Το παιχνίδι στην Πάτρα ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Παναχαϊκή αναμφίβολα στιγματίστηκε από τα σοβαρά επεισόδια που είχαμε στις εξέδρες ανάμεσα σε οπαδούς των Πειραιωτών και την αστυνομία. Επεισόδια που οδήγησαν το ματς σε προσωρινή διακοπή στις αρχές του δευτέρου μέρους. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι τώρα ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 και καθάρισε την πρωτιά. Ο Τοροσίδης στο 38ο λεπτό με κεφαλιά από κόρνερ του Ναουέλ έκανε το 0-1, ενώ ο δημιουργός του πρώτου γκολ, έγινε σκόρερ στο 70’ με αριστερό σουτ για το 0-2.
Η 2η αγωνιστική στον 5ο όμιλο
Λεβαδειακός – Άρης Αβάτου 4-0
(16’ Στανόγεβιτς, 77’ Ιωαννίδης, 83’ Λιάγκας, 87’ Μητρόπουλος)
Παναχαϊκή – Ολυμπιακός 0-2
(38’ Τοροσίδης, 70’ Ναουέλ)
Η βαθμολογία
Ολυμπιακός 6
Λεβαδειακός 3
Παναχαϊκή 3
Άρης Αβάτου 0
Η επόμενη αγωνιστική
Παναχαϊκή – Λεβαδειακός
Άρης Αβάτου - Ολυμπιακός
Οι συνθέσεις:
Παναχαϊκή: Σούλης, Σταμόπουλος, Τσελεπίδης, Λουμπαρδέας, Ντάσιος (58’ λ. τρ. Πολίμος), Ελευθεριάδης, Πλέγας, Παπατόλιος, Μασούρας (46’ Κυνηγόπουλος), Κολ (73’ Αργυρόπουλος), Μαυριάς
Ολυμπιακός: Γιαννιώτης, Τοροσίδης, Μεριά, Μιράντα, Τσιμίκας, Γκιγέρμε, Νάτχο (80’ Φετφατζίδης), Ανδρούτσος, Ναουέλ (83’ Μασούρας), Βρουσάι, Μάνος (76’ Βοϊλης)
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
