Για όσους, εκτός της κιτρινόμαυρης οικογένειας, αναρωτιούνται τι ακριβώς σημαίνει το "είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ" ο Χάρης (μέλος της ιστοσελίδας) μας έστειλε μια χαρακτηριστική ιστορία. Ο Χάρης ήθελε να ευχαριστήσει έτσι τον Αλέξη (επίσης μέλος του aek365) για μια απλή αλλά τόσο σημαντική κίνηση του.
Διαβάστε την ιστορία μέσα από το κείμενο του Χάρη:
Σας γράφω μια ιστορία που θα ήθελα να δημοσιευθεί για να τιμήσω τον νέο φίλο τον Αλέξη. Την περασμένη Τρίτη πήγα κι εγώ όπως άλλοι 60.000 άνθρωποι στο ΟΑΚΑ να δω την ΑΕΚΑΡΑ μας μαζί με τον 10χρονο γιο μου. Έφυγα όσο νωρίτερα μπορούσα και φτάσαμε στο γήπεδο στις 7.30 λόγω της μεγάλης κίνησης. Ο μικρός δεν πρόλαβε να πάρει σημαιάκι και το πρόσωπο του έγινε σκυθρωπό. Το τραγικό ήταν ότι έβλεπα πολλούς με 4-5 σημαίες (ειλικρινά όταν ξαναμοιραστούν σημαίες, θα πρέπει να δίνονται με το εισιτήριο).
Έγραψα το παράπονο μου στα σχόλια ενός άρθρου του κου Κετσετζόγλου και ένας άγνωστος φίλος μου έδωσε το e-mail του και στη συνεχεία το τηλέφωνο του και συναντηθήκαμε και μου έδωσε ένα σημαιάκι.
Χθες όταν ήρθε ο μικρός στο σπίτι βρήκε τη σημαίουλα να τον περιμένει στο δωμάτιο του. Το πρόσωπο του έλαμψε. Μπαμπά που την βρήκες, με ρώτησε. Του εξήγησα τι είχε συμβεί και έμεινε έκπληκτος. Για κάποιους ίσως να φάνει ανάξιο λογού αλλά για μένα είναι πολύ σημαντικό ένας άνθρωπος που δε σε ξέρει να μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία. Μου δίνει μια ελπίδα ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΑΛΕΞΗ.
ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΑΘΗΜΑ ΖΩΗΣ ΣΤΟΝ 10ΧΡΟΝΟ ΓΙΟ ΜΟΥ
Ό,τι και να μαθαίνουμε ό,τι και να λέμε στα παΐδια μας, μεσα απο τέτοιες μικρές πράξεις , παίρνουν το καλύτερο παράδειγμα για να γίνουν στη ζωή τους ΑΝΘΡΩΠΟΙ"
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
Μπράβο σε όλους για την σκέψη και την κίνηση να δώσουν σε όσους δεν πήραν .Η αλήθεια είναι ότι την επόμενη φορά πρέπει να μοιραστούν ανά εισιτήριο και στα παιδιά αν είναι δυνατό σε όλα .Και εγώ με τον γιό μου παρόλο που ήμασταν από της 19:00 δεν πήραμε .Και πιστέψτε με αδέλφια δεν έχει σημασία η ηλικία του παιδιού η στεναχώρια είναι ίδια .Ο γιός μου κοντά στα 18 και όταν φεύγαμαι έψαχνε μήπως βρεί .Η ομαδάρα μας να είναι καλά και δεν πειράζει !!!
Αδερφέ το έγραψα και σ’άλλον φίλο με τον γιο μου πήραμε από μία αν θέλεις δώσε μου το email σου να συνεννοηθούμε να σου δώσω την μία για ενθύμιο ! ! !
Εγώ εδώ για ένα κατούρημα στο ημίχρονο πήγα και όταν γύρισα το σημαιάκι το είχε καβατζώσει ο.. διπλανός μου!!
