Αυστηρό χαρακτήρισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης το πέναλτι που κέρδισε η Μπάγερν και το οποίο έβαλε μπροστά τους Βαυαρούς στο σκορ. Παράλληλα δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο. «Αυτό που είπαμε πριν το ματς ήταν ότι θα πρέπει να κρατήσουμε την μπάλα, να παγώσουμε το παιχνίδι για να μη δεχόμαστε τόση πίεση. Στο πρώτο ημίχρονο τακτικά ήμασταν πολύ καλά, κρατήσαμε αρκετά την κατοχή», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:
«Δόθηκε ένα πολύ αυστηρό πέναλτι. Τέτοιες φάσεις είναι οι πιο εύκολες για έναν διαιτητή να δώσει πέναλτι όταν θέλει να το δώσει. Πάντα υπάρχουν τραβήγματα. Δεν αισθανθήκαμε πίεση από τον αντίπαλο. Τα παιδιά είχαν αυτοπεποίθηση, έδειξαν θράσος όταν είχαμε την μπάλα και γενικά είμαι ευχαριστημένος από τον τρόπο που ανταποκρίθηκαν τα παιδιά».
«Στο δεύτερο μέρος δεν ήμασταν το ίδιο καλοί, κάτι που ήταν λογικό γιατί άρχισε να βγαίνει η κούραση. Είμαι γενικά ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Σε αυτό το γήπεδο δεν είναι εύκολο να κερδίσεις και είναι εύκολο να ξεφύγει το σκορ αν δεν προσέξεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά, ήταν μια μεγάλη εμπειρία και όπως τους είπα πριν το ματς θα πρέπει να το ευχαριστηθούν, αλλά και να το προσπαθήσουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο, αυτή η διοργάνωση είναι μια εμπειρία όχι μόνο για μας, αλλά και γι’ αυτούς για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα. Οι αγώνες του Champions League σε κάνουν πιο δυνατοί και σου δίνουν εμπειρίες», συμπλήρωσε.
Για τα δύο τελευταία ματς είπε: «Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί. Έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε κάποιο καλό αποτέλεσμα. Νομίζω πως με βάση την εικόνα μας δικαιούμαστε να πάρουμε κάποιον βαθμό ή βαθμούς στα δύο τελευταία ματς και αυτό θα επιδιώξουμε».
Όσο για το αν μπορεί να προχωρήσει μακριά η Μπάγερν, κατέληξε: «Μην κρίνετε από αυτή τη χρονική στιγμή. Η Μπάγερν έχει παίκτες που αν χρειαστεί στις στιγμές που πρέπει θα δείξουν την ποιότητά τους. Όταν θα έρθουν τα νοκ άουτ θα δείξουν εντελώς διαφορετικό πρόσωπο».
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΟΜΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!ΝΙΚΕΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΕ ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ...ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΜΗΔΕΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ.....
Για μια ακόμα φορά θα διαφωνήσω με την προτροπή στους παίχτες να ευχαριστηθούν ένα ματς.
Όχι! Οι φίλαθλοι ευχαριστιούνται τα ματς, τα ωραία ματς. Οι παίχτες πληρώνονται για να μοχθούν, για να προσπαθούν και - ειδικά σε τέτοια ματς - να φτύνουν αίμα, όχι να ευχαριστιούνται!
Το ίδιο πεναλντι θα το έπαιρνε ο πονσε;
Α ρε Μαρινο τι καλα θα ηταν και για σενα αλλα και για την ομαδα να ειχε δυο χαφ διαφορας,να μην κοιτας στον παγκο και να βλεπεις τον Μοραν.
η και εμπιστοσυνη θελει ο ανθρωπος κι οχι απορριψη,ειπαμε κριτικη να γινεται αλλα καλοπροεραιτα παντα για το καλο της ΑΕΚ.
Σημερα τακτικα τα πηγες πολυ καλα και οι αλλαγες προσωπικη μου αποψη ηταν σωστες.Συμπαραστασ
Είμαι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ σήμερα για την ομάδα μου, και είναι ΤΙΜΗ ΜΑΣ που χρειάστηκε η Μπάγιερν τη διαιτησία και ένα πέναλτυ που ούτε ο Αλεξανδρής επι ΕΟ δεν θα έπαιρνε, για να με νικήσει μέσα στην έδρα της!
