Quantcast
NEWS
2 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Άνοιξε και το πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ για το ΠΑΟ – ΑΕΚ

Λόγω της αυξημένης ζήτησης των εισιτηρίων

Η ζήτηση των εισιτηρίων από τους φίλους του Παναθηναϊκού για το σαββατιάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ οδηγεί την “πράσινη” ΠΑΕ να ανοίξει και το πάνω διάζωμα του Ολυμπιακού Σταδίου, όπως ανακοινώθηκε επίσημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι λόγω της αυξημένης ζήτησης για τα εισιτήρια του αγώνα Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (3/11, 19.00) και προκειμένου να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον φίλαθλο κόσμο, θέτει σε κυκλοφορία εισιτήρια και για τις θύρες 10, 14, 16 του Ολυμπιακού Σταδίου. Στη θύρα 10 η τιμή εισιτηρίου είναι 30 ευρώ, στη θύρα 14 είναι 15 ευρώ και στη θύρα 16 είναι 10 ευρώ.

 

Υπενθυμίζεται ότι οι φίλαθλοι μπορούν να να προμηθευτούν εισιτήριο ηλεκτρονικά (πατήστε εδώ για να αγοράσετε το εισιτήριο σας) και με φυσική παρουσία σήμερα στα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» έως τις 5.30 μ.μ. και αύριο, ημέρα του αγώνα από τα εκδοτήρια του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» 11.00- 19.00, της εισόδου στη Λεωφόρο Κύμης 13.00-19.00 και της Βορειοανατολικής εισόδου στο ΟΑΚΑ (Λ. Κηφισίας) 14.00-19.00».

 




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