Και τα ματς-προγράμματα τα οποία μαζεύω, τα παίρνουν 2κ 4 και δεν μένουν για τους άλλους. Διάρκειας εχω στην θύρα 13.Και με τα σημαιάκια το ίδιο έγινε(Ειδα ότι είχαν από 2 έως 4) , σε μένα έδωσαν μόνο ένα κ δεν ζήτησα άλλο.
Εχω διαρκειας στη 7 εκει λοιπον μας εδωσαν μια σημαια στο καθενα ο φιλος μου λοιπον εχει 2 παιδιακια κ ητθε ο ενας μαζι διοτι ο αλλος ηταν αρρωστος του λεει το ανθρωπου που μοιραζε να παρω αλλη μια για τον αλλο μου γιο κ του ειπε οχι ειναι μια στον καθενα δν μπορω να δωσω παραπανω κ ο φιλος μου ειπε οκ σωστο το σεβομαι στις αλλες θυρες απο οτι καταλαβαινω δεν εγινε αυτο αυτοι που μοιραζαν δεν εκαναν σωστα τη δουλεια τους
Εμένα ο γιος μου είναι ακόμα πολύ μικρός για να καταλαβει ότι δεν του έφερα σημαιάκι, στεναχωρηθηκα πολύ όμως εγώ που δεν μπόρεσα να του φέρω για να του λέω την ιστορία όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα. Πραγματικά όμως όταν και αν ξαναγίνει κάποια τέτοια κίνηση θέλει περισσότερο οργάνωση γιατι οι μισοί που είμαστε στο γήπεδο δεν προλάβαμε να πάρουμε και οι άλλοι μισοί είχαν από 5.
Φίλε επειδή πήγα νωρίς στο γήπεδο με τον πιτσιρικά προλάβαμε και πήραμε 2 σημαιάκια. Αν θέλεις δώσε μου το email σου να κανονίσουμε να σου δώσω το ένα ! ! !
Ένα μπράβο στον Αλέξη. Για κάτι μαντραχαλάδες που είχαν πάρει 5-6 τουλάχιστον απαράδεκτοι για να μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς. Ζήτησα από 3-4 άτομα και δεν μου έδωσε κάνεις, ο ένας μάλιστα μου είπε πως το ένα είναι για τον ανιψιό για τον κουμπάρο για τον ξάδελφο κτλ εγώ που πλήρωσα εισιτήριο έμεινα στο τέλος του αγώνα να ψάχνω από θήρα σε θήρα για να βρω μια ποδοπατημένη (προς την διοίκηση να δίνετε 1 ανά εισιτήριο)
Ένα μπράβο στον Αλέξη. Για κάτι μαντραχαλάδες που είχαν πάρει 5-6 τουλάχιστον απαράδεκτοι για να μην τους χαρακτηρίσω αλλιώς. Ζήτησα από 3-4 άτομα και δεν μου έδωσε κάνεις, ο ένας μάλιστα μου είπε πως το ένα είναι για τον ανιψιό για τον κουμπάρο για τον ξάδελφο κτλ εγώ που πλήρωσα εισιτήριο έμεινα στο τέλος του αγώνα να ψάχνω από θήρα σε θήρα για να βρω μια ποδοπατημένη (προς την διοίκηση να δίνετε 1 ανά εισιτήριο)
καλησπερα σε ολους !!! Επειδη ειμαι πατερας παιδιων και μικρου και μεγαλου ημουν στο γηπεδο μαζι με τον 10χρονο γιο μου. Οποιος γονιος θελει να παρει σημαια χαριζω την δικια μου παρτε με τηλεφωνο απογευματινες...βραδυνες ωρες στο 210 9656407 αθηνα
Λέμε ότι είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ. Οκ. Πείτε μου πόσο "διαφορετικοι" είναι οι συγκεκριμένοι Αεκαρες που παίρνανε από 4-5 σημαίες και που άρχισανε να φεύγουν από το 80';;; Εγώ ήμουν από τους τυχερούς και βρήκα έξω από την 10 και τώρα διαβάζω αυτές τις ιστορίες και πραγματικά απογοητευομαι από τη σκατενια νοοτροπία που έχουμε σα πολίτες. Γι'αυτό ας μη μας παραξενεύει το επίπεδο των πολιτικών μας, γιατί ο πολιτικός προέρχεται από τον λαό και είναι καθρέφτης του.
