Με ενθουσιασμό από τον κόσμο ήρθαν τα πρώτα σπάνια κειμήλια για το Μουσείο Μικρασιατικού πολιτισμού που θα φτιαχτεί στο γήπεδο της ΑΕΚ. Πρωτότυπα εγραφα συνελεύσεων τις ημέρες του 22 στη Μικρά Ασία, εικόνες μεγάλης αξίας από την Καισάρεια της Καππαδοκίας, το πιάνο όπου δίδασκαν στον Μπουρνοβα μουσική στη σχολή της οικογένειας του κυρίου Πουλάκη, ένα πιάνο του 18ου αιώνα σε άριστη κατάσταση, φορεσιές που χρονολογουνται πάνω από 110 ετών, στρατιωτικό υλικό από το Μικρασιατικο μέτωπο και έγγραφα ντοκουμέντα από αξιωματικούς. Από τα πιο συγκηνητικά κειμήλια είναι κλειδιά σπιτιών που τα είχαν κρατήσει οι πρόγονοι περιμένωντας την επιστροφή.
Είμαστε ακόμη στην αρχή και οποιος επιθυμεί να παραχωρήσει κειμήλια που θα μπορούσαν να αποτελέσουν εκθέματα στο υπό κατασκευή Μουσείο, αρκεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο τηλέφωνο 210-6855850 και στο e-mail info@aekfc.gr προκειμένου να ξεκινήσει η αρχική διαδικασία καταγραφής του προς παραχώρηση υλικού. Υπεύθυνη για την παράδοση και καταγραφή του πολύτιμου υλικού θα είναι η γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Αγγελική Αρκάδη και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η διαδικασία αξιολόγησης και ταξινόμησης από την σχετική επιτροπή, που έχει ήδη συσταθεί.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μακάρι να προσφέρουν όλοι όσοι κατέχουν κάτι αξιόλογο. Πολύ καλύτερα στο μουσείο παρά εξαφανισμένο σε κάποια αποθήκη.
μονο ΑΕΚ....
ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη... Χαμενες Αλησμόνητες Πατρίδες...
Όλα ενδιαφέροντα, αλλά τα κλειδιά νομίζω πως δίνουν όλη την εικόνα της απουσίας και του ξεριζωμού
Αλησμόνητες πατρίδες.. ΑΕΚ σημαίνει προσφυγιά ξεριζωμένη... ΑΕΚ ζουμε στην Πολη να σε δούμε...
Δέος!!!