Πότοκαρ, που πριν δύο χρόνια ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Πανναξιακού.
-Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε λive streaming από το κανάλι ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΝ στο youtube.com.
Νίκος Κωστακόπουλος (Πανναξιακός ΑΟΝ): «Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε τη νίκη το Σάββατο κόντρα σε μια εξίσου φορμαρισμένη ομάδα. Παίζουμε στην έδρα μας και με μία καθαρή θα είναι ιδανικό πριν πάμε στον Ολυμπιακό, όπου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την έκπληξη. Είμαστε σε καλή κατάσταση, τα κορίτσια δουλεύουν πολύ καλά και με μεγάλη όρεξη».
Γιάννης Παγανέλης (ΓΣ Ηλιούπολης): «Ο Πανναξιακός είναι πολύ καλή ομάδα και έχει δείξει πολύ καλά δείγματα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Όπως φαίνεται και από τα αποτελέσματα που έχει δώσει και με την βαθμολογία, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στη κατηγορία. Θα πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο».
Διαιτητές: Αντωνόπουλος, Πικραμένος, Παρατηρητής: Τσιντομηνάς, Επόπτες: Μουστάκη, Κατσούλης Εμ., Γραμματεία: Τζακωνιάτου.
Ιλισίων 18.30: ΑΟ Ηλυσιακός - ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil
-Την δεύτερη του εντός έδρας νίκη αναζητεί ο Ηλυσιακός. Η πρώτη ήταν επί των Μακεδόνων με 3-1 σετ.
-Οι νεοφώτιστοι μετά από 5 αγωνιστικές βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς.
-Με εξαίρεση την Βίβιαν Μαγγίνα, δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα για τον Μανώλη Αποστολογιωργάκη.
-Τρίτο παιχνίδι μακριά από τα Μεσόγεια για το Μαρκόπουλο και θέλει τη δεύτερη νίκη του εκτός έδρας.
-Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Κώστα Σωτηρόπουλου ηττήθηκε με 3-1 σετ από τον Πανναξιακό.
-Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.
Μανώλης Αποστολογιωργάκης (ΑΟ Ηλυσιακός): «Το Μαρκόπουλο είναι μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στην κατηγορία. Έχει στο δυναμικό της τρεις ξένες και είναι δύσκολος αντίπαλος. Είμαστε σε καλή κατάσταση, τα κορίτσια βρίσκονται στο 100% και είναι αποφασισμένες για τη νίκη. Καλούμε τον κόσμο μας να έρθει στο γήπεδο και να παρακολουθήσει ένα ωραίο παιχνίδι».
Κώστας Σωτηρόπουλος (ΑΟ Μαρκόπουλου): «Έχουμε τώρα ένα κρίσιμο παιχνίδι το Σάββατο με τον Ηλυσιακό, καθώς έχουμε τους ίδιους στόχους. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό και μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, στόχος μας είναι η μεγαλύτερη βαθμολογική συγκομιδή».
Διαιτητές: Φραγκάκης, Μάλφας, Παρατηρητής: Ανδρονικίδης, Επόπτες: Αλεβετσοβίτης, Γεωργιάδης Στ., Γραμματεία: Ταλαρού.
Κορίνθου 19.00: ΑΣΠ Κόρινθος - ΑΣ Άρης
-Ο ΑΣΠ Κόρινθος μετά από 5 αγωνιστικές δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και αναζητεί τους πρώτους του βαθμούς.
-Αγωνιστικά προβλήματα για την ομάδα του Βαγγέλη Περόπουλου δεν υπάρχουν.
-Ο Άρης θα αγωνιστεί για τέταρτη φορά φέτος εκτός έδρας. Μετράει μία νίκη (Ολυμπιακός) και δύο ήττες (ΑΟ Θήρας και Πορφύρας).
-Οι «κιτρινόμαυρες» μετά το παιχνίδι με την Κόρινθο θα ταξιδέψουν για την Βουλγαρία, όπου θα αντιμετωπίσουν την Μπερόε Ζαγκόρα για τη φάση των «32» του Challenge Cup.
-Ο Άρης θα μεταβεί πλήρεις στη Κόρινθο.
Βαγγέλης Περόπουλος (ΑΣΠ Κόρινθος): «Από την στιγμή που δεν πήραμε τα παιχνίδι που πρέπει, πρέπει να κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια. Είμαστε υποχρεωμένοι να προσπαθήσουμε και να κυνηγήσουμε το αποτέλεσμα γιατί δεν έχουμε πλέον περιθώρια».