Έτσι όπως τα λες είναι, είδα άτομα με δεκάδες μέσα στις τσάντες τους και όταν τους ζήταγα με κοιτάγανε λες και τους ζήτησα λεφτά. Τούς ζήτησα κάτι που πήραν τσάμπα και τους περίσσευε να δώσουν. Ο έχων 2 σου λέει μετά.
los_almiros_city, πες τα αδερφέ πες τα! Δεν είναι θέμα ΑΕΚ και οπαδών κτλ, είναι η νοοτροπία σαν πολίτη που σε εξοργίζει! Είδα τύπισσα στην θ.15 που κυριολεκτικά πρέπει να είχε πάρει 20 σημαιάκια και τα είχε κάνει μπόγο. Νοοτροπία "μωρέ την με νοιάζει ο άλλος και ο επόμενος που δικαιούται και αυτός μερίδιο? Να γεμίσω ΕΓΩ την κοιλάρα μου και άσε τους άλλους να πα να......"
Μα ρε φίλε να βλέπεις μαντραχαλους να κρατάνε από 5-6 σημαίες και τα παιδιά να είναι με άδεια χέρια; Νοιώθω ακριβώς αυτά που γράφουν οι συναεκτζηδες γιατί είδα με τα μάτια μου αυτή τη λαχτάρα και τη χαρά, στο προσωπο του 9χρονου γιου μου και στενοχωριεμαι για αυτές τις συμπεριφορές! Btw Φοινικα σε διαβάζω και αν και δεν έχουμε ακριβώς τις ίδιες απόψεις παρ'όλα αυτά πάντα προσπαθείς να πείσεις τον συνομιλιτη σου με επιχειρήματα (πράγμα σπάνιο στη χώρα μας) και προσωπικα το εκτιμώ πολύ αυτό.
αδερφέ los_almiros_city, να ειμαστε καλα να συζηταμε και για τετοια θεμαμα και νοοτροπιες. Δεν υπαρχει μονο η μπαλα. σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια. καποιες φορες κι εγω μπορει να ξεφυγω και να γραψω πραγματα εν θερμω που τα αναθεωρω (ως διατυπωση τουλαχιστον) μετα αλλα προσαθω οσο γινεται να τα βλεπω σφαιρικα. Αντικειμενικες αποψεις δεν υπαρχουν, μονο υποκειμενικες..Γενικα οτι περναει απο το πρισμα του ανθρωπου γινεται υποκειμενικο. Υπαρχει μονο οσο γινεται αμεροληπτη καταγραφη... ΣΥΝΕΧΕΙΑ των γεγονοτων. Εδω ανταλλασουμε τις (υποκειμενικες) αποψεις μας. Μακαρι οσο γινεται να το κανουμε με σεβασμο στον αλλον..Πισω απο καθε πληκτρολογιο βρισκεται ενας ανθρωπος. Μην το ξεχναμε ποτε αυτο.
Αυτό σημαίνει ΑΕΚ ! Εγώ μια πήρα καθαρά για αναμνηστικό , αλλά ευχαρίστως για ένα παιδικό χαμόγελο την θυσίαζα! ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Μπράβο στην κίνηση του Αλέξη !!!!!!
αν στην 30.στον ηλεκτρικό ειδα ΑΕΚΤΖΗ με 8 σημαιάκια!!!!!!