Είναι ΤΙΜΗ για την Ελλάδα το οτι η Πρωταθλήτρια Γερμανίας χρειάστηκε διαιτησία 90-10 για να μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ νικήσει!
Μπράβο σε ΟΛΑ τα παιδιά! Ντροπή και δρόμο ο Τσόσιτς, πάγκο και μόνο πάγκο ο Σιμόες. Άλεφ δαγκωτό!
Αναρωτιομουν βλέποντας το αν εχει καθολου ηθος αυτος ο διαιτητης
Το να βλέπεις μια ομαδα -μικρη για τα κυβικα της Ευρωπης ,αλλο που για μας ειναι η ΑΕΚΑΡΑ μας-να προσπαθει τόσο ,να παιζει τοσο καλα με την Μπαγιερν και να πας και να της κοβεις τα φτερα.
Δεν ειναι δυνατον !!!!!!!!!!!!!!!!
Ειδικα στα επομενα μαρκαρισματα φανηκε οτι ηθελε να σφυριξει μπαγιερν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
1)του Μποατενγκ στον Χουλτ χωρις καρτα,2)το αλλο στον Πονσε ,3)το επιθετικο στον Σιμοες ...
τι να λεμε...
Μαρίνο από ότι φαίνεται έχεις θέματα σαν προπονητής που είσαι στην πρωταθλήτρια Ελλάδος ΑΕΚ.... Μιπως δεν αντέχεις την πίεση του πρωταθλητισμου.....????
Ξαναβλέπω το πέναλτι,ο λεβαντοφσκι δεν έχει καν επαφή με την φάση,ο τοσιτς έχει ευθύνη γιατί η μπάλα παίζεται πιο ψηλά και πιο μακριά από αυτόν,συν ότι έχει παρατήρηση από τον διαιτητή.
Δυστυχώς ο συνδυασμός της φάσης, με την τραγική ενέργεια του τοσιτς στον χουλτ δεν ξέρω πώς θα καταλήξει..
Πολύ σωστό στήσιμο της ομάδας, φάνηκε άλλωστε, αλλά λάθος αλλαγές πιστεύω.
Μαρίνο συνέχισε τη δουλειά, προσπάθησε να δώσεις πάθος και έμπνευση στους παίχτες σου και τουλάχιστον μέχρι την απόκτηση χαφ άσε το 4-4-2, καθώς δεν νομίζω πως τραβάει.
Πάμε τώρα για τη νίκη με το ατρομητακι ΑΕΚαρα μου!
Δε μιλάω μονο για σημερα
Η έλλειψη του μεγάλου χάφ ειναι εμφανής και στους τυφλούς. ΘΑ ήταν ο παίκτης που ΘΑ κρατούσε και ΘΑ έβγαζε τη μπάλα μπροστά. Ήρθε και η τιμωρία του Λιβαγια (αλλος ένας που θα κρατούσε μπάλα), δεν είχαμε και Μπογιε και έδεσε το γλυκό.
Παρ όλα αυτά, ρε Μαρίνο ΤΟΛΜΗΣΕ λιγο περισσότερο και κανε πιο γρήγορα αλλαγές. Όλα σου καλά, αλλα... ΣΥΝΕΧΕΙΑ θα ήθελα λιγο πιο επιθετικό κοουτσάρισμα γενικά.
Θέλει νέο ξεκίνημα η ομάδα, θέλει καθαρό μυαλό, πάθος, ένταση κ ταχύτητα στα ματς, είμαστε πολύ αργοί στην ανάπτυξη χωρίς αυτοματισμους κ γρήγορο ποδόσφαιρο..... Βρες Μαρίνο τους κατάλληλους να γινει πάλι η ΑΕΚ ομάδα στιβαρή κ δυνατή... Τράβηξε αυτιά σε ορισμένους..
Μπραβο ΚΑΙ στον κοουτς για το στησιμο της ομαδας!Ολα τα παιδια εδωσαν οτι καλυτερο ειχαν.Ειμαι περηφανος.Θα ημουν ευτυχης αν κερδιζαμε τη Μπενφικα.Συνεχιζουμε...
OUT
Μαρίνο δεν θέλει τσαντίλα, έμπνευση θέλει η ομάδα...και ψυχολογία γενικά...