Στέλιος Κουτουνίδης (ΑΣ Άρης): «Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τη Θέτιδα και το μυαλό μας είναι στη Κόρινθο. Θέλουμε να χτίσουμε πάνω στη νίκη που πετύχαμε την τετάρτη με καλή εμφάνιση. Δεν σκεφτόμαστε ακόμα το ευρωπαϊκό παιχνίδι, παρά μόνο πως θα φύγουμε νικητές από την έδρα της Κορίνθου».
Διαιτητές: Κτενάς, Βουδούρης, Παρατηρητής: Ράπτης, Επόπτες: Σπινάς, Κούγιας, Γραμματεία: Μπίτσικα.
Γ. Γεννηματάς 19.00: ΑΣΠ Θέτις - ΑΠΣ Αίας (live streaming)
-Η Θέτις έχει δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα από Ολυμπιακό (εντός) και Άρη (εκτός).
-Είναι το τρίτο εντός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Γιάννη Νικολάκη. Ο μέχρι στιγμής απολογισμός στο κλειστό της Βούλας είναι μία νίκη (Μαρκόπουλο με 3-0) και μία ήττα (Ολυμπιακό με 3-2).
-Ο Αίας Ευόσμου αν και προηγήθηκε με 2-0 σετ του Πορφύρα την 5η αγωνιστική, πήρε τη νίκη στο τάι μπρέικ.
-Είναι το τέταρτο εκτός έδρας παιχνίδι για την ομάδα του Ευόσμου με δύο ήττες (ΑΟ Θήρας και Άρης) και μία νίκη (Ηλιούπολη).
-Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε λive streaming από το κανάλι sportshero.gr στο youtube.com.
Γιάννης Νικολάκης (ΑΣΠ Θέτις): «Ο Αίαντας είχε δύσκολο πρόγραμμα και η βαθμολογία του δεν αντικατοπτρίζει τη δυναμική του. Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε πολύ σοβαρά και το διεκδικούμε. Ο Αίας είναι μία ομάδα σοβαρή, πειθαρχημένη και το παιχνίδι του είναι κεντραρισμένο στην αξία της Γκουίτζι που κοσμεί το ελληνικό πρωτάθλημα. Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι που θέλει υπομονή και ο περιορισμός των λαθών θα κρίνουν το αποτέλεσμα».
Ηλίας Ζωλασταθιάδης (ΑΠΣ Αίας): «Παίζουμε με άλλη μία ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Σχεδόν όλες οι ομάδες είναι κοντά αγωνιστικά και αυτό είναι πολύ καλό για το πρωτάθλημα. Εννοείται πως όπως σε όλα τα παιχνίδια, έτσι και κόντρα στη Θέτιδα θα επιδιώξουμε τη νίκη».
Διαιτητές: Μουλά Λ., Ράντσιου, Παρατηρητής: Βασιλειάδης Στ., Επόπτες: Πετρόπουλος, Παπαθανασίου, Γραμματεία: Λυκούδη.
ΔΑΠΠΟΣ 19.00: ΑΟ Θήρας - ΑΟΦ Πορφύρας (live streaming)
-Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο ΑΟ Θήρας με 4 νίκες και 1 ήττα.
-Σε δύο αγώνες στο ΔΑΠΠΟΣ έχει ισάριθμες νίκες με 3-0. Αρχικά επί του Άρη και στη συνέχεια επί του Αίαντα.
-Ο Πορφύρας μετά από 5 αγωνιστικές έχει 4 βαθμούς.
-Την 5η αγωνιστική ηττήθηκε με 3-2 σετ από τον Αίαντα, όμως κατάφερε να ισοφαρίσει από 2-0 σετ που βρέθηκε πίσω.
-Από τα 5 παιχνίδια που έχει δώσει φέτος ο Πορφύρας, τα 3 τελείωσαν στα 5 σετ (με Μαρκόπουλο, Άρη και Αίαντα Ευόσμου).
-Ο αγώνας θα μεταδοθεί σε λive streaming από το κανάλι VOLCANO TV SANTORINI στο youtube.com.
Βασίλης Πανδής (ΑΟΦ Πορφύρας): «Ο ΑΟ Θήρας είναι μία ομάδα με διαφορετικούς στόχους από εμάς. Όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι σίγουρα στη τετράδα της βαθμολογίας και δεν είναι απίθανο να διεκδικήσει ακόμη και το πρωτάθλημα. Μας περιμένει μία δύσκολη βραδιά. Εκείνο που προσδοκώ είναι να δείξουμε την ίδια μαχητικότητα και το ίδιο πάθος που έχουμε δείξει μέχρι τώρα».
Διαιτητές: Μενεσλής, Οικονόμου Β., Παρατηρητής: Τσιμπινός, Επόπτες: Χατζηδούκας, Τολιός, Γραμματεία: Θεοδωρίδου.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
