Ο Θοδωρής Βασιλακάκης έγινε αλλαγή στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Ηρακλή για το Κύπελλο. Ο μέσος του Ατρομήτου αποχώρησε με πόνους στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι πιθανό να πρόκειται για κάκωση που θα τον κρατήσει τρεις εβδομάδες εκτός δράσης, αλλά το χρονικό διάστημα θα διασαφηνιστεί όταν το ιατρικό τιμ πάρει τα αποτελέσματα της εξέτασης.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!

Θα τον αφησει 3 εβδομαδες εξω συμφωνα με τις αρχικες εκτιμησεις αλλα θα γινει θαυμα και δε θα μπορεσει να παιξει μονο εναντιον του ΠΟΑΚ.