Quantcast
NEWS
13 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Ουζουνίδης: Ανταποκρίθηκαν στον τρόπο που θέλαμε τα παιδιά, μπορούμε νίκη με Αγιαξ

Ολα όσα είπε ο προπονητής της ΑΕΚ στη συνέντευξη Τύπου - Τι είπε για τον Τσόσιτς

Καμία συνέχεια στο θέμα Τσόσιτς δεν έδωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου, μετά το ματς με την Μπάγερν και λογικό μιας και το θέμα λύθηκε. Ο προπονητής στάθηκε στα αγωνιστικά και στη συνέχεια. «Λογικό για τον Τσόσιτς, να υπάρχουν νεύρα στο τέλος με το ματς, έτσι όπως κύλησε στα τελευταία λεπτά με τις ευκαιρίες της Μπάγερν. Δεν υπάρχει κάτι. Ανταποκρίθηκαν στον τρόπο που θέλαμε τα παιδιά. Θέλαμε ντουμπλαρίσματα. Βοήθησε πολύ ο Μάνταλος στον άξονα. Σταθήκαμε καλά. Δεν θέλαμε να παίξουμε άμυνα συνέχεια. Θέλαμε να κρατήσουμε και την μπάλα με τα τέσσερα χαφ. Θα μπορούσαμε κάτι καλύτερο στην επίθεση με αλλαγές στο παιχνίδι. Δεν είχαμε μεγάλη πίεση στο πρώτο ημίχρονο. Ήρθε ένα εύκολο γκολ σε μία φάση. Αν θέλει να βοηθήσει ένας διαιτητής θα το κάνει. Τραβήγματα υπάρχουν. Περιμέναμε ότι θα έχει σφυρίγματα η Μπάγερν λόγω ονόματος. Αλλά όχι σε μια τέτοια φάση. Βρήκε ευκαιρίες μετά το γκολ ο αντίπαλος. Είχαμε και στα στημένα πρόβλημα. Είχε 5-6 παίκτες πάνω από 1.90. Γενικά είμαι ευχαριστημένος». 

Αναφορικά με την παρουσία του Μάνταλου στον άξονα, είπε: «Ξέρουμε την θέση του Μάνταλου. Υπάρχουν θέματα στο ρόστερ. Κοιτάμε τα ματς και πως θα παίζουν οι ποιοτικοί παίκτες μας. Είναι σπουδαίος παίκτης ο Μάνταλος. Του λείπει να δουλεύει περισσότερο στο ματς και το τρέξιμο, όταν το κάνει με όλα όσα δίνει στο γήπεδο λίγοι παίκτες υπάρχουν στην Ελλάδα. Θα δούμε τα επόμενα ματς αν ξαναχρειαστεί αυτή τη διάταξη. Ανάλογα το παιχνίδι». 

Για το αν ανταποκρίθηκε η ομάδα μετά το κακό ματς με τον Παναθηναϊκό: «Με μια κακή εμφάνιση δεν χάνεις την αυτοπεποίθηση σου. Κάναμε ένα άσχημο ματς. Μιλήσαμε την επόμενη μέρα. Δεν μπορούμε σε όλα τα ματς να είμαστε τοπ. Οι παίκτες αντέδρασαν, γιατί πιστεύουν στον εαυτό τους και στην ομάδα». 

Για τη συνέχεια και το ματς με τον Αγιαξ: «Από την στιγμή που έγινε η κλήρωση ξέραμε τους αντιπάλους. Μπορούμε να κάνουμε μια νίκη πιστεύω. Θα δούμε τώρα με τον Αγιαξ. Πιέζεται και αυτός τώρα. Ομως και εμείς τώρα έχουμε εμπειρία. Πιστεύω μπορούμε να το κάνουμε και με τύχη να το πάρουμε με τον Αγιαξ. Είμαστε ομάδα που δεν είμαστε τυχαία εδώ για να είμαστε ανταγωνιστικοί».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