Η Μαντλέιν Μοντάνιο του Άρη είναι η MVP της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Volleyleague Γυναικών.
Η Κολομβιανή ακραία των «κιτρινόμαυρων» με 27 πόντους (23/44 επ., 2 άσσοι, 2 μπλοκ) οδήγησε την ομάδα της στη νίκη με 3-2 σετ στην έδρα του Ολυμπιακού.
Αυτή η νίκη του Άρη έχει ιστορική σημασία καθώς είναι η πρώτη στο κλειστό του Ρέντη και χρειάστηκε να περάσουν 15 χρόνια για να νικήσει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην έδρα του Ολυμπιακού. Τελευταία φορά ήταν τη σεζόν 2003-2004, όταν ο Άρης είχε νικήσει πάλι με 3-2 σετ στο κλειστό της Δραπετσώνας που χρησιμοποιούσε τότε ο Ολυμπιακός για έδρα.
Novibet ΕΠΑΘΑ με Super Προσφορά* Γνωριμίας* 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
SEAJETS Ταξιδεύουμε μαζί με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου!