Θα παραθέσω και το δικό μου παράπονο στο θέμα τις οργάνωσης.εμεις ήρθαμε απο Λαρισα παρέα 2 ΙΧ 8 άτομα ολοι μας με μικρά Αεκόπουλα στο σπίτι και χωρίς κανένα σημαιάκι να τους φέρουμε!!!!!ειμαστ
Ξανά μπράβο στον Αλέξη!!!!!!
Δεν ξέρω τι έγινε με τα σημαιάκια, αλλά εγώ πήγα στην 4, με τα 2 παιδιά μου και πήραμε 2 μόνο για τα παιδιά. Ο κύριος που τα μόιραζε μου είπε να παρω και εγώ αλλά γνωρίζοντας ότι υπάρχουν 40.000 σημαιάκια και 60.000 θεατές, δηλαδή 2 στους 3 θα έπαιρναν, δεν το πήρα. Αλλά στην 4 δεν είδα και τόσα πολλά σημαιάκια. Φίλε Αεκάρα Λαρισαίε, εάν θέλεις στείλε ταχ. δνση να σου στείλω το ένα. Κριμα τόσο δρόμο και να μην έχεις ένα σουβενιρ.
Φιλε μου σε Ευχαριστω πολυ, αλλα αφού ειναι απο τα παιδιά σου, με συγκινεις αλλα δε μπορώ να τους το στερήσω! Θα ηταν άδικο και για αυτα. Εγω μιλήσα μονο για να αναφέρω το όποιο κενό της οργάνωσης και της αδικίας κάποιοι να φύγανε απο το γήπεδο με 8 σημαιάκια και αλλοι 8 με κανένα...
Φίλε σε ευχαριστώ, αλλά να είσαι σίγουρος δεν θα το στερηθούν. Θα έχουν το ένα. Είναι και κορίτσια και το ένα σημαιάκι τελικά το κράταγα εγώ. Εάν θέλεις πες μου.
να ευχαριστησω κι εγω την κυρια με το συζυγο της και το παιδι τους η οποια μου εδωσε το δικο της για το γιο μου ο οποιος κοιταγε κατω απο τα καθισματα και ολο το παιχνιδι μου ελεγε οτι μπορει να βρουμε εξω και η χαρα του οταν μας το δωσε ηταν σαν να του δωσαν ολο το κοσμο,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Μεγάλη κίνηση απ τον φίλο Αλέξη!!
ΜΟΝΟ ΑΕΚ!
Με τιμά ιδιαίτερα η δημοσίευση αν και μόνο κάτι τέτοιο δεν είχα στο μυαλό μου. Βλέπω στα social ότι υπάρχει διάθεση και από άλλους να δωρίσουν τις σημαίες τους. Θα ήταν καλό οποίος έχει σημαία να δώσει και όποιος έχει παιδάκι που δεν πήρε να στείλουν email στο 365 και να γίνει ένα κουμάντο αν είναι εφικτό.
το βασικοτερο οπως εγραψα ειναι οτι εδωσες στον μικρο ενα μαθημα καλυτερο απο πολλα αλλα που του δινουν οι δασκαλοι του. οτι και να λεμε στα παιδια, το βασικοτερο ειναι το παραδειγμα που τους δινουμε εμεις οι ενηλικοι. να σαι καλα φιλε alex. θα τα πουμε σιγουρα στο γηπεδο
Κ εμείς 3 άτομα μείναμε χωρίς κ αρκετοί κρατούσαν 4-5 μπροστά μας. Κριμα πραγματικά. Είδα και αγγελία που τις πουλάνε στο eBay. Ένας φίλος είχε τον γιο του μαζί και ρώτησε 3-4 άτομα να του δώσουν μια και τελικά ο τελευταίος του έδωσε
Εγώ που μπήκα στη 10 μισή ώρα πριν την έναρξη υπήρχαν σημαιάκια που τα μοίραζαν αυστηρά ένα στον καθένα. Έφυγα με 3 για τα παιδιά μου γιατί μου έδωσαν οι κολλητοί τα δικά τους...
