Ένα νέο περιστατικό λεκτικής διαμάχης αποκαλύπτουν Μέσα από την Ισπανία ανάμεσα στον Βαλβέρδε και στον Ζεράρ Πικέ, κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Μπέτις.
Συγκεκριμένα όταν η Μπαρτσελόνα δέχτηκε το τρίτο τέρμα τότε ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε διαταγή στον Πικέ να παίξει τον ρόλο επιθετικού θέλοντας να εκμεταλλευτεί το ύψος του.
Ωστόσο μετά την αποβολή του Ράκιτις ο τεχνικός των Καταλανών προσπάθησε με όποιον τρόπο μπορούσε να εξηγήσει στον Πικέ πως πρέπει να γυρίσει στην άμυνα, ωστόσο ο Ισπανός στόπερ τον αγνοούσε, ακούγοντας τα… γαλλικά του.
«Ε, Ζεράρ, που πας ρε γ@**το πάλι; Θα δεχτούμε και άλλο γκολ», έλεγε ο Βάσκος κόουτς.
Να υπενθυμίσουμε πως ο Πικέ είχε λεκτική αντιπαράθεση με τους Λουίς Σουάρες και Αρτούρο Βιδάλ, μετά την λήξη της αναμέτρησης!
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
