Ο Τσέζαρε Πραντέλι θα είναι ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιταλίας μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο με τον νυν προπονητή Μαρτσέλο Λίπι να επικροτεί την επιλογή της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.
Σε δηλώσεις του σε ιταλικά Μέσα, ο Λίπι τόνισε: «Στην περίπτωση του Τσέζαρε Πραντέλι η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία επέλεξε τον κατάλληλο άνθρωπο. Τον περασμένο Δεκέμβριο είχα εξηγήσει στον πρόεδρο της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Τζιανκάρλο Αμπέτε πως θα συνέχιζα και μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο μέχρι να κάνει η Ομοσπονδία τα απαραίτητα βήματα για το μέλλον».
Λίγες μέρες απέμειναν για την έναρξη του παγκοσμίου Κυπέλλου και ο Μαρτσέλο Λίπι ξεκαθάρισε πως την αποστολή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας που θα ταξιδέψει στην Νότιο Αφρική θα την ανακοινώσει την 1η Ιουνίου. Όπως δήλωσε ο Λίπι: «Δεν θα ήταν σωστό να ανακοινώσω κάτι αυτή την στιγμή. Σε περίπτωση που ένας παίκτης τραυματιστεί την Δευτέρα πώς θα νιώσει εκείνος ο παίκτης που θα πάρει την θέση του; Θα πρέπει να περιμένουμε υπομονετικά μέχρι την Τρίτη το απόγευμα οπότε και θα ανακοινωθεί η αποστολή».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