Σημαιάκια δεν πήραμε φυσικά (λόγω κίνησης) και πιστεύω οτι και 70.000 να μοίραζαν ΠΑΛΙ δε θα έφταναν!Όλοι είδαμε άλλους να κρατάνε 4-5...
Εντάξει Ελλαδαρα...ουδέν σχόλιον!
Μπράβο στο φίλο πάντως...
ο φιλος ηταν πολυ ευγενικος και αληθινος. δεν το περιμενα. γι αλλη μια φορα να τον ευχαριστησω δημοσια.
Να σαι καλά λεβέντη μου, να κανονίσουμε να πάμε να δούμε κάποιο ματς μαζί.
Μαγκες και εγω 2 σημαιακια πηρα μαζι με τον φιλο μου και μολις ειδα διπλα μου 2 παιδακια χωρις σημαιακια κατευθειαν πηγα προς το μερος τους και τις εδωσα!!εκαναν πολυ χαρα και χαρηκα και εγω πολυ!!
Γιατί να πάρει κάποιος πάνω από 1 σημαιάκι, αυτό ειλικρινά δεν μπορώ να το καταλάβω. Υποτείθεται ότι τα σημαιάκια μας δόθηκαν για το εφέ της εισόδου. Κάποιοι όμως είναι τόσο καμένοι εγκέφαλοι που νομίζουν ότι και τα σημαιάκια ακόμα είναι λάφυρα, όπως όταν πας σε ένα πανηγύρι με τσάμπα φαγητό και παίρνεις και για το σπίτι. Αυτό για μένα λέγεται κακή νοοτροπία!
Ήμουν και γω εκεί... κατέβηκα από τα Γιαννιτσά, πήρα τον 6χρονο ανηψιο μου (που αν και μεγαλωμένος με μαμά Παναθηναϊκό, μπαμπά ΠΑΟΚ, τον πρώτο του και μοναδικό-μεγαλυτερο ξάδερφο του Ολυμπιακό όπως και τον συνοικο παππού του) ο ίδιος δηλώνει ΑΕΚΑΡΑΣ!... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Όταν ηταν να ξεκινήσουμε, βγήκε από το κιτρινόμαυρο δωματιάκι του τυλιγμένος με το κασκόλ της ΑΕΚ, τη μπλούζα του μάνταλου που του
είχα προσφέρει, το κιτρινόμαυρο καπέλο του και τα παπούτσια της ΑΕΚ!!
Ήταν τόσο ενθουσιασμένος που θα πηγαίναμε να
δούμε την ΑΕΚ...τοσο μικρος κι όμως δειχνει να μπαίνει για τα καλά στο πετσί του αυτή η ομάδα.
Φτάσαμε στο γήπεδο 19:10'... προλάβαμε να πάρουμε σημαιάκι και είδα τη χαρά που είχε αποκομίσει κάτι της ΑΕΚ, η στιγμή της έκφρασης του όταν το πήρε στα χέρια και άρχισε να το κουνάει περιχαρείς;;;; Δεν μπορώ να σας το περιγράψω...
Σε καταλαβαίνω λοιπόν φίλε Χάρη, όχι δεν είναι μικρό πράγμα και μπράβο για τις προσπάθειες σου και το δώρο που προσφερες στον γιό σου!
Ένα μεγάλο μπράβο και στον έτερο φίλο Αλέξη... ειλικρινά με συγκινησατε
Ορισμένα πράγματα στον κόσμο έχουν αξία ανεκτίμητη. Αλέξη Respect!
Τελικά είμαστε ικανοί για το χειρότερο και το καλύτερο ταυτόχρονα.
