Ξανά ατυχος στάθηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι, καθώς ενώ προχωρούσε προς τη νίκη στο Moto GP της Μαλαισίας, έπεσε τέσσερις γύρους πριν το φινάλε.
Ο Μαρκ Μάρκεθ, που με Honda έχει ήδη κατακτήσει τον τίτλο, εκμεταλλεύτηκε αυτή την πτώση του Ρόσι, δεν του χαρίστηκε και κατέκτησε μια ακόμη νίκη. Την ένατη φετινή του.
Ο δε αναβάτης της Yamaha τερμάτισε μεν, αλλά μόλις 18ος.
Ο Άλεξ Ρινς με Suzuki ήταν δεύτερος και ο Ζοάν Ζαρκό, που είχε την pole position, συμπλήρωσε το πόντιουμ με Monster Yamaha.
Πλέον απομένει μόνο ένας αγώνας για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, αυτός στη Βαλένθια στις 18 Νοεμβρίου.
Βαθμολογία
1. Μαρκ Μάρκεθ 321
2. Αντρέα Ντοβιτσιόζο 220
3. Βαλεντίνο Ρόσι 195
4. Μάβερικ Βινιάλες 193
5. Άλεξ Ρινς 149
6. Ζοάν Ζαρκό 149
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
