Σύντομα αναμένεται να έχουμε οριστικές εξελίξεις και να αποφασίσει για την έδρα της Εθνικής η ΕΠΟ όπως επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βαγγέλης Γραμμένος, μιλώντας στην κάμερα του Open.
Αναλυτικά:
«Ο λόγος ήταν προφανής, η όχι καλή πορεία της Εθνικής στη διοργάνωση και η μη εμπορικότητα του παιχνιδιού αν θέλετε. Όλα αυτά, μαζί με τον κακό καιρό, συντέλεσαν στο να μην έρθει ο κόσμος στο γήπεδο. Έκλεισε ένας κύκλος στη διοργάνωση, αρχίζει ένας καινούργιος στον οποίο θα επικεντρωθούμε και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά στα προκριματικά του Euro».
Για την επόμενη έδρα της Εθνικής: «Αυτό θα το δει η διοίκηση και θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες. Έχουμε υπόψιν μας τα γήπεδα που πρέπει να επισκεφτούμε και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αποφασίσουμε».
Για τις διαφορές από όταν η Ελλάδα άφησε το Καραϊσκάκη για να παίξει στο ΟΑΚΑ: «Δεν είναι το θέμα να γίνει εκτίμηση από μέρους μας. Ένα γήπεδο είναι ένα γήπεδο. Ας μην επανέλθουμε στο παρελθόν, το μέλλον είναι το θέμα και να επιλεγεί το γήπεδο που θα είναι κατάλληλο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Για λεκανοπεδιο, η λυση ειναι καποιο ουδετερο γηπεδο και φυσικα οχι ΟΑΚΑ. Ισως Ριζουπολη? Ουδετερο ,ζεστο και χρωματικα ταιριαζει...φτιαχνουν και το χορταρι και ειναι κομπλε.
Αλλιως το ΑΕΛ ΦΣ αρενα..
Για μένα για το γηπεδικο η μόνη λύση είναι ένα μικρό και ζεστό γήπεδο στο κέντρο της Αθήνας. Η ομάδα δεν σε ελκύει να τη δεις από κοντά και μέχρι να αποδείξει ότι μπορεί να διεκδικήσει πάλι πράγματα,η προσέλευση του κόσμου θα είναι πολύ μικρή. Την επαρχία την απορρίπτω γιατί μια μικρή πόλη είναι και μικρή δεξαμενή πληθυσμού οπότε και η προσέλευση με τον καιρό θα είναι μικρή όπως επίσης οι παίχτες είναι ήδη καταπονημένοι,δεν θέλουν ταξίδια και είναι κατανοητό και ειδικά για τους... ΣΥΝΕΧΕΙΑ ποδοσφαιριστές που έρχονται από το εξωτερικό και πρέπει να κάνουν δεύτερο ταξιδι. Το Καραϊσκάκης είναι ένα γήπεδο με ιδιαιτερότητες. Αντιπαθες σε πολύ κόσμο και με πράγματα περίεργα να συμβαίνουν εκεί κατά φιλαθλων που δεν είναι ολυμπιακοί οπότε πολύς κόσμος πάλι δεν θα πάει σε αυτό το γήπεδο να στηρίξει την εθνική. Η μόνη λύση για μένα είναι το γήπεδο της Λεωφόρου. Μέσα στον αστικό ιστό, πολύς κόσμος μπορεί να πάει ακόμα και με τα πόδια,εύκολη πρόσβαση από παντού,όμορφη ατμόσφαιρα και με λίγο κόσμο.
Πάτρα, Βόλο, Κρήτη, Λάρισα, Ξάνθη, Γιάννινα, Θεσσαλονίκη κ τέλος από το 2021 στην Αγία Σοφία Μας. Κάθε ματς κ ξεχωριστή πόλη ή εθνική ανήκει σε όλη την Ελλάδα.
Ρε αδερφέ, καλά θα ήταν, αλλά εχθές έβλεπα το χορτάρι του ΟΑΚΑ και έκλεγα!! Και σκέψου πως το πληρώσαμε μόλις πέρυσι!!
Βρειτε εναν κοουτς ξενο 40αρη κ αφηστε τον να βγαλει νεα γενια ποδοσφαιριστων βρε....τυχοδιωκτες....μανατζαραιοι...κ συγγενεις...
βρείτε κάνα καφενείο,γιατί με την εικόνα που παρουσιάζουμε στα παιχνίδια σαν καφενείο είμαστε δυστυχώς!
φώτο έμεσμα..