Πάντα πηγαίνω από νωρίς στο γήπεδο......ευτυχώς πρόλαβα τα σημαιάκια ...πήρα όμως 5....κ αυτό γιατί θυμάμαι με την Μίλαν ότι είχε γίνει ακριβώς το ίδιο πραγμα..παιδακια που έκλαιγαν γιατί δεν είχαν σημαιάκι ..στο τέλος έφυγα χωρίς σημαιάκι κ ας έχω 2 παιδιά.....όπως προείπατε σημασία έχουν να δίνεις χαρά στα μικρά παιδιά.....κ την άλλη φορά πάλι 5θα πάρω για να τα δώσω στα παιδιά που αργούν να έρθουν γήπεδο..γιατί κ να έπαιρνα 1-2 πάλι αυτά τα παιδιά δεν θα είχαν στο τέλος.
Μπράβο και πάλι μπράβο και εσένα είναι και 10 χρονών και μπορείς να του εξηγήσεις καλύτερα. Εμένα που ειναι 8 ετών και έβλεπε στο τέλος του ματς να κρατάνε όχι 4 αλλά 7-8 μαζί και να ψάχνει στα καρεκλάκια μήπως έχει πέσει καμία κάτω. Δυστυχώς η πράξη του φίλου είναι η μειοψηφία και θέλουμε πολύ ακόμη για να αλλάξουμε και να γίνουμε σωστοί.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Επρεπε με το εισιτήριο και προτεραιότητα στα παιδάκια που τα πήραμε μαζί μας και πληρώσαμε και εισητήριο για 8 ετών.
Οσο υπαρχουν ανθρωποι θα υπαρχει ελπιδα σε αυτον τον κοσμο! Δεν εχει σημασια η χρηματικη αξια αυτου που προσφερεις , η κινηση εχει σημασια!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ !! Με μια απλη κινηση εδωσε τοση μεγαλη χαρα σε ενα παιδι!! Συγχαρητηρια !!!
Συγχαρητήρια! Τέτοιες κινήσεις αρμόζουν στην αλληλεγγύη και στην καλοσύνη των συνανθρώπων μας.
Πάντως, ΠΑΝΤΑ υπήρχαν ζητήματα όταν κάτι δινόταν δωρεάν. Από σημαιάκια μέχρι και προγράμματα. Ο καθένας τα έπαιρνε 5-5 σαν καραμέλες. Τα παρατάνε απέξω από τις θύρες και όποιος προλάβει. Δυστυχώς αυτοί που παίρνουν δεν σκέφτονται καν ότι τα στερούν από άλλους συνοπαδούς. Και αυτή η νοοτροπία δεν θα αλλάξει ποτέ....
Και στοιχημα οτι το ατομο που εδωσε την σημαια, σιγουρα θα ειχε μονο μια. Σε αντιθεση με κατι αλλους, που θα πρεπε να ντρεπονται γιατι τις πηραν για να τις πουλησουν. (Ντροπη πραγματικα)
Μπραβο στο φιλο που εκανε αυτην την κινηση εστω και αν ηταν για ενα σημαιακι που για πολλους απο εμας εχει ιδιαιτερη σημασια. ΜΟΝΟ ΑΕΚ
Τρόπος σκέψης, τρόπος ζωής, είσαι ΑΕΚ!!!
Πολύ ωραία ιστορία κ συγκηνητική!!! Ένα μεγάλο μπράβο στον φίλο που έδωσε το σημαιάκι κ έκανε τον μικρό να έχει ένα λόγο παραπάνω να αγαπάει την ΑΕΚ!!! Μόνο ΑΕΚ...
ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.ΚΑΣΚΟΛ ΕΙΧΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΟΥΣΑΝ.ΕΒΓΑΛΑ ΛΚΑΙ ΕΔΩΣΑ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ.ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΘΗΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ.
