Quantcast
NEWS
1 ΣΧΟΛΙΑ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

Αμφίβολος για ΑΕΚ ο Κολοβέτσιος

Λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους

Πρόβλημα προέκυψε στον Παναθηναϊκό εν όψει του σαββατιάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος βρίσκεται σε πρόγραμμα αποφόρτισης μετά τον αγώνα της Τούμπας λόγω ενοχλήσεων στους οπίσθιους μηριαίους κάτι που σημαίνει πως είναι αμφίβολος για το ματς με την Ένωση.

Μάλιστα σήμερα ο αμυντικός των «πράσινων» έκανε υπερηχογράφημα στο «ΥΓΕΙΑ», το οποίο έδειξε ήπιο ενδομυικό οίδημα στον δεξί δικέφαλο μηριαίο. Ο Κολοβέτσιος θα συνεχίσει φυσικοθεραπευτική αγωγή και ατομικό πρόγραμμα και θα επαναξιολογηθεί ενόψει του αγώνα του Σαββάτου. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού προπονήθηκαν κανονικά.
Η αυριανή προπόνηση-τελευταία πριν τον αγώνα με την «Ένωση»- είναι προγραμματισμένη για τις 17.00 ενώ μετά από αυτή θα ανακοινωθεί η αποστολή του «τριφυλλιού».




Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:


ΣΧΟΛΙΑ
ΣΧΟΛΙΟΣΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