Καλημέρα και καλύτερο μήνα σε όλους! Η κόρη μου(9 ετών) απογοητεύτηκε, αφού περίμενε κι αυτή το σημαιάκι της. Πήγαμε στην θύρα μας (15) στις 19:00 ακριβώς. Σημαιάκια τέλος, αλλά φυσικά οι περισσότεροι κράταγαν 4-5. "Μπαμπά,να ζητήσουμε από κάποιον,έχουν τόσα", αλλά η περηφάνια (ίσως η προσφυγική ρίζα) δεν με αφήνει να το ρίξω στο παρακαλετό. Προσωπικά χέστηκα για το σημαιάκι,να δω μπάλα και να φωνάξω για την ΑΕΚ μου πάω πάντα. ΠΑΕ ΑΕΚ,μπράβο για την κίνηση, λαέ της ΑΕΚ,όταν... ΣΥΝΕΧΕΙΑ βλέπεις ένα παιδί βουρκωμένο, ρίχτου και μια δεύτερη ματιά,εντός κι εκτός γηπέδων. Ευχαριστώ!
μπραβο ΣΑΣ...
Αδερφε,μπραβο και εγω ξεκινωντας απο την Πατρα οσο νωριτερα μπορουσα λογω του οτι εργαζομουν εκεινη την ημερα,εφθασα γηπεδο στος 7.10 ,ημασταν παρεουλα 3 ατομα και ετσι υπολογιζα οτι θα γυρισω σπιτι με 2 σημαιακια για την κορη μου 6 χρονων κ τον γιο μου 4 χρονων,υπολογιζα ομως λαθος,καθως δεν πηραμε 3 ατομα ουτε 1 σημαιακι.Φυσικα γυρισα πισω αργα το βραδυ κ το πρωι που ξυπνησαν δεν βρηκαν στα κρεβατακια τους τις σημαιες που τους ειχα ταξει..Ευελπιστω με τον Αγιαξ η παε να μοιρασει τις... ΣΥΝΕΧΕΙΑ σημαιουλες αν βγαλει για το συγκεκριμενο παιχνιδι στον ελεγχο εισητηριων.
Α ρε ΑΕΚάρες! Να είστε καλά και οι 3!
Επειδή κ γω είμαι μπαμπάς και θα έκανα τα πάντα για την κόρη με συγκίνησες φίλε μου ειλικρινά στο λέω 1000 μπράβο.....
Το ειπαμε και θα το λεμε συνεχεια. Ειναι διαφορετικο να εισαι ΑΕΚ!! Μπραβο και στο ΑΕΚ365 !!
Μπράβο και στους 2.
Οικογένεια
Πολύ όμορφη ιστορία! Γεμάτη ΑΕΚ.
Θα ήθελα να πω κάτι σχετικά με τα σημαιάκια. Εγώ ήμουν στο άνω διάζωμα και πήρα μονάχα ένα σημειάκι (όσο μου αναλογούσε δηλαδή). Θα μπορούσα να έχω πάρει και άλλα διότι στη θύρα μας είχε πάρα πολλά ενώ είχαν πάρει όλοι. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν έγινε σωστή διανομή, αλλά σε κάποιες θύρες υπήρχαν πολλές κούτες παραπάνω, ενώ σε άλλες ίσως και καμία. Οι άνθρωποι που τις μοίραζαν μας... ΣΥΝΕΧΕΙΑ έλεγαν παρτε κι άλλες γιατί ήταν φανερό ότι θα έμεναν στις κούτες. Μάλιστα, είδα και άλλους φιλάθλους να παίρνουν μόνο από 1 σημειάκι παρά τις παροτρύνσεις όσων τις μοίραζαν. Αυτό που θέλω να πω εν τέλει στον φίλο που τελικώς εξασφάλισε μια για το παιδάκι του, είναι ότι σε κάποιες θύρες οι σημαίες περίσσευαν.
Απίστευτο, μπράβο φίλε Αλέξη, που Έμα ες χαρούμενο ενα παιδάκι... ΑΕΚ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΡΕΕΕ
Συγκινητικοί και οι δύο!
ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚΑΡΑ!!